Zgadzam się w zupełności , ale nie tylko zeznania Mossa były piękne - uważam, że Roy też się popisał .
Padałam również przy filmiku Goth2Boss.
Hasło/Password: xvidasd.com
***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).
***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Matt Berry gra również w wychwalanym wszędzie serialu "The Mighty Boosh" (z opisu wynika, że spodobałby się tym, którzy lubili "Flight of the Conchords" ), który polecała ostatnio jedna z forumowiczek. Niestety nie ma napisów do niego.
Matt Berry gra również w wychwalanym wszędzie serialu "The Mighty Boosh" (z opisu wynika, że spodobałby się tym, którzy lubili "Flight of the Conchords" :) ), który polecała ostatnio jedna z forumowiczek. Niestety nie ma napisów do niego.
Wiem już jakiś czas o tej produkcji ale dotąd nie chciało mi się oglądać (tym bardziej, że nie ma polskich napisów, na szczęście są angielskie). Po przeczytaniu recenzji to już musowo i jak najszybciej
Matt Berry gra też [url=http://www.horror.com.pl/filmy/recka.php?id=2149]W TYM[/url]
Wiem już jakiś czas o tej produkcji ale dotąd nie chciało mi się oglądać (tym bardziej, że nie ma polskich napisów, na szczęście są angielskie). Po przeczytaniu recenzji to już musowo i jak najszybciej :)
Dziś obejrzałem sobie cały sezon i w pełni podzielam zdanie:
wucash pisze:
W ogóle cały czwarty sezon jest równy, nie ma słabszych odcinków ale też nie ma prawdziwej bomby na poziomie Teatru czy Przemowy.
I niestety brak tej bomby jest dla mnie odczuwalny, choć na pewno trudno teraz coś takiego zaserwować jak znamy ten serial i mamy wysokie wymagania. Dla mnie jednak czwarty sezon, z powodu braku wyżej wspomnianej bomby, to trochę spadek formy. Lecz wciąż polecam ten serial, bo to naprawdę przednia rozrywka!
Dziś obejrzałem sobie cały sezon i w pełni podzielam zdanie: [quote="wucash"] W ogóle cały czwarty sezon jest równy, nie ma słabszych odcinków ale też nie ma prawdziwej bomby na poziomie Teatru czy Przemowy.[/quote]
I niestety brak tej bomby jest dla mnie odczuwalny, choć na pewno trudno teraz coś takiego zaserwować jak znamy ten serial i mamy wysokie wymagania. Dla mnie jednak czwarty sezon, z powodu braku wyżej wspomnianej bomby, to trochę spadek formy. Lecz wciąż polecam ten serial, bo to naprawdę przednia rozrywka!
Po takim czasie - fan Niesamowite. Chyba każdy z nas - poza Shedao, ale On zawsze szedł na przekór - ma nadzieję, choć wszystko wskazuje w tym przypadku, że to naprawdę matka....
Po takim czasie - fan :) Niesamowite. Chyba każdy z nas - poza Shedao, ale On zawsze szedł na przekór - ma nadzieję, choć wszystko wskazuje w tym przypadku, że to naprawdę matka.... ;)
Będzie 40 min film. [url]http://serialebrytyjskie.blox.pl/2013/05/Powort-The-IT-Crowd.html?utm_source=powiadomienia&utm_medium=AutopromoPow&utm_content=Blox_Newsletter&utm_campaign=Blox_pow[/url]
Jedna z nielicznych dobrych wiadomości ostatniego czasu Gdy już wydaje się, że życie nie ma sensu i jest wątpliwą przygodą na bazie kiepskiego scenariusza i leniwych speców od efektów specjalnych, pojawia się takie oto coś Pięknie! W końcu to jedna z najlepszych komedii, jakie kiedykolwiek powstały i oglądałem dzięki asd - zaraz obok "Father Teda"
Jedna z nielicznych dobrych wiadomości ostatniego czasu :) Gdy już wydaje się, że życie nie ma sensu i jest wątpliwą przygodą na bazie kiepskiego scenariusza i leniwych speców od efektów specjalnych, pojawia się takie oto coś ;) Pięknie! W końcu to jedna z najlepszych komedii, jakie kiedykolwiek powstały i oglądałem dzięki asd - zaraz obok "Father Teda" :)
Cudne pożegnanie z serialem Odcinek na pewno nie należy do najlepszych, które mieliśmy okazję oglądać, ale "damskie spodnie", "Annonymous", wirale, konferencja z podarkami, pogrzeb, sama końcówka udowadniają, że niewiele jest seriali komediowych, które choć trochę zbliżają się do tego Zwłaszcza tych nowych...
W ogóle świetny pomysł, żeby tak podsumowywać seriale, które z różnych powodów nie mogą mieć kolejnego pełnego sezonu
Cudne pożegnanie z serialem :) Odcinek na pewno nie należy do najlepszych, które mieliśmy okazję oglądać, ale "damskie spodnie", "Annonymous", wirale, konferencja z podarkami, pogrzeb, sama końcówka udowadniają, że niewiele jest seriali komediowych, które choć trochę zbliżają się do tego :D Zwłaszcza tych nowych...
W ogóle świetny pomysł, żeby tak podsumowywać seriale, które z różnych powodów nie mogą mieć kolejnego pełnego sezonu :)
[b][i]Just try turning it off and on again[/i][/b] :D