Veritas the Quest

Seriale prawdziwsze niż życie.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Veritas the Quest

Post autor: spiderpp »

Don_Bazylian wstawił ten serial do działu Up/down.
Czy ktoś może się więcej na jego temat wypowiedzieć?
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Bajeczka dla grzecznych dzieci. - Opowiada o niesamowitych przygodach Nico - synka bogatego tatusia, który razem ze swoją Francuzeczką (seksowną nauczycielką francuskiego) przeżywa niesamowite przygody.
Pamiętam, że wkurzało mnie to, jak "Francuzeczka" praktycznie cały czas krzyczała Nico! Nico! Nico!

Coś jak Indiana Jons dla dzieci - ja odpadłem gdzieś w połowie sezonu.
Obrazek When Dreams Come True...
Daniel_Zet
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Daniel_Zet »

ooo a ja włąśnie skończyłem oglądać, taki leciutki serial na chorobliwe dni... wchłonąłem cały sezonik ;P
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Veritas: The Quest

Obrazek
Veritas: The QuestPL

Cztery lata temu napisałem o nim:
XviDasd pisze:(...)
Marzenie każdego nastolatka:

Tatuś okazuje się kimś na wzór tajnego agenta, który przeżywa super przygody: brawurowe pogonie samochodowe przez bandytów, loty samolotami itp a ponieważ jego rozkapryszony synalek jest nieukiem i wywalają go z każdej szkoły - zabiera go ze sobą, żeby mu towarzyszył w tych przygodach.
Żeby się nazywało załatwia mu osobistą, młodą i seksowną nauczycielkę (francuzeczka), która ma go niby uczyć tylko za cholerę nie wiadomo czego - zresztą zamiast go uczyć włóczy się z nim po mieście ciągle krzycząc "NICCO", "NICCO" co jest dosyć irytujące...
Dodatkowo widać tu nieudolne efekty wzorowane na "Indianie Jonesie" - tyle że mocno "zabawkowe" i jakieś takie mało przekonujące...

Film wygląda jakby reżyser miał 12 lat i nakręcił swoje dziecięce marzenia - tutaj nawet bandyci nie są groźni tylko śmieszni...
Ale pamiętam, że miał swoich zwolenników dlatego postanowiłem go odświeżyć. To taka młodzieżowa przygodówka, którą szybko się ogląda więc zapraszam do oglądania.
duzybumcyk
Wskaż do odpowiedzi
patron
patron
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: duzybumcyk »

hehe fakt szybko się ogląda:) ale całkiem przyjemnie, nawet mógłbym obejrzeć więcej odcinków ale ich nie nakręcono. no i robin z HIMYM.szkoda, że tak się to skończyło.miły, krótki serial na wieczorki nie wymaga myślenia ale mnie nawet trochę wciągnął.dzięki za ponowną wrzutę
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Re: Veritas the Quest

Kto jeszcze nie widział ma okazję - serialik lekki i przyjemny. Wprawdzie osobiście nie przypadł mi do gustu to jednak miał swoich zwolenników.
Za każdym razem jak go sobie przypominam to w uszach rozbrzmiewają mi krzyki nico! niCO! NICO!!! :D
W sumie to fajna przygodówka.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ