Modły to za mało. Może jakaś pielgrzymka by pomogła?
Miało być zakończenie w formie filmu, wyżej podałam link, co mieli twórcy tam zawrzeć.
Szkoda, że nie wyszło.
Modły to za mało. Może jakaś pielgrzymka by pomogła? :D Miało być zakończenie w formie filmu, wyżej podałam link, co mieli twórcy tam zawrzeć. Szkoda, że nie wyszło. :(
Na pielgrzymkę nie idę bo tam ponoć każą się przytulać a jak akurat jakiś gach będzie koło mnie stał to co??
Czytałem czytałem i żałuję bo film doskonale by zamykał całą opowieść. Ale i tak jestem usatysfakcjonowany - The Borgias to cholernie dobry serial - nawet jeśli zabrakło jakiegoś konkretnego zakończenia to nijak to nie przeszkadza wszak historia potoczyła się dalej..
Na pielgrzymkę nie idę bo tam ponoć każą się przytulać a jak akurat jakiś gach będzie koło mnie stał to co?? :p
Czytałem czytałem i żałuję bo film doskonale by zamykał całą opowieść. Ale i tak jestem usatysfakcjonowany - The Borgias to cholernie dobry serial - nawet jeśli zabrakło jakiegoś konkretnego zakończenia to nijak to nie przeszkadza wszak historia potoczyła się dalej..