Wiecei moze co jest z sezonem 4?? O ile pierwsze 3 sciągnałem jakies dwa miechy temu, to teraz zabrałem sie za 4 i w ogóle sie nie ciagnie...
CO do seedów u mnie pokazuje [0/11] jak to mozliwe żeby wczesniejsze sezony "chodziły" o wiele lepiej a nowszy własciwie juz umiera ??
Jeśli ktoś może to niech poseeduje, albo powie w czym błąd, lubo coś ( moze zły torrent ściągnęłem ) będe wdzięczny
Wiecei moze co jest z sezonem 4?? O ile pierwsze 3 sciągnałem jakies dwa miechy temu, to teraz zabrałem sie za 4 i w ogóle sie nie ciagnie... CO do seedów u mnie pokazuje [0/11] jak to mozliwe żeby wczesniejsze sezony "chodziły" o wiele lepiej a nowszy własciwie juz umiera ??
Jeśli ktoś może to niech poseeduje, albo powie w czym błąd, lubo coś ( moze zły torrent ściągnęłem :P) będe wdzięczny :)
obejrzałem niedawno wszystkie 4 sezony w (xvid asd) fajny serialik. Najlepszy chyba 3 sezon był, bo miał najciekawszy wątek główny (szczególnie ostatnie odcinki mogłyby konkurować z bardzo porządnymi serialami kryminalnymi )
wiadomo już kiedy będzie 5 sezon wystawiony w asd? bo skończył się już ponad miesiąc temu. Pytam bo nie wiem czy sciągać w 350-tkach czy poczekać jeszcze troche.
obejrzałem niedawno wszystkie 4 sezony w (xvid asd) fajny serialik. Najlepszy chyba 3 sezon był, bo miał najciekawszy wątek główny (szczególnie ostatnie odcinki mogłyby konkurować z bardzo porządnymi serialami kryminalnymi :P)
wiadomo już kiedy będzie 5 sezon wystawiony w asd? bo skończył się już ponad miesiąc temu. Pytam bo nie wiem czy sciągać w 350-tkach czy poczekać jeszcze troche.
aha, faktycznie jak teraz sprawdziłem to nieznalazłem napisów polskich do 5x14. myslałem że jak tyle czasu minęło to już będą poprostu to sorki za pytanie
aha, faktycznie jak teraz sprawdziłem to nieznalazłem napisów polskich do 5x14. myslałem że jak tyle czasu minęło to już będą poprostu ;) to sorki za pytanie
dzieki wielkie wciagam nowy sezon jak szalony:) jeszcze zeby tak rescue me sie pojawilo to juz wogole bym mial kilka dni z glowy:) warto bylo czekac na nip/tuck 5. no i ta nowa aktoreczka eden:) mniam.
dzieki wielkie wciagam nowy sezon jak szalony:) jeszcze zeby tak rescue me sie pojawilo to juz wogole bym mial kilka dni z glowy:) warto bylo czekac na nip/tuck 5. no i ta nowa aktoreczka eden:) mniam.
atathoth pisze:@catamaniak: tak warto bylo czekac a co do Eden to w 100% sie zgadzam :D. niezla dziewczyna do tej roli wybrali, takiego slodkiego diabla :D
świetna aktorka, a jej hasełka dotyczące sexu zajefajne.
Oglądajce bo warto, ciekawe czy biorąc pod uwagę zakończenie będzie kolejny sezon.
[quote="atathoth"]@catamaniak: tak warto bylo czekac a co do Eden to w 100% sie zgadzam :D. niezla dziewczyna do tej roli wybrali, takiego slodkiego diabla :D[/quote]
świetna aktorka, a jej hasełka dotyczące sexu zajefajne.
Oglądajce bo warto, ciekawe czy biorąc pod uwagę zakończenie będzie kolejny sezon.