8-odcinkowy dramat policyjny od HBO, którego scenariusz napisał człowiek odpowiedzialny za "The Killing" - Nic Pizzolatto. Historia opowiada o dwóch detektywach z wydziału zabójstw oraz ich ponad siedemnastoletnim polowaniu na seryjnego mordercę, działającego na głębokim zadupiu południowej Luizjany. Dzielona narracja będzie nam z jednej strony ukazywać początek śledztwa w 1995r. oraz czasy obecne, gdy bohaterowie będą zeznawać w trakcie procesu.
HBO, temat, mroczność, przepiękne tereny południa oraz fakt, że w serialu występują Matthew McConaughey i Woody Harrelson - prywatnie bardzo zaprzyjaźnieni aktorzy, to dla mnie pewna recepta na sukces.
8-odcinkowy dramat policyjny od HBO, którego scenariusz napisał człowiek odpowiedzialny za "The Killing" - Nic Pizzolatto. Historia opowiada o dwóch detektywach z wydziału zabójstw oraz ich ponad siedemnastoletnim polowaniu na seryjnego mordercę, działającego na głębokim zadupiu południowej Luizjany. Dzielona narracja będzie nam z jednej strony ukazywać początek śledztwa w 1995r. oraz czasy obecne, gdy bohaterowie będą zeznawać w trakcie procesu.
HBO, temat, mroczność, przepiękne tereny południa oraz fakt, że w serialu występują Matthew McConaughey i Woody Harrelson - prywatnie bardzo zaprzyjaźnieni aktorzy, to dla mnie pewna recepta na sukces.
Coś czuję, że powinniśmy dokonać pewnego zestawienia. I pewnie byś się zdziwił, ile seriali nam się podoba - odrzucając te, co żaden z nas nie widział, albo widział tylko jeden - wspólnie
Coś czuję, że powinniśmy dokonać pewnego zestawienia. I pewnie byś się zdziwił, ile seriali nam się podoba - odrzucając te, co żaden z nas nie widział, albo widział tylko jeden - wspólnie :)
O, widzisz, a to wielka szkoda, bo to jeden z bardziej klimatycznych, trochę dawniejszych seriali Na wódkę trochę za daleko, choć przyznam, że bym się wybrał, może jakoś pośrodku
O, widzisz, a to wielka szkoda, bo to jeden z bardziej klimatycznych, trochę dawniejszych seriali :) Na wódkę trochę za daleko, choć przyznam, że bym się wybrał, może jakoś pośrodku ;)
Po środku, to jak półśrodek.
Zły pomysł miałam, bo przecież ASD na odwyku jest.
"Point Pleasant" - to jakieś młodzieżowe jest.
NajPhil mnie zabije za off-top.
Po środku, to jak półśrodek. :) Zły pomysł miałam, bo przecież ASD na odwyku jest. :D "Point Pleasant" - to jakieś młodzieżowe jest. NajPhil mnie zabije za off-top. :)
Niby młodzieżowy, ale na tyle dobry, że nawet asd nie zauważył, że to taka tematyka Najphil pomacha parasolką, co więcej może zrobić? Asd na odwyku jest od coli, a nie wódki
Niby młodzieżowy, ale na tyle dobry, że nawet asd nie zauważył, że to taka tematyka :) Najphil pomacha parasolką, co więcej może zrobić? ;) Asd na odwyku jest od coli, a nie wódki ;)
A kto go (ASD) tam wie, od czego będzie jeszcze chciał się odzwyczaić?
Wpadnie chłopak w trans, to może już mu tak zostać i jeszcze ascetą się stanie - chlebek, woda i żadnego używania.
NajPhila parasolki się nie obawiam, ale on ma psy i cięty język.
A kto go (ASD) tam wie, od czego będzie jeszcze chciał się odzwyczaić? Wpadnie chłopak w trans, to może już mu tak zostać i jeszcze ascetą się stanie - chlebek, woda i żadnego używania. :D NajPhila parasolki się nie obawiam, ale on ma psy i cięty język. :)