Quiz serialowy2 - Najpiękniejsza aktorka serialu
- Krzychu
- zawodowiec
- youtube Warszawa

Kod: Zaznacz cały
PUNKTACJA:
1. Bostonq - 3.pkt
2. Lisu11 - 2.pkt
-. dukekubas - 1.pkt
-. Helventis - 1.pkt
-. Krzychu - 1.pkt
-. Shedao - 1.pkt
-. Dory - 1.pkt
oto moja zagadka

PUNKTACJA:
1. Bostonq - 3.pkt
-. Lisu11 - 3.pkt
-. dukekubas - 1.pkt
-. Helventis - 1.pkt
-. Krzychu - 1.pkt
-. Shedao - 1.pkt
-. Dory - 1.pkt
Oczywiście Mroofa69 to piękna Holly Valance twoja kolejMroofa69 pisze:Holly Valance Prison Break

PUNKTACJA:
1. Bostonq - 3.pkt
-. Lisu11 - 3.pkt
-. dukekubas - 1.pkt
-. Helventis - 1.pkt
-. Krzychu - 1.pkt
-. Shedao - 1.pkt
-. Dory - 1.pkt
-. Mroofa69 - 1.pkt
batman2k3 mówiłam że proste
PUNKTACJA:
1. Bostonq - 3.pkt
-. Lisu11 - 3.pkt
-. dukekubas - 1.pkt
-. Helventis - 1.pkt
-. Krzychu - 1.pkt
-. Shedao - 1.pkt
-. Dory - 1.pkt
-. Mroofa69 - 1.pkt
-.batman2k3 - 1.pkt
To ja może się wyłamię. Do tej pory były tylko piękne kobiety z zazwyczaj sesji zdjęciowych do magazynu/zdjęć promocyjnych itp.
Ja natomiast "zaatakuję" z przeciwległego bieguna i wkleję screena pięknej kobiety, ale...

Tło nieco wycięte, bo stanowiło większość obrazu, a poza tym są pewne restrykcje (w regulaminie quizu) co do jego rozmiaru.
Wiem, że trochę naginam przed chwilą cytowany przez samego siebie regulamin, ale chciałem nieco urozmaicić quiz. Mała podpowiedź: pani ta gra w bardzo popularnym również i u nas serialu, ale powyższy screen z niego nie pochodzi. W ogóle to on nie jest z żadnego serialu, ani filmu. Więcej nie powiem.
PS Rozumiem, że moja poprzednia (prawidłowa) odpowiedź nie została uznana dlatego, że nie zadałem kolejnej "zagadki", tak? Czy też może chodzi o ten drugi powód, czyli że "wycwaniłem się"?
Pytam w zasadzie z czystej ciekawości, bo na punktach mi specjalnie nie zależy.
Ja natomiast "zaatakuję" z przeciwległego bieguna i wkleję screena pięknej kobiety, ale...

Tło nieco wycięte, bo stanowiło większość obrazu, a poza tym są pewne restrykcje (w regulaminie quizu) co do jego rozmiaru.
Wiem, że trochę naginam przed chwilą cytowany przez samego siebie regulamin, ale chciałem nieco urozmaicić quiz. Mała podpowiedź: pani ta gra w bardzo popularnym również i u nas serialu, ale powyższy screen z niego nie pochodzi. W ogóle to on nie jest z żadnego serialu, ani filmu. Więcej nie powiem.
PS Rozumiem, że moja poprzednia (prawidłowa) odpowiedź nie została uznana dlatego, że nie zadałem kolejnej "zagadki", tak? Czy też może chodzi o ten drugi powód, czyli że "wycwaniłem się"?

- asd
- ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Nie została bo następca nie doliczył Ci punktów (a właściwie to sam sobie nie doliczyłeś - przeczytaj regulamin).
PUNKTACJA:
1. Bostonq - 3.pkt
-. Lisu11 - 3.pkt
-. dukekubas - 1.pkt
-. Helventis - 1.pkt
-. Krzychu - 1.pkt
-. Shedao - 1.pkt
-. Dory - 1.pkt
-. Mroofa69 - 1.pkt
-.batman2k3 - 2.pkt