Nowy serial od CBS, który zadebiutuje jesienią. Losy rządowej jednostki do walki z cyber terroryzmem, której głównym agentem jest wysoko wyspecjalizowany były członek CIA. Do jego mózgu udało się wszczepić mikrochip umożliwiający mu m.in. kontrolę nad wszelkimi urządzeniami elektronicznymi. To swoisty chodzący komputer z hakerskim oprogramowaniem.
Serial, jak to zwykle u CBS, będzie proceduralem, a sądząc po fabule mamy tu do czynienia z połączeniem PoI z Chuckiem i może jeszcze jednoosobowym CSI.
Co nie znaczy, że produkcja nie ma szans na sukces. Ze względu na pana Josha Hollowaya na pewno dam temu szansę.
Nowy serial od CBS, który zadebiutuje jesienią. Losy rządowej jednostki do walki z cyber terroryzmem, której głównym agentem jest wysoko wyspecjalizowany były członek CIA. Do jego mózgu udało się wszczepić mikrochip umożliwiający mu m.in. kontrolę nad wszelkimi urządzeniami elektronicznymi. To swoisty chodzący komputer z hakerskim oprogramowaniem.
Serial, jak to zwykle u CBS, będzie proceduralem, a sądząc po fabule mamy tu do czynienia z połączeniem PoI z Chuckiem i może jeszcze jednoosobowym CSI. :D
Co nie znaczy, że produkcja nie ma szans na sukces. Ze względu na pana Josha Hollowaya na pewno dam temu szansę.
Tematyka wydaje się modna ale nie wiem czemu jakoś daleko mi od ekscytacji. Z ciekawości chętnie oglądnę ale nie spodziewam się po nim niczego wielkiego.
Tematyka wydaje się modna ale nie wiem czemu jakoś daleko mi od ekscytacji. Z ciekawości chętnie oglądnę ale nie spodziewam się po nim niczego wielkiego.
Aja dam szansę, nie tylko ze względu na aktora. Ciekawi mnie jak to wszystko wyjdzie, tym bardziej że pod względem konstrukcji fabuły ma być podobny do PoI.
Aja dam szansę, nie tylko ze względu na aktora. Ciekawi mnie jak to wszystko wyjdzie, tym bardziej że pod względem konstrukcji fabuły ma być podobny do PoI.
Ok, to będzie zabawne... W tej właśnie chwili, po Waszej dyskusji o serialu i aktorze w nim grającym, zdałem sobie sprawę, że Josh Holloway (Lost, w.w.) i Nikolaj Coster-Waldau (GoT) to dwie różne osoby... Wcześniej cały czas byłem święcie przekonany, że to jeden i ten sam gość
A sam serial zapowiada się interesująco, więc jeśli miałby się pojawić na stronie to z pewnością obejrzę przynajmniej pilota.
Ok, to będzie zabawne... W tej właśnie chwili, po Waszej dyskusji o serialu i aktorze w nim grającym, zdałem sobie sprawę, że Josh Holloway (Lost, w.w.) i Nikolaj Coster-Waldau (GoT) to dwie różne osoby... Wcześniej cały czas byłem święcie przekonany, że to jeden i ten sam gość :crazy
A sam serial zapowiada się interesująco, więc jeśli miałby się pojawić na stronie to z pewnością obejrzę przynajmniej pilota.
Jezu, Yugi doznał iluminacji! (brawa za odwagę, do takiej pomyłki to bym się chyba w życiu nie przyznał ) A swoją drogą, z wielką przyjemnością zobaczę coś, w czym zagra jeden z ciekawszych bohaterów "Losta" Choć tradycyjnie podejrzewam cancel. Obecnie to jest bardziej pewne, niż to, że serial przetrwa, niestety.
Jezu, Yugi doznał iluminacji! :D (brawa za odwagę, do takiej pomyłki to bym się chyba w życiu nie przyznał ;) ) A swoją drogą, z wielką przyjemnością zobaczę coś, w czym zagra jeden z ciekawszych bohaterów "Losta" :) Choć tradycyjnie podejrzewam cancel. Obecnie to jest bardziej pewne, niż to, że serial przetrwa, niestety.
Ale nie poczynisz kolejnego wpisu na blogu, że kolega z pracy chciał sprzedać pakiet DVD z "Lostem", ale w kolorze różowym, więc kupiłeś za grosze, obejrzałeś i zacząłeś uwielbiać...?
Ale nie poczynisz kolejnego wpisu na blogu, że kolega z pracy chciał sprzedać pakiet DVD z "Lostem", ale w kolorze różowym, więc kupiłeś za grosze, obejrzałeś i zacząłeś uwielbiać...? ;)
Cóż za złośliwa besta z Cb!
Kolor to pal sześć - jakoś mi zbladł i nie wywołuje już żadnych emocji ale choćbym nie wiem jak tanio kupił ultra-platynowe wydanie tegoż serialu to przecież scenariusz pozostanie w nim ten sam czyli dno od drugiego sezonu licząc
Cóż za złośliwa besta z Cb! :D Kolor to pal sześć - jakoś mi zbladł i nie wywołuje już żadnych emocji ale choćbym nie wiem jak tanio kupił ultra-platynowe wydanie tegoż serialu to przecież scenariusz pozostanie w nim ten sam czyli dno od drugiego sezonu licząc :tongue:
Bostonq pisze:Jezu, Yugi doznał iluminacji! (brawa za odwagę, do takiej pomyłki to bym się chyba w życiu nie przyznał ) A swoją drogą, z wielką przyjemnością zobaczę coś, w czym zagra jeden z ciekawszych bohaterów "Losta" Choć tradycyjnie podejrzewam cancel. Obecnie to jest bardziej pewne, niż to, że serial przetrwa, niestety.
To taki bonus z posiadania wizerunku niepoważnego usera... na więcej sobie można pozwolić
Tak z innej beczki proponuję wrzucić na luz z tym przewidywaniem canceli dla nowych tytułów, bo to się męczące robi prawie jak komentarze na rp.pl przy każdym wpisie dotyczącym Donaldzie przewidujące upadek rządu... kiedyś pewnie upadnie bo i taka specyfika działalności, ale póki co skoncentrujmy się na sprawach bieżących.
[quote="Bostonq"]Jezu, Yugi doznał iluminacji! :D (brawa za odwagę, do takiej pomyłki to bym się chyba w życiu nie przyznał ;) ) A swoją drogą, z wielką przyjemnością zobaczę coś, w czym zagra jeden z ciekawszych bohaterów "Losta" :) Choć tradycyjnie podejrzewam cancel. Obecnie to jest bardziej pewne, niż to, że serial przetrwa, niestety.[/quote]
To taki bonus z posiadania wizerunku niepoważnego usera... na więcej sobie można pozwolić :D
Tak z innej beczki proponuję wrzucić na luz z tym przewidywaniem canceli dla nowych tytułów, bo to się męczące robi prawie jak komentarze na rp.pl przy każdym wpisie dotyczącym Donaldzie przewidujące upadek rządu... kiedyś pewnie upadnie bo i taka specyfika działalności, ale póki co skoncentrujmy się na sprawach bieżących.
Widzisz, tylko że akurat te cancele zdarzają się częściej, niż upadek rządku Tuska, bo z tego, co się orientuję, to nadal trwa.. To taki mój przywilej, że mi łatwiej przewidywać od dziennikarzy rp.pl
Widzisz, tylko że akurat te cancele zdarzają się częściej, niż upadek rządku Tuska, bo z tego, co się orientuję, to nadal trwa.. ;) To taki mój przywilej, że mi łatwiej przewidywać od dziennikarzy rp.pl ;)
Josh Holloway (Lost) powraca na ekrany TV jako Gabriel agent wywiadu, któremu umieszczono w mózgu microchip.
Ten implant umożliwia mu bezpośrednie podłączenie się do światowej sieci informacyjnej (internet, telefon, satelita).
Potrafi włamać się do każdego centrum danych,by uzyskać dostęp do informacji kluczowych dla ochrony USA przed wrogami. Jako pierwszy superkomputer z bijącym sercem, Gabriel jest najcenniejszym osiągnięciem technologicznym i jednocześnie najbardziej tajną bronią USA.
Wykorzystaniem jego nieprzeciętnych umiejętności zajmuje się specjalnie powołany zespół Cybercom.
Natomiast agentce Secret Service, granej przez Meghan Ory (Once Upon a Time), powierzono zadanie ochrony Gabriela przed zagrożeniami zewnętrznymi, jak również kontrolowanie jego lekkomyślnego i nieprzewidywalnego zachowania, oraz skłonności do lekceważenia protokołu.
Serial ma mieć mocno nakreślony wątek główny przeplatany mniejszymi, pojedynczymi sprawami.
W obsadzie również: Marg Helgenberger, Michael Rady, James Martinez, John Billingsley i PJ Byrne.
Twórcami wspólnej produkcji stacji ABC CBS są: Michael Seitzman, René Echevarria, Tripp Vinson i David Semel ( pilot).
Premiera 24 lutego 2014r
Josh Holloway (Lost) powraca na ekrany TV jako Gabriel agent wywiadu, któremu umieszczono w mózgu microchip. Ten implant umożliwia mu bezpośrednie podłączenie się do światowej sieci informacyjnej (internet, telefon, satelita). Potrafi włamać się do każdego centrum danych,by uzyskać dostęp do informacji kluczowych dla ochrony USA przed wrogami. Jako pierwszy superkomputer z bijącym sercem, Gabriel jest najcenniejszym osiągnięciem technologicznym i jednocześnie najbardziej tajną bronią USA. Wykorzystaniem jego nieprzeciętnych umiejętności zajmuje się specjalnie powołany zespół Cybercom. Natomiast agentce Secret Service, granej przez Meghan Ory (Once Upon a Time), powierzono zadanie ochrony Gabriela przed zagrożeniami zewnętrznymi, jak również kontrolowanie jego lekkomyślnego i nieprzewidywalnego zachowania, oraz skłonności do lekceważenia protokołu. Serial ma mieć mocno nakreślony wątek główny przeplatany mniejszymi, pojedynczymi sprawami. W obsadzie również: Marg Helgenberger, Michael Rady, James Martinez, John Billingsley i PJ Byrne.
Twórcami wspólnej produkcji stacji ABC CBS są: Michael Seitzman, René Echevarria, Tripp Vinson i David Semel ( pilot). Premiera 24 lutego 2014r
Po obejrzeniu tego trailera jestem jak najbardziej na tak.
Szykuj się niezła akcja, choć podejrzewam, że PoI nie pobije to jeżeli będzie się starał być choć w połowie tak dobry to i tak będzie dobrze
Po obejrzeniu tego trailera jestem jak najbardziej na tak. Szykuj się niezła akcja, choć podejrzewam, że PoI nie pobije to jeżeli będzie się starał być choć w połowie tak dobry to i tak będzie dobrze :D
Obejrzę choćby dla Sawyera, byłoby świetnie, gdyby udało mu się tą rolą wrócić do świata seriali (czy też kina w ogóle) bardziej wyraziście, niż do tej pory
Obejrzę choćby dla Sawyera, byłoby świetnie, gdyby udało mu się tą rolą wrócić do świata seriali (czy też kina w ogóle) bardziej wyraziście, niż do tej pory :)