House

Seriale prawdziwsze niż życie.
Lord_Ace
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Lord_Ace »

Kiedy następny House ? Zaczynam mieć delirium ..... House....House....dawać !!!
1 warn za nieznajomośc regulaminu. //Tomgoo
Awatar użytkownika
despo
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Pierwsze co powinieneś zrobić na forum, to przeczytać FAQ. Ty widzę tego jeszcze nie zrobiłeś.
Liroy
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Liroy »

ostatni odcinek planuje sie na 28 kwietnia
Lord_Ace
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Lord_Ace »

Despo mistrzu,gdybym znalazł na liście premier termin następnego odcinka to nie pytałbym na forum. Troche zrozumienia....

P.S. Regulamin też czytałem. Wiem że to pytanie jest zabronione, po to jest kalendarz premier. Tylko że nie zawsze można tam wszystko znaleźć a inni userzy mogą mieć te informacje. Więc może mniej służbizmu a więcej inteligencji. Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu...

Drogi kolego, nie muszę tłumaczyć się ze swoych decyzji ale zrobię wyjątek. Nikt by cie nie usadzał za pytanie na poziomie, niestey wybacz krzyczenie połaczone z żądaniem nigdy dobrze się nie kończy. //Tomgoo
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

ostatni odcinek planuje sie na 28 kwietnia
że co proszę?
skoro premiera dokręconych odcinków ma być 21 kwietnia to co? chcą tylko 2 dokręcić skoro były wiadomości ze pojawi się od 4 do 6 nowych odcinków??
ściema jakaś czy co?
no chyba że puszczę codziennie jeden ep :P albo 2 razy po 2/3 odcinki :D
Awatar użytkownika
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: Krzychu »

Status:
Will return on April 28 with 4 additional episodes.
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
Macko123
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Macko123 »

Odcinek 12 już jest :D tylko nie został wpisany jeszcze na listę.

Faktycznie serial jest makabrycznie wciągający.
A sam House przypomina mi mojego kuzyna pracującego w Łódzkim Pogotowiu ;) hehe

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Macko123 pisze:Odcinek 12 już jest :D tylko nie został wpisany jeszcze na listę.
Tzn, jest do pobrania???
We are against piracy, please don't attack ships.
Macko123
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Macko123 »

Tak, jest do pobrania :D
Awatar użytkownika
Krzychu
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: Krzychu »

An25driu pisze:House M.D. [4x12] Obrazek
tutaj masz do 12 odcinka :D
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Ot, ciekawostka: http://www.wab.com.pl/index.php?id=7&bid=632 :)

Hough Laurie okazuje się być również pisarzem. Książka jest trochę droga - 39 złotych - strach kupować w ciemno, bo nie musi być to coś dobrego. Aczkolwiek kusi, bo może autorem jest równie dobrym, co aktorem?
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Hough Laurie okazuje się być również pisarzem. Książka jest trochę droga - 39 złotych - strach kupować w ciemno, bo nie musi być to coś dobrego. Aczkolwiek kusi, bo może autorem jest równie dobrym, co aktorem?
właśnie miałem o tym wieczorem napisać :D. chyba się skuszę na tą książkę, bo opis dość zachęcający... ale dopiero w okolicach wakacji, bo narazie zbyt dużo na głowie zeby jeszcze czytać książki niezwiązane ze szkołą :P
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Hmm, bardzo dobre opnie na amazonie: :) To już jakiś punkt zaczepienia. Może jednak się skuszę również.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Donoszę, że kupiłem jednak i czytam. Obawiałem się, że będzie to kiepska próba znanego aktora (choć od razu powiedzieć trzeba, że książka jest z roku 1996, kiedy to Laurie nie był tak popularny jak teraz - "Czarna żmija" nie zyskała takiego rozgłosu jak "House") zarobienia trochę na innym polu, niż filmowe. I co się okazało? Nic bardziej mylnego. Książka jest kapitalnie napisana, śmieszna strasznie, co potwierdza, że Laurie nie tylko gra cholernie zabawną postać, ale na dodatek sam w sobie magazynuje ogromne ilości humoru. Nie przeczytałem jeszcze całości, więc i tak napiszę jeszcze podsumowanie po lekturze, ale jeśli ktoś miał ochotę, a podobnie jak ja się wahał, to zachęcam - raczej nie będzie to czas stracony (ani pieniądze) :)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

To bardzo dobra wiadomość Bostonq. W takim razie chyba książkę kupie szybciej niż przypuszczałem :D. Jak tylko uporam się z prezentacją maturalną na polski , to się wybiore do empiku po tę książkę :D.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

I nie tylko mnie się książka podoba:

http://www.dziennik.pl/kultura/article1 ... tml#reqRss

Recenzja ta ukazała się też w formie drukowanej, w piątkowym dodatku "Kultura".

Ja już kończę i jestem zachwycony. I faktycznie, czyta się to długo, bo człowiek nieustannie wraca do co lepszych dowcipów (których jest masa, ale - o dziwo - ich natężenie nie powoduje znudzenia) i stara się je zapamiętać. Co jest trudne, bo od razu pojawia się kolejny, jeszcze lepszy i człowiek musiałby zapamiętać całą książkę :)
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

Przerzuciłem książkę w empiku i naprawdę ma całkiem oryginalny i nieszablonowy styl pisania :) "był brzydszy niż parking podziemny" xD kto tak pisze :D ale to parafraza bo nie pamiętam jak dokładnie brzmiał ten fragment... Muszę poszperać za e-bookiem :)
AScarlett
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: AScarlett »

- promo do następnego odcinka House`a (4x13). Wyjdzie 28 kwietnia - czyli już niedługo :)
Spoiler:
asgoja
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: asgoja »

Jakby ktoś jeszcze nie wiedział 1 i 2 maja na AXN Maraton z Housem I :
od 9:00 do 20:00 non stop house :D :grin:

Szkoda że nie mam wolnego w piątek :pig:
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

o kurde :D No to mam dzień z głowy, dzieki za informacje. Kiedys Hallmark pokazywał ED'a od 10-20 w sobote i niedziele to kilka łikendów przesiedziałem w domu.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ