Atrial Septal Defect, ASD - czyli ubytek w przegrodzie międzyprzedsionkowej. ASD to skrót, który może doprowadzić nas nawet i w ciemną stronę internetu.. A sirm to musi być ten sam, w końcu ksywa i obrazek nie mogą się mylić
Atrial Septal Defect, ASD - czyli ubytek w przegrodzie międzyprzedsionkowej. ASD to skrót, który może doprowadzić nas nawet i w ciemną stronę internetu.. A [b]sirm[/b] to musi być ten sam, w końcu ksywa i obrazek nie mogą się mylić :)
Ty weź lepiej odpowiedz peciaq-owi, a nie mi tu koty serwujesz.. W końcu dogperson i catperson nie da się pogodzić No i masz, jeszcze któryś z nas na dodatek stał się wrogiem jc-k Pewnie ja, taka karma ...
Ty weź lepiej odpowiedz peciaq-owi, a nie mi tu koty serwujesz.. W końcu dogperson i catperson nie da się pogodzić ;) No i masz, jeszcze któryś z nas na dodatek stał się wrogiem jc-k :) Pewnie ja, taka karma ... :(
No żesz, wiedziałem, że z tymi kotami to jakiś większy spisek... Na swoją obronę dodam, że koty też bardzo lubię, a nawet się jednym kiedyś opiekowałem i nawet mnie polubił!
napisy24.pl - głównie, a jak tam nie ma, to napi. Czasem nast.ws.
No żesz, wiedziałem, że z tymi kotami to jakiś większy spisek... Na swoją obronę dodam, że koty też bardzo lubię, a nawet się jednym kiedyś opiekowałem i nawet mnie polubił! :)
napisy24.pl - głównie, a jak tam nie ma, to napi. Czasem nast.ws.
peciaq pisze:I jeszcze od razu możecie powiedzieć, skąd poza napiprojektem brać napisy? Bo jak dotąd korzystałem tylko z napiprojektu i z podnapisi.net.
[quote="peciaq"]I jeszcze od razu możecie powiedzieć, skąd poza napiprojektem brać napisy? Bo jak dotąd korzystałem tylko z napiprojektu i z podnapisi.net. [/quote]
Bostonq pisze:Nie, nie, spokojnie, głównie chodziło mi o Yugiego Jak Go ktoś nie zna, to może odnieść wrażenie, że pojawia się po to, żeby zatrollować (I teraz się wkurzy! ) ...
Zanotować: Bostonq jest do dodania do "listy wrogów" na forum w trybie pilnym
[quote="Bostonq"]Nie, nie, spokojnie, głównie chodziło mi o Yugiego :) Jak Go ktoś nie zna, to może odnieść wrażenie, że pojawia się po to, żeby zatrollować ;) (I teraz się wkurzy! :) ) ...[/quote]
Zanotować: Bostonq jest do dodania do "listy wrogów" na forum w trybie pilnym ;)