The Wire Season2

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
An25driu
sprawdź mnie
sprawdź mnie
youtube Warszawa

The Wire Season2

Post autor: An25driu »

Zapraszam na The Wire Season2, jak również do dyskusji na temat serialu Obrazek
MoszeUsz

Post autor: MoszeUsz »

Akurat jestem z trakcie ściągania 1 sezonu. Jak tylko skończę biorę się za drugi.

I kto wie czy są dalej tłumaczone napisy, bo ja znalazłem tylko do odcinka 4x6 dalszych już nie ma
rand

Post autor: rand »

Dzięki @An25driu, miła niespodzianka, bo cos ostatnio ucichło o The Wire na forum, a tu proszę 2 seria się pojawia.
Ja zabieram sie za sciąganie, bo mimo że serial osobiście mnie na kolana nie powalił, to jest ciekawą pozycją :) Niepotrzebnie ludzie porównywali go do bezkonkurencyjnego The Shield :)
batman2k3

Post autor: batman2k3 »

Ja jestem gdzieś na początku 3. sezonu i... czy muszę dodawać, że jest to serial HBO? To oznacza stały i "wysoce wysoki" poziom. Napisy tak jak wspominał @MoszeUsz są tylko do 4x06, ale te z tego co widzę pojawiają się co około miesiąc czasem dwa do kolejnego odcinka. Zresztą jest to chyba jeden z najtrudniejszych seriali do tłumaczenia ever.
MoszeUsz

Post autor: MoszeUsz »

Radze popatrzyć na średnie ocen na www.imdb.com . The Wire ma 9,7 chyba najlepiej że wszystkich seriali obecnie emitowanych.
Oceń ten serial
Zablokowany