Ulituj się i poleć coś, dzięki czemu nie będę się nudził w wolnych chwilach, których i tak nigdy nie mam
Nie zrozumiałeś? To dobrze - może jednak istnieje jeszcze jakiś serial, do którego jest komplet napisów bym mógł sobie fajny maraton zrobić?
A może już wszystko było w (XviD asd) ??
Oczywiście żaden lektor nie wchodzi w grę. Tak samo nic od wiadomo czego, a nie powiem, żeby nie przynudzać
No więc pomożecie?
Ulituj się i poleć coś, dzięki czemu nie będę się nudził w wolnych chwilach, których i tak nigdy nie mam :D Nie zrozumiałeś? To dobrze - może jednak istnieje jeszcze jakiś serial, [b]do którego jest komplet napisów[/b] bym mógł sobie fajny maraton zrobić? A może już wszystko było w (XviD asd) ?? :scratch: Oczywiście żaden lektor nie wchodzi w grę. Tak samo nic od wiadomo czego, a nie powiem, żeby nie przynudzać :D No więc pomożecie?
Przeglądnąłem cały temat o Boss i nie spotkałem się z ani jednym postem, który by mnie do niego zachęcił. No i nie wiem czy jest sens oglądać coś, co dostało cancela...
Starz Cancels "Boss" Series, Featuring Kelsey Grammer, Jonathan Groff, Sanaa Lathan
Carnivale sezon pierwszy był genialny. Drugi natomiast już mi się nie za bardzo podobał ale to już tak dawno było, że słabo pamiętam dlaczego
Przeglądnąłem cały temat o Boss i nie spotkałem się z ani jednym postem, który by mnie do niego zachęcił. No i nie wiem czy jest sens oglądać coś, co dostało cancela... Starz Cancels "Boss" Series, Featuring Kelsey Grammer, Jonathan Groff, Sanaa Lathan
Carnivale sezon pierwszy był genialny. Drugi natomiast już mi się nie za bardzo podobał ale to już tak dawno było, że słabo pamiętam dlaczego :]
Derren Brown przekonuje zwykłego, szarego obywatela, że meteoryt zderzył się z Ziemią, a mężczyzna jest jednym z niewielu ludzi, którzy przetrwali skażenie. Podążymy śladami Steve'a, który nie docenia wartości swojej egzystencji. Aby uświadomić sobie jej istotę i wagę, Steve będzie potrzebował naprawdę silnych bodźców. Podczas wyprawy napotka na "żywe trupy" oraz inne wyreżyserowane przeszkody, które zmienią perspektywę jego postrzegania oraz pokażą, jakim cennym darem jest życie. Świat Steve'a wywróci się do góry nogami.
Derren Brown przekonuje zwykłego, szarego obywatela, że meteoryt zderzył się z Ziemią, a mężczyzna jest jednym z niewielu ludzi, którzy przetrwali skażenie. Podążymy śladami Steve'a, który nie docenia wartości swojej egzystencji. Aby uświadomić sobie jej istotę i wagę, Steve będzie potrzebował naprawdę silnych bodźców. Podczas wyprawy napotka na "żywe trupy" oraz inne wyreżyserowane przeszkody, które zmienią perspektywę jego postrzegania oraz pokażą, jakim cennym darem jest życie. Świat Steve'a wywróci się do góry nogami.
Fabularne coś bym wolał... Beata Derren to głównie iluzjonista i dobry psycholog - wolę bardziej dokumentalne dokumenty...
A może zadrę z tą suką spod 23 ??
Fabularne coś bym wolał... Beata Derren to głównie iluzjonista i dobry psycholog - wolę bardziej dokumentalne dokumenty... A może zadrę z tą suką spod 23 ??
Podpisuję się pod Chuck i Community które poleca CMP. Reszty nie znam.
@asd, odezwij się na PW, dam ci link do swojego filmweba, może tam coś znajdziesz co cię interesuje, bo wypisywać mi się wszystkiego nie chce.
Podpisuję się pod Chuck i Community które poleca CMP. Reszty nie znam. @asd, odezwij się na PW, dam ci link do swojego filmweba, może tam coś znajdziesz co cię interesuje, bo wypisywać mi się wszystkiego nie chce.
Wszystko co było w (XviD asd) widziałem albo przynajmniej "liznąłem".
Jedynie How to Make It in America - w tv tylko widziałem i fajne, ale nie ma napisów więc odpada.
Wszystko co było w (XviD asd) widziałem albo przynajmniej "liznąłem". Jedynie How to Make It in America - w tv tylko widziałem i fajne, ale nie ma napisów więc odpada.
Komediodramat chyba.
Maraton miał być? Kurcze nie czytałem wątku od początku, biję się w pierś.
Skoro (XviD asd) w większości odpadają to ciężko będzie coś polecić.
Komediodramat chyba. Maraton miał być? Kurcze nie czytałem wątku od początku, biję się w pierś. Skoro (XviD asd) w większości odpadają to ciężko będzie coś polecić.
Oglądnął bym coś ciekawego... Przez te zmiany pewnie coś mnie ominęło bo nie czytałem forum - coś wartego wyszło przez te dwa ostatnie miesiące?
Najlepiej jakieś mini i broń boże procuderale!!
Oglądnął bym coś ciekawego... Przez te zmiany pewnie coś mnie ominęło bo nie czytałem forum - coś wartego wyszło przez te dwa ostatnie miesiące? Najlepiej jakieś mini i broń boże procuderale!!