Threshold
-
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
Threshold
Aż sie dziwię że jeszcze nikt nie napisał nic o thresholdzie przecie ten serial (moim zdaniem) wymiata jeden z lepszych seriali na pewno najlepszy Sci-fi Masakra nie mogłem przestać oglądać i obejrzałem cały naraz (z jedną przerwą) Może ktoś wie kiedy wyjdzie 2 season bo 1 skączył się w niewłaściwym momencie Jak ktoś chce pobrać to (XviD asd) jest tu http://btjunkie.org/torrent/Threshold-S ... 8a03f9f5b0
Ostatnio zmieniony 29 lutego 2008, 14:44 przez Lisu11, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wskaż do odpowiedzi
Proponuję konkurs: wstaw kropki w brakujące miejsca postu powyżej. Dla wygranych - cenne nagrody
Wiśnia pisze:2005-11-28 11:16
Ostatecznie przerwano produkcję serialu "Threshold"
Zrezygnowano z produkcji amerykańskiego serialu science-fiction - "Threshold". W skład jego imponującej obsady wchodzili Carla Gugino, Charles S. Dutton, Brent Spiner i Brian Van Holt. Aktorzy tworzyli specjalną pracującą dla rządu grupę specjalistów, badającą sygnały nadawane przez kosmitów.
Powodem zakończenia produkcji były słabe wyniki oglądalności. Serial był wciśnięty pomiędzy, przyciągające ogromną widownie, inne serie CBS - "Ghost Whisperer" i "Numb3rs". Z czasem wyniki oglądalności rosły, jednak wiadomo było, że "Threshold" jest najsłabszym ogniwem w tym piątkowym paśmie.
XviDasd pisze:Jest sens oglądać.
Kończy się "rozwojowo" jednak w trakcie oglądania wiele już się wyjaśnia.
NAprawdę świetny serial i szkoda, że został zdjęty
-
kickmyass
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Kontakt:
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
To koniecznie oglądnij a się nie zawiedziesz.
Od poczatku do końca serial trzyma w napięciu i przedstawia bardzo ciekawy scenariusz.
Fantastyczny pomysł z "przenszeniem sie tego czegoś" przy pomocy... - no właśnie :mrgreen:
Oglądając potem The 4400 zauważyłem sporo zaczerpnięć z tego serialu (ewentualnie tak mi sie skojarzyło).
Np. w całości opanowane całe miasteczko - W końcowych odcinkach The 4400 też było... Albo "zmutowana sałata" - ciekawa zdolność... - warto jednak pamiętać, że Threshold był pierewszy!
Polecam gorąco.
Od poczatku do końca serial trzyma w napięciu i przedstawia bardzo ciekawy scenariusz.
Fantastyczny pomysł z "przenszeniem sie tego czegoś" przy pomocy... - no właśnie :mrgreen:
Oglądając potem The 4400 zauważyłem sporo zaczerpnięć z tego serialu (ewentualnie tak mi sie skojarzyło).
Np. w całości opanowane całe miasteczko - W końcowych odcinkach The 4400 też było... Albo "zmutowana sałata" - ciekawa zdolność... - warto jednak pamiętać, że Threshold był pierewszy!
Polecam gorąco.

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
Wskaż do odpowiedzi
-
grego1980
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
asd
-
Expert
-
kickmyass
- Kontakt:
Miałeś rację. Połknęłam go w dwa dni. Pierwsze odcinki idealnie przechodzą, trzymają w napięciu. Niestety im dalej, tym scenarzyści popadają w rutynę. Aczkolwiek serial trzyma wysoki poziom, zawierając inteligentne pomysły (zdolności ludzkie). Szkoda, że wyprodukowanych zostało tylko 13 odcinków.xvidasd pisze:To koniecznie oglądnij a się nie zawiedziesz.
PS
Już nie zjem pomidorków ;-)
-
grego1980
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
asd
-
Expert
Kto nie widział jeszcze tego serialu to może zachęcę troche, bo serial jest naprawdę wyjątkowo świetny!
A więc cała historia zaczyna się gdzieś na morzu, na statku rybackim, załoga w pewnym momencie coś usłyszała...
A ryby zaczęły pływac w bardzo dziwny sposób...

Wszyscy wyszli na pokład i zobaczyli...

a następnie wszyscy zniknęli... ale czy aby na pewno?
Co się z nimi stało?
Ratownicy, którzy przybyli na pokład opuszczonego statku zauważyli, ze wszystkie urządzenia elektroniczne zwariowały a wszelkiego rodzaju wyświetlacze pokazują dziwną "figurę"

Nie zauważyli jednak dziwnego zachowania karaluchów...

Tymczasem w pobliskim mieście samochody stojące w korku nieświadomie utworzyły ten sam kształt...

Co zobaczyli marynarze? Zaczęło sie coś niedobrego... coś co spowodowało.... ale to już musisz zobaczyc sam!
Bardzo polecam ten serial - jest naprawdę świetny i trzyma w napięciu.
A więc cała historia zaczyna się gdzieś na morzu, na statku rybackim, załoga w pewnym momencie coś usłyszała...
A ryby zaczęły pływac w bardzo dziwny sposób...

Wszyscy wyszli na pokład i zobaczyli...

a następnie wszyscy zniknęli... ale czy aby na pewno?
Co się z nimi stało?
Ratownicy, którzy przybyli na pokład opuszczonego statku zauważyli, ze wszystkie urządzenia elektroniczne zwariowały a wszelkiego rodzaju wyświetlacze pokazują dziwną "figurę"

Nie zauważyli jednak dziwnego zachowania karaluchów...

Tymczasem w pobliskim mieście samochody stojące w korku nieświadomie utworzyły ten sam kształt...

Co zobaczyli marynarze? Zaczęło sie coś niedobrego... coś co spowodowało.... ale to już musisz zobaczyc sam!

Bardzo polecam ten serial - jest naprawdę świetny i trzyma w napięciu.

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Ja także zerknę. Dzięki za reseed. Po przeczytaniu małego wprowadzenia od xvidasd zapowiada się bardzo ciekawie, chociaż szkoda, że serial dostał cancela. Znowu się zdenerwuję po obejrzeniu, tak jak w przypadku 4400.
PS.
Mam pytanie: czy ten serial ma coś wspólnego w tym filmem?
PS.
Mam pytanie: czy ten serial ma coś wspólnego w tym filmem?
Kod: Zaznacz cały
http://www.filmweb.pl/Liczebno%C5%9B%C4%87+krytyczna,2003,opisy,FilmDescriptions,id=109359
-
kickmyass
- Kontakt:
n i epanjandrum pisze:czy ten serial ma coś wspólnego w tym filmem?Kod: Zaznacz cały
http://www.filmweb.pl/Liczebno%C5%9B%C4%87+krytyczna,2003,opisy,FilmDescriptions,id=109359
-
Wskaż do odpowiedzi
prośba
czy ktoś mógł by posedować staneło na 85.5 bardzo prosze i dziękuje

-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
Nie zgodzę się - wprawdzie serial oglądałem dobrych kilka lat temu to jednak doskonale zapadł mi w pamięci - był swego czasu jednym z moich "naj" i do teraz żałuję, że zdjeli go z anteny...pijawa pisze:ale gra aktorów i dialogi-kiepsko
Czekam więc na konkretne argumenty a nie ogólniki - jeśli trzeba to oglądnę jeszcze raz ten serial - jestem gotowy na polemikę...

Oceń ten serial