fb, nk wrzucanie zdjęć bez zgody właściciela
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Kontakt:
Re: fb, nk wrzucanie zdjęć bez zgody właściciela
No tak, brakuje w polskim prawie tego magicznego instrumentu, jakim jest precedens. Rozprawy byłby ciekawsze.

-
X-asd
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
- Kontakt:
I tańsze!!!!
-
Wskaż do odpowiedzi
asd porównujesz wizerunek osoby publicznej, która świadomie upublicznia swoją twarz do wizerunku małego dziecka, którego wizerunku nie chcę upubliczniać.
Z ojcem dziecka jeszcze mogę dojść do porozumienia ale jego siostra to już porażka, za cholerę nie może zrozumieć dlaczego nie życzę sobie aby wrzucała zdjęcia mojej córki, no cóż na razie zostawiam tę sprawę jak jest, została poinformowana i jeśli sytuacja się powtórzy będę pisać do adminów i prosić o usunięcie zdjęć innego wyjścia nie ma.
Z ojcem dziecka jeszcze mogę dojść do porozumienia ale jego siostra to już porażka, za cholerę nie może zrozumieć dlaczego nie życzę sobie aby wrzucała zdjęcia mojej córki, no cóż na razie zostawiam tę sprawę jak jest, została poinformowana i jeśli sytuacja się powtórzy będę pisać do adminów i prosić o usunięcie zdjęć innego wyjścia nie ma.
-
X-asd
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
- Kontakt:
Sz.p.Brita ma całkowitą rację i w ogóle to świństwo, że ktoś Ci te zdjęcia znaczy się psze pani wrzucił
PS: hehe siła szantażu jest ogromna prawda?
I to tyle w tym temacie

PS: hehe siła szantażu jest ogromna prawda?

I to tyle w tym temacie

-
Wskaż do odpowiedzi
Jak to dobrze mieć na Ciebie haka