The Sarah Connor Chronicles (1x05) - reseed?

Historyczne posty.
sulaco33
witam
witam
youtube Warszawa

The Sarah Connor Chronicles (1x05) - reseed?

Post autor: sulaco33 »

Od trzech już dni próbuję ściągnąć ten odcinek serialu. W statystykach uTorrent pokazuje, że pobranych zostało ponad 170 mb błędnych danych. W dodatku nie widać żadnego pełnego seeda, a torrent zatrzymał się u mnie na 99%. Tak więc uprzejma prośba o ponowne seedowanie.
Awatar użytkownika
despo
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: despo »

Ja w sumie nie ściągam tego jeszcze, ale z ciekawości sprawdziłem. Jest jeszcze parę seedów. Proponuje pobrać jeszcze raz -> link <-. Jak coś jeszcze będzie nie tak, zmień program do torrentów. W ostateczności poczekaj jeszcze kilka dni, sezon się kończy, pewnie będzie cały wstawiony.
atathoth
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

.... Czy wy nie sadzicie ze troche ze za duzo ludzi przesadza z tym Reseedem poniewaz niezbyt dobrze sprawdzily net i nie wyszukaly torrenta?
Liroy

Post autor: Liroy »

albo dht nie uzywaja :P
sulaco33
witam
witam

atathoth pisze:.... Czy wy nie sadzicie ze troche ze za duzo ludzi przesadza z tym Reseedem poniewaz niezbyt dobrze sprawdzily net i nie wyszukaly torrenta?
Na Boga, a co Ty możesz wiedzieć o tym jak i przez ile czasu przeszukiwałem net aby odnaleźć alternatywne torrenty?

W końcu, dzisiaj, udało się dociągnąć plik do końca, ale ostatnie megabajty wlokły się niemiłosiernie od bodaj trzech dni.

Naprawdę, był problem z tym torrentem, więc proszę nie szafuj tak nieprzemyślanymi komentarzami.
Liroy

chlopie ale masz problemy ja ostatnio ssam stare sezony i co leca mi 5-15kB/s i nie narzekam czekam cierpliwie az sie sciagna jak chcesz szybko to zarejestruj sie na jakims prywatnym trackerze i ssaj max lacza a nie przezywasz bo ssasz pare dni ja ssam pare tyg i zyje ;]

a do szukania torrentow polecam:

dla aktywnych torrentow mininova.org

a dla starszych fulldls.com
atathoth
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

@ Liroy, wielkie dzieki :D!

@sulaco33 , a sadzisz ze niektore seriale mi sie nie ciagna przez pare dni?! wiec nie narzekamy tylko czekamy i nie byl to powod by zakladac topic :roll:
sulaco33
witam
witam

atathoth pisze:@ Liroy, wielkie dzieki :D!

@sulaco33 , a sadzisz ze niektore seriale mi sie nie ciagna przez pare dni?! wiec nie narzekamy tylko czekamy i nie byl to powod by zakladac topic :roll:
Kurcze, nie narzekalem. 5 kb/s to dla mnie norma. Mnie chodzilo o to, ze przy pliku wazacym ca. 130 mega uTorrent sciagnal ok. 400 mega blednych danych, wiec moja konkluzja byla nastepujaca: jest cos nie tak z torrentem - stad moja prosba o poseedowanie. Wy, szanowni uzytkownicy, mieliscie to gdzies, woleliscie rozgrzac flame'a. Tyle.

Liroy: ja naprawde wiem, gdzie szukac torrentow. A sama mininova i fulldlds moga okazac sie troche niewystarczajace.
Liroy

mnie tam wystarczaja do znalezienia wszystkich wstawek tvshows ;]
Oceń ten serial
Zablokowany