Zero Hour
Re: Zero Hour
Jak dla mnie to spoko serial. Nie jest może wybitny ale taki w sam raz na popołudnie. Lubię takie tajemnicze klimaty w stylu "Kod da Vinci".
-
peciaq
Wskaż do odpowiedzi - spec
- Ulubiony Serial: Friends; Chuck
Skończyłem oglądać.
Nie będę spoilerował, wiadomo że serial miał być dłuższy i widać w zakończeniu, że jest na siłę, 2 ostatnie odcinki wg mnie niestety słabe, ale plusem jest że nie przerwano po kilku odcinków, tylko stworzyli jakieś logiczne zakończenie.
Jak się już zaczęło, to warto obejrzeć do końca i zobaczyć, jak się wszystko wyjaśnia.
Nie będę spoilerował, wiadomo że serial miał być dłuższy i widać w zakończeniu, że jest na siłę, 2 ostatnie odcinki wg mnie niestety słabe, ale plusem jest że nie przerwano po kilku odcinków, tylko stworzyli jakieś logiczne zakończenie.
Jak się już zaczęło, to warto obejrzeć do końca i zobaczyć, jak się wszystko wyjaśnia.

ZAPRASZAM NA:

http://www.napisy24.pl
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Dobrze wiedzieć, że jest jakieś zamknięte zakończenie, choćby na siłę niż cliffhangera. Poczekam na napisy i zobaczę jak twórcy całą historię zakończyli.
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Może i ja się skuszę w wolnej chwili.
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Jestem po seansie. Muszę przyznać, że nie było aż tak źle jak się spodziewałem. Mamy jakieś w miarę sensowne zamknięcie wątków, ale i tak pozostawia wiele do życzenia. Kilka rzeczy mnie irytowało w tym serialu, ale można je przełknąć jak ktoś nie ma za wysokich oczekiwań.
Niestety serial zapowiadał się całkiem nieźle z niezłą intrygą, ale niestety potencjał został już pogrzebany w trzecim odcinku, a aura tajemniczości prysła jak wyjaśniono tajemnicę co skrywa tajemnicza skrzynia z pilotowego odcinka. I wraz z tym skończyły się zagadki i serial poszedł bardziej w kierunku akcji, ale serialowi nie wyszło to na złe... zresztą na dobre też nie
Właściwie przeniesiono tylko nacisk na inne elementy, ale jakościowo nic nie uległo zmianie.
Nie znaczy to, że jest to zły serial... on po prostu jest do bólu przeciętny z kilkoma lepszymi momentami, ale one niestety nie są w stanie zmienić ogólnego wrażenia. Serial co prawda ogólnie nie nudzi (za bardzo) i potrafi wzbudzić ciekawość i zachęcić do obejrzenia kolejnego odcinka (jak pisałem ma lepsze momenty), co można zaliczyć na plus, ale szkoda, że takich momentów jest niewiele.
Po twórcy serialu spodziewałem się więcej i być może przez to tak się zawiodłem. Ale też nie żałuję że serial obejrzałem, choć zakończenie nie za bardzo mi się spodobało to cieszę się że nie zostawiono nas z cliffhangerem
Niestety serial zapowiadał się całkiem nieźle z niezłą intrygą, ale niestety potencjał został już pogrzebany w trzecim odcinku, a aura tajemniczości prysła jak wyjaśniono tajemnicę co skrywa tajemnicza skrzynia z pilotowego odcinka. I wraz z tym skończyły się zagadki i serial poszedł bardziej w kierunku akcji, ale serialowi nie wyszło to na złe... zresztą na dobre też nie

Nie znaczy to, że jest to zły serial... on po prostu jest do bólu przeciętny z kilkoma lepszymi momentami, ale one niestety nie są w stanie zmienić ogólnego wrażenia. Serial co prawda ogólnie nie nudzi (za bardzo) i potrafi wzbudzić ciekawość i zachęcić do obejrzenia kolejnego odcinka (jak pisałem ma lepsze momenty), co można zaliczyć na plus, ale szkoda, że takich momentów jest niewiele.
Po twórcy serialu spodziewałem się więcej i być może przez to tak się zawiodłem. Ale też nie żałuję że serial obejrzałem, choć zakończenie nie za bardzo mi się spodobało to cieszę się że nie zostawiono nas z cliffhangerem

-
Wskaż do odpowiedzi
A co skrywała?
To było w sumie jedyne, co mnie zainteresowało.

-
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
seriale znam jak kieszeń
Najważniejsze to co . Serial taki wakacyjny ale poważniejszy niż Warehouse czy Eureka. Najbardziej podobały mi się sceny osadzone w czasach. Można obejrzeć ale po doktorze Marku Greenie spodziewałem się więcej.
Spoiler:
Spoiler:
Oceń ten serial