W takim razie zakoncze moja przygode z serialem na 1 sezonie.Shedao Shai pisze:mhm... no i tak jak Event - V również dostało dziś cancela. Prawdziwy piątek 13go.
V [2009]
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
Nie bardzo rozumiem tok rozumowania. Skoro dostał cancela to nie warto oglądać sezonu 2?? Przecież drugi sezon (lepszy zresztą od pierwszego) też serial dostał w sumie przez przypadek, cancele nie mają nic do jakości danych produkcji. Ogólnie jest mi niezmiernie smutno że większość nowych seriali które oglądam, dostało cancele, ale z drugiej strony lepiej zostawić widza z pewnym niedosytem, niż na siłę przeciągaćW takim razie zakoncze moja przygode z serialem na 1 sezonie.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Szkoda że zcancelowali... tym bardziej zważając na zakończenie.
Serial oglądałem od początku pozytywnie nastawiony do produkcji, choć pierwszy sezon niezbyt mi się podobał, to drugi to nadrobił. Kilka nie potrzebnych wątków się zakończyło i byłem dobrej mysli co do trzeciego sezonu. Ale się niestety rozczarowałem. Może kiedyś dostaniemy zakończenie w postaci mini serii albo filmu.
Serial oglądałem od początku pozytywnie nastawiony do produkcji, choć pierwszy sezon niezbyt mi się podobał, to drugi to nadrobił. Kilka nie potrzebnych wątków się zakończyło i byłem dobrej mysli co do trzeciego sezonu. Ale się niestety rozczarowałem. Może kiedyś dostaniemy zakończenie w postaci mini serii albo filmu.
-
anetag77
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Re: V [2009]
Heja, wiem że to "stary serial", ale mam pytanie.
Oglądał ktoś 1-szą wersję serialu? Jeśli tak to jak się skończyło?
No chyba że ten V z 2009 nie ma nic wspólnego z pierwowzorem. Jeśli jednak tak to chciałabym sie dowiedziec jak sie zakonczył, bo ten ma beznadziejne zakonczenie
tzn ciekawe kto wygrał 
Sorki za bełkot, ale się spieszę
Oglądał ktoś 1-szą wersję serialu? Jeśli tak to jak się skończyło?
No chyba że ten V z 2009 nie ma nic wspólnego z pierwowzorem. Jeśli jednak tak to chciałabym sie dowiedziec jak sie zakonczył, bo ten ma beznadziejne zakonczenie

Sorki za bełkot, ale się spieszę

-
X-asd
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
- Kontakt:
Oglądałem - słabo pamiętam ale chyba ludzie - wymyślili jakieś "dżwięki" lub coś w tym stylu, co niszczyło jaszczury.
-
anetag77
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Ok dziękuję bardzo
No i mam swoje zakończenie hihi
-- 17.09.2013 12:56 --
Ok dziękuję bardzo
No i mam swoje zakończenie hihi

-- 17.09.2013 12:56 --
Ok dziękuję bardzo

Oceń ten serial