Tak myślę peciaq, że Twoja prośba zostanie spełniona.
Tłumacz o nicku mausner robi napisy i ma już 70%.
Wejdź sobie na stronę napisy24.pl, zarejestruj się.
Zaznacz w rubryce "tłumaczone" - napisy, na które czekasz.
Napisy, kiedy zostaną wrzucone na stronę - same się do Ciebie zgłoszą, że już są.
Taka wygoda jest.
Tak myślę peciaq, że Twoja prośba zostanie spełniona. Tłumacz o nicku mausner robi napisy i ma już 70%. Wejdź sobie na stronę napisy24.pl, zarejestruj się. Zaznacz w rubryce "tłumaczone" - napisy, na które czekasz. Napisy, kiedy zostaną wrzucone na stronę - same się do Ciebie zgłoszą, że już są. :) Taka wygoda jest. :-p
[quote="jc-k"]Oz Complete (XviD asd) Może ktoś mi pomóc w zdobyciu tego serialu? Jest 30% i stoi.[/quote] zaraz spróbuję coś wykombinować Dobra znalazłam sezon 6 nie wiem tylko dlaczego nie chcą mi się napisy załadować. Ale to chyba najmniejszy problem.
Zycie szpiega to nie jest łatwa sprawa. Do tego Westen ma teraz brodę - znaczy przeżywa rozterki i wewnętrznie dojrzewa. Gdzieś Bostonq taka teorię snuł - zależności zarostu od przeżyć, albo odwrotnie.
Zycie szpiega to nie jest łatwa sprawa. Do tego Westen ma teraz brodę - znaczy przeżywa rozterki i wewnętrznie dojrzewa. Gdzieś Bostonq taka teorię snuł - zależności zarostu od przeżyć, albo odwrotnie. :)
A może przejechał się na taniej maszynce do golenia z biedronki i teraz ma awers?
Czasem nie ma co dorabiać ideologii - najprostsze rozwiązania zawsze okazują się najbardziej prawdziwe.
A może przejechał się na taniej maszynce do golenia z biedronki i teraz ma awers? Czasem nie ma co dorabiać ideologii - najprostsze rozwiązania zawsze okazują się najbardziej prawdziwe.
Nic nie snułem, na pewno dziesiątki razy widzieliście w kinie amerykańskim, że żeby ukazać frasunek w głowie bohatera, jego załamanie i/lub dojrzewanie dodaje się mu zarost Nieogolony znaczy cierpiący
Nic nie snułem, na pewno dziesiątki razy widzieliście w kinie amerykańskim, że żeby ukazać frasunek w głowie bohatera, jego załamanie i/lub dojrzewanie dodaje się mu zarost :) Nieogolony znaczy cierpiący :)
Bostonq pisze:Nic nie snułem, na pewno dziesiątki razy widzieliście w kinie amerykańskim, że żeby ukazać frasunek w głowie bohatera, jego załamanie i/lub dojrzewanie dodaje się mu zarost Nieogolony znaczy cierpiący
fakt, bo wtedy jest takie wrażenie, że nic mu się nie chce, nie insteresuje go jego wygląd itp. Sama tego nie zauwazyłam, tzn zauważyłam ale nie zastanawiałam się nad tym ehhh
jc-k wrzuciłam jeszcze sezon 3 i 4. Mam tez 1 ale program w ogóle go nie widzi mimo, że te same nazwy i rozmiar. Nie wiem o co biega.
[quote="Bostonq"]Nic nie snułem, na pewno dziesiątki razy widzieliście w kinie amerykańskim, że żeby ukazać frasunek w głowie bohatera, jego załamanie i/lub dojrzewanie dodaje się mu zarost :) Nieogolony znaczy cierpiący :)[/quote] fakt, bo wtedy jest takie wrażenie, że nic mu się nie chce, nie insteresuje go jego wygląd itp. Sama tego nie zauwazyłam, tzn zauważyłam ale nie zastanawiałam się nad tym ehhh
[b]jc-k[/b] wrzuciłam jeszcze sezon 3 i 4. Mam tez 1 ale program w ogóle go nie widzi mimo, że te same nazwy i rozmiar. Nie wiem o co biega.
Bo ja wolę napisać, że Louie CK dostał nagrodę krytyków dla aktora komediowego, Cudlitz za drugoplanowego w "Southland", a Maslany dla najlepszej aktorki za "Orphan Black"... i "Breaking Bad" za serial i najlepszego (dla Cranstona) aktora w serialu dramatycznym.
"GoT" mnie mniej interesuje.
-- 11.06.2013 22:02 --
anetag77
Coś tam się ściągnęło. Posprawdzam co mam w całości.
I sezon mam.
Dzięki bardzo za wstawki
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2013, 01:54 przez joana, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo ja wolę napisać, że Louie CK dostał nagrodę krytyków dla aktora komediowego, Cudlitz za drugoplanowego w "Southland", a Maslany dla najlepszej aktorki za "Orphan Black"... i "Breaking Bad" za serial i najlepszego (dla Cranstona) aktora w serialu dramatycznym. :-) "GoT" mnie mniej interesuje. :P
-- 11.06.2013 22:02 --
anetag77 Coś tam się ściągnęło. Posprawdzam co mam w całości. I sezon mam. Dzięki bardzo za wstawki :)
Bostonq pisze:Wy tu sobie gadu gadu, a nikt nie pisze o finale "Gry o Tron"! Nasze forum zawsze musi się wyróżniać
ja jeszcze nie oglądałam. Sciągam, daje mężowi, który lubi takie filmy, on by się pewnie wypowiedział. Poza tym zastanawiam się czy ten film jest naprawdę tak dobry czy po prostu przyciąga gołymi pupami
[quote="Bostonq"]Wy tu sobie gadu gadu, a nikt nie pisze o finale "Gry o Tron"! Nasze forum zawsze musi się wyróżniać :D[/quote] ja jeszcze nie oglądałam. Sciągam, daje mężowi, który lubi takie filmy, on by się pewnie wypowiedział. Poza tym zastanawiam się czy ten film jest naprawdę tak dobry czy po prostu przyciąga gołymi pupami :D
Dla mnie wcale się jeszcze nie skończył - dwa odcinki leżą jeszcze nie obejrzane. A dlaczego milczę w tamtym temacie? Bo od dawna temat ten opanowały osoby obeznane i zafascynowane nie tylko filmem ale i książką.
A dla mnie? Gra o Tron to świetna produkcja, którą bardzo lubię ale nie chcę zbytnio się zagłębiać w ten świat.
Co więc mam napisać? że "fajnie te smoki latają" ??
Dla mnie wcale się jeszcze nie skończył - dwa odcinki leżą jeszcze nie obejrzane. A dlaczego milczę w tamtym temacie? Bo od dawna temat ten opanowały osoby obeznane i zafascynowane nie tylko filmem ale i książką. A dla mnie? Gra o Tron to świetna produkcja, którą bardzo lubię ale nie chcę zbytnio się zagłębiać w ten świat. Co więc mam napisać? że "fajnie te smoki latają" ?? :smt112
Heja, pomoże mi ktoś? Mam parę filmów z internetu i nie moge ich obejrzeć, zamazane to wszystko. Podobno taka teraz polityka. Napisane jest że na zwykłym Media powinno pójśc, ale nie idzie. jaki kodek powinnam mieć?
Heja, pomoże mi ktoś? Mam parę filmów z internetu i nie moge ich obejrzeć, zamazane to wszystko. Podobno taka teraz polityka. Napisane jest że na zwykłym Media powinno pójśc, ale nie idzie. jaki kodek powinnam mieć?