Escape Artist,The [BBC]

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Kontakt:

W.BRYTANIA Escape Artist,The [BBC]

Post autor: najphil »

Obrazek

[BBC]: [2013], na antenie
Produkcja: Wielka Brytania,
Gatunek: Dramat,Prawniczy, Dokładna data premiery: 2013-10-dd

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Historia Willa Burtona, błyskotliwego adwokata o wspaniałym intelekcie i ogromnym uroku osobistym, który specjalizuje się w obronie ludzi z pozoru niemających szans na uniknięcie odsiadki. Will jest wysoko opłacanym specjalistą, ponieważ jeszcze nigdy nie przegrał sprawy. Jednak gdy przychodzi mu reprezentować głównego oskarżonego w głośnej sprawie o morderstwo, jego umiejętności zawiodą go w bardzo niebezpieczne rejony, gdzie będzie musiał podjąć grę o znacznie wyższą stawkę niż sobie wyobrażał.

Trzy odcinkowe mini od BBC, z Davidem Tennantem w roli głównej. Uwielbiam dramaty prawnicze, więc już zacieram ręce na spotkanie z tą historią. Szczególnie, że twórcy zapowiedzieli sporo zaskakujących rozwiązań.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
X-asd
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń
Kontakt:

Re: Escape Artist,The [BBC]

Post autor: X-asd »

Czy ten rekin na plakacie ma przywoływać skojarzenia z ostrością prawnika (prawników) czy to aby czasem nie gra na sentymencie wiernych widzów, którzy pamiętają i tęsknią za TYM serialem hm?
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Re: Escape Artist,The [BBC]

Post autor: najphil »

to raczej nawiązanie do mętnych wód prawniczych kruczków. Choć na obrazku ten kruczek (oczywiście w przeciwieństwie do rzeczywistości) ma strasznie wielkie zęby. :)

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

W.BRYTANIA Re: Escape Artist,The [BBC]

Post autor: asd »

Bardzo lubię dramaty prawnicze - ten jednak kompletnie nie przypadł mi do gustu i właściwie to nie wiem czemu.
David Tennant to również jeden z moich ulubionych aktorów - tutaj jednak coś mi nie pasowało. Najpewniej nie dałem się wystarczająco wciągnąć w fabułę bo oglądnąłem tylko pół godziny z pierwszego odcinka.
Najpewniej nie miałem po prostu ochoty i nastroju by oddać się serialowi. Spróbuję podejść więc do niego innym razem :)
Obrazek When Dreams Come True...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ