Tytułowym, Magicznym Miastem jest tu Miami. Akcja serialu dzieje się na przełomie lat 50tych i 60tych. Główny bohater jest właścicielem dobrze prosperującego hotelu. Jego interesy są nie zawsze czyste, a powiązania z mafią, skorumpowanymi politykami oraz przestępcami, którzy po przejęciu władzy przez Fidela Castro, masowo emigrowali do Stanów, stanowić będą główny temat tej opowieści.
Promo wygląda bardzo obiecująco. Obsada świetna, z piękną Olgą Kurylenko na czele, no i widać, że świetnie postarano się odtworzyć klimat epoki.
Do tego to serial od Starz, więc o intrygę można być spokojnym.
Premiera wiosna 2012 i już warto sobie rezerwować czas i kubańskie cygara.
Tytułowym, Magicznym Miastem jest tu Miami. Akcja serialu dzieje się na przełomie lat 50tych i 60tych. Główny bohater jest właścicielem dobrze prosperującego hotelu. Jego interesy są nie zawsze czyste, a powiązania z mafią, skorumpowanymi politykami oraz przestępcami, którzy po przejęciu władzy przez Fidela Castro, masowo emigrowali do Stanów, stanowić będą główny temat tej opowieści.
Promo wygląda bardzo obiecująco. Obsada świetna, z piękną Olgą Kurylenko na czele, no i widać, że świetnie postarano się odtworzyć klimat epoki.
Do tego to serial od Starz, więc o intrygę można być spokojnym.
Premiera wiosna 2012 i już warto sobie rezerwować czas i kubańskie cygara.
Nie chcę sobie psuć widoku lat 60 jaki utrwalił się w mojej głowie po Mad Menie. Jeśli dodać do tego Starz - producenta znanego z tanich scenerii i kiczowatych grafik komputerowych to odpuszczam.
Nie chcę sobie psuć widoku lat 60 jaki utrwalił się w mojej głowie po Mad Menie. Jeśli dodać do tego Starz - producenta znanego z tanich scenerii i kiczowatych grafik komputerowych to odpuszczam.
Czytam tak niektóre posty i serio jesteś uprzedzony do Starz.
Ja nie oglądałem, ale moja mamuśka twierdzi że to jeden z lepszych seriali jakie widziała.
Czytam tak niektóre posty i serio jesteś uprzedzony do Starz. Ja nie oglądałem, ale moja mamuśka twierdzi że to jeden z lepszych seriali jakie widziała.
Tak - jestem - każdy to wie
Nigdy nie widziałem niczego dobrego od starza a jest tyle seriali, więc mogę sobie pozwolić na wybrzydzanie, nawet bez oglądania.
Tak - jestem - każdy to wie :D Nigdy nie widziałem niczego dobrego od starza a jest tyle seriali, więc mogę sobie pozwolić na wybrzydzanie, nawet bez oglądania.