Ankieta #1 Najlepszy serial Komediowy.
Muszę przyznać, iż podczas głosowania miałem niezły dylemat. Czy skupić się na tych prawdziwych serialach czysto komediowych, czy także na czymś więcej. W końcu jak ktoś wyżej wspomniał wiele jest tragikomedii, czy wręcz komedii, która jest dodatkiem do dramatu, czy serialu obyczajowego.
Po dłuższym zastanowieniu, zagłosowałem jednak na Californication, który mnie kompletnie oczarował. Nie dość, że potrafił mnie rozśmieszyć (jak nie jeden komediowy serial), to jeszcze potrafił przekazać coś więcej...
Po dłuższym zastanowieniu, zagłosowałem jednak na Californication, który mnie kompletnie oczarował. Nie dość, że potrafił mnie rozśmieszyć (jak nie jeden komediowy serial), to jeszcze potrafił przekazać coś więcej...
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Two and a half men
Ja swój głos oddaję na świetny Two and a half men.
Dla mnie przebija nawet Przyjaciół!
Czy wy też zauważyliście, że seriale są śmieszniejsze i lepiej sie je ogląda bez polskiego lektora?
Hmm...
Dla mnie przebija nawet Przyjaciół!
Czy wy też zauważyliście, że seriale są śmieszniejsze i lepiej sie je ogląda bez polskiego lektora?
Hmm...

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Ja oddałam głos na dead like me. śmieszny mimo tematyki o której opowiadał.
Ale poza tym to IT Crowd też był niesamowity, jak chyba każdy anglielski serial.
Poza tym jako taka rodzinna komedia to Prince of Bel-Air czy Bill Cosby Show (żałuję że nie ma go na stronie). Miło się je ogladało.
Na pewno warto też obejrzeć jako dobrą komedię Monka i Psycha.
Ale poza tym to IT Crowd też był niesamowity, jak chyba każdy anglielski serial.
Poza tym jako taka rodzinna komedia to Prince of Bel-Air czy Bill Cosby Show (żałuję że nie ma go na stronie). Miło się je ogladało.
Na pewno warto też obejrzeć jako dobrą komedię Monka i Psycha.
-
Wskaż do odpowiedzi
Ja oddałem głos na Psych'a, choć nie jest to stricte komedia, a połączenie komedii z kryminałem to potrafi rozśmieszyć każdego.
Osobiście duet Gus i Shawn rozbawia mnie do łez
Jednak brakuje mi tu jednej pozycji, mianowicie Everybody Hates Chris. Jest to dla mnie najlepszy serial komediowy na tej stronie.
Osobiście duet Gus i Shawn rozbawia mnie do łez

Jednak brakuje mi tu jednej pozycji, mianowicie Everybody Hates Chris. Jest to dla mnie najlepszy serial komediowy na tej stronie.
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Według mnie Fawlty Towers, Monty Python i Married with Chidren, ale za dużo nie oglądam komedii.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Oceń ten serial