Gossip Girl

Seriale prawdziwsze niż życie.
Mroofa69
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Gossip Girl

Post autor: Mroofa69 »

Piękna i ambitna Blair Waldorf (Leighton Meester) po wyjeździe swojej przyjaciółki Sereny van der Woodsen (Blake Lively), stała się najpopularniejszą osobą w szkole. Podziwiana przez dziewczyny, pożądana przez chłopaków... Blair doskonale odnalazła się w nowej roli, jednak po roku, niespodziewanie pojawia się Serena... Jak wiele to zmieni? Czy dziewczyny odnowią przyjaźń? I dlaczego Serena wróciła?
Odpowiedzi udzieli nam... Plotkara, która wie, za co ja kochamy, i właśnie dlatego zadba, abyśmy mieli o czym plotkować.

Na razie wyszło 13 odcinków i do wszystkich sa napisy. Serial polecam fanom The O.C.

Trailer:
Patryk
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Patryk »

Coś dla dziewczyn. Nuda
scarlett_92
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: scarlett_92 »

dla ciebie może i nuda ale sam tu nie jesteś.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

bezwartosciowy serial, nie cierpie takich szmir dla ograniczonych nastolatek :smt096
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

A poza tym nie ma pełnego sezonu...
Ola161
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Ola161 »

Niektórzy lubią oglądać szmiry dla ograniczonych nastolatek
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Ola161 pisze:Niektórzy lubią oglądać szmiry dla ograniczonych nastolatek
nie kwestionuje tego :D
chinga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: chinga »

mowiac krotko to takie nowoczesne O.C. - tyle że tym razem na wschodnim wybrzezu. brakuje dramatyzmu 1-szego sezonu O.C, ale przewyzsza fabula sezon 2 i 3 poprzednika. oceniam po pierwszych 2-och odcinkach, ktore wpadly mi w rece. ponadto, tematyka *bardzo* nastoletnia. 20min z kazdego odcinka bohaterowie spedzaja rozmawiajac przez komorki ;) muza troche juz nie w moim klimacie. oglolnie za stara jestem na takie pierdoly. ale raz sie glosno rozesmialam! nie jest zle;)
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

ze dla dziewczyn nie kwestionuję :) ale kobiety tez się moga ogladac mi się posobiście serial podoba niby jest o głupotach ale przyjemnie czasem serialik o głupotach poogladac :P
xyzet
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: xyzet »

najlepszy serial jaki miałam okazję kiedykolwiek oglądać.

co do jego bezwartościowości - szukacie w serialach morału na zakończenie każdego odcinka? seriale ogląda się jedynie dla rozrywki ^^
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

xyzet pisze:najlepszy serial jaki miałam okazję kiedykolwiek oglądać.

co do jego bezwartościowości - szukacie w serialach morału na zakończenie każdego odcinka? seriale ogląda się jedynie dla rozrywki ^^
Mimo wszystko szukam tego morału, jeżeli dana produkcja na to pozwala. W tym serialu go nie ma. Swoją przygodę z GG zakończyłem przed finałem drugiego sezonu. Nie dałem rady więcej tego oglądać, każdy z każdym się wiąże, rozstaje itp. Szkoda mi już na to czasu, nawet Blake Lively mnie przy Gossip Girl nie utrzyma :]
krisbaran
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: krisbaran »

Wydaje mi się ze ten serial jak wiele innych nalezy jak dla mnie do kategorii guilty pleasure... :)

Czasem milo sie odmozdzyc, ogladajac serial, popatrzec na piekno NY, oraz to czego raczej sie nie dosiegnie normalnym sposobem (poziom życia), fajne imprezy szybkie dziewczyny i piekne samochody:), albo jakos na odwrot...

wiec ja to lykam bezbolesnie ;)
Obrazek Obrazek
"Cztery jupitery, gdy zapada zmrok..."
lycien
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: lycien »

Serial ten to raczej bardzo lightowy i niezbyt wyrafinowany. Obejrzałem kilka odcinków bo chciałem zobaczyć jak się sprawuje w nim przyszła rockowa gwiazda XXI wieku. Do dziś nie mogę wyjść podziwu jak w takim drobnym i dodatkowo atrakcyjnym ciałku kryje się tak potężny wokal.

Tu próbka jej talentu (kawałek wymiata):

Lulka
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Gossip Girl

Post autor: Lulka »

Ja oglądam ten serial z przyjemnością ponieważ pokazane w nim życie na Manhattanie i z takimi pieniędzmi jest dla mnie jak oglądanie filmu o kosmitach z tym pytaniem: To tak można żyć? To można mieć TAKIE problemy? Dla mnie to fajna rozrywaka: ładne ciuchy i fajna muzyka. No i ładni aktorzy, na których miło popatrzeć.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ