Ktoś miał doczynienia z tymi telefonami?
A dokładniej z dwoma modelami.
Huawei W1
Huawei Ascend Y300
Telefony Huawei
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Re: Telefony Huawei
Nie są popularne. . . Ale:
A) Huwawei produkuje bardzo dużo podzespołów dla innych producentów (coś takiego kiedyś czytałem)
B) Plusfon był ich produktem - znajomy miał - nie narzekał na niego
C) moja "bratowa" miała jakiś ich telefon wyglądem przypominający Nokię C3-00 / E6 / E72, - 3,2 mpx było albo i 5 - nie pamiętam (2 lata wstecz), wi-fi, mp3/radio - jedyny minus, nie było do tego polskiego softu - nic się z nim nie działo, jak na ich półkę cenową dość solidna robota
(tyle wiem, może przeczesz dodatkowo, jakieś fora specjalistyczne)
A) Huwawei produkuje bardzo dużo podzespołów dla innych producentów (coś takiego kiedyś czytałem)
B) Plusfon był ich produktem - znajomy miał - nie narzekał na niego
C) moja "bratowa" miała jakiś ich telefon wyglądem przypominający Nokię C3-00 / E6 / E72, - 3,2 mpx było albo i 5 - nie pamiętam (2 lata wstecz), wi-fi, mp3/radio - jedyny minus, nie było do tego polskiego softu - nic się z nim nie działo, jak na ich półkę cenową dość solidna robota
(tyle wiem, może przeczesz dodatkowo, jakieś fora specjalistyczne)
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Re: Telefony Huawei
No właśnie stosunkowo mało jest informacji o tych fonach. A to co zalazłem jest w miarę pozytywne.Anonymous992 pisze:Nie są popularne. . . Ale:
A z tymi niezależnymi testami i komentarzami (niby użytkowników) to równie bywa. Miałem nadzieję że może ktoś z z tu obecnych posiada.