Beware the Batman [CN]
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- youtube Warszawa
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Re: Beware the Batman [CN]
Nieoficjalne źródła donoszą, że serial może zostać anulowany.
Mam nadzieje, że nie okaże się to prawdą, bo produkcja nie zasługuje na cancela.
Mam nadzieje, że nie okaże się to prawdą, bo produkcja nie zasługuje na cancela.
-
Wskaż do odpowiedzi
Pozwoliłem sobie tutaj wrzucić tę wypowiedź, z wielkim smutkiem zresztąLubec pisze:Serial o Batmanie nie spełnił swojej funkcji jaką było zwiększenie sprzedaży komiksu o Katanie, więc włodarze z DC go zawiesili, miał powrócić w styczniu, ale nie powrócił. Niedługo na dvd ukażą się dotychczas wyemitowane odcinki, podobno CN ma wyemitować pozostałe odcinki, które już wyprodukowano i na tym zakończyć emisję serialu. Ubolewam nad tym tym bardziej, że serial mnie pozytywnie zaskoczył, bo nie spodziewałem się, że będzie aż tak dobry.

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
eee no bez jaj!! Strasznie czekałem na kolejne odcinki!
Cholera, kanał CN(PL) od pół roku omijam bo co włączę ten kanał to puszczają tam straszną szmirę o jakiś dziwnych stworkach gdzie główny bohater biega z majtkami na głowie.

Lubię nietypowe produkcje ale próbowałem już kilka razy oglądnąć ten "szlagier" CN (Pora na przygodę) i w żaden sposób nie mogę zrozumieć tej bajki... - to jakiś koszmar (dzieci, które znam również nie porwał ten "majtkowy-bohater").
Po raz kolejny więc nie mogę zrozumieć decyzji właścicieli tej stacji...
Szkoda
Cholera, kanał CN(PL) od pół roku omijam bo co włączę ten kanał to puszczają tam straszną szmirę o jakiś dziwnych stworkach gdzie główny bohater biega z majtkami na głowie.

Lubię nietypowe produkcje ale próbowałem już kilka razy oglądnąć ten "szlagier" CN (Pora na przygodę) i w żaden sposób nie mogę zrozumieć tej bajki... - to jakiś koszmar (dzieci, które znam również nie porwał ten "majtkowy-bohater").
Po raz kolejny więc nie mogę zrozumieć decyzji właścicieli tej stacji...
Szkoda

-
Wskaż do odpowiedzi
Dla mnie to również niezrozumiała sprawa, świetny, bardziej dorosły serial znika, choć to - jak wynika z tego, co pisze Lubec - nie tyle decyzja CN, co władców DC. Tak czy siak, szkoda wielka, też czekałem, liczę, że przynajmniej wyemitują te już stworzone odcinki 

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Pytanie tylko kiedy? Bo w tym temacie niewiele wiadomo, animacja - jak pisałem - miała powrócić w styczniowej ramówce CN, ale się nie pojawiła.
Niestety teraz widać animacje komiksowe robi się nie tylko dla samego oglądania, ale też żeby ludzi zainteresować komiksem, a po Teen Titans Go! widać, że coraz młodszych.
Szkoda tej produkcji, bo była bardzo dobra. Jak tylko jakaś informacja o dalszych losach tej produkcji się pojawi postaram się pisać na bieżąco.
Na pocieszenie w sieci właśnie zadebiutowało "Justice League: War", a za niedługo będzie "Son of Batman", więc czekanie na Batmana trochę nam DC osłodziło.
Niestety teraz widać animacje komiksowe robi się nie tylko dla samego oglądania, ale też żeby ludzi zainteresować komiksem, a po Teen Titans Go! widać, że coraz młodszych.
Szkoda tej produkcji, bo była bardzo dobra. Jak tylko jakaś informacja o dalszych losach tej produkcji się pojawi postaram się pisać na bieżąco.
Na pocieszenie w sieci właśnie zadebiutowało "Justice League: War", a za niedługo będzie "Son of Batman", więc czekanie na Batmana trochę nam DC osłodziło.
-
Wskaż do odpowiedzi
Ale to film pojedynczy jest? Czy serial? Bo z tego, co widzę, to wychodzi mi, że filmLubec pisze: Na pocieszenie w sieci właśnie zadebiutowało "Justice League: War"

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Film, pojedynczy.
Na kolejne seriale animowane ze stajni DC się nie zanosi.
Na kolejne seriale animowane ze stajni DC się nie zanosi.
-
Wskaż do odpowiedzi
http://release24.pl/wpis/33910/%22Bewar ... x264-TiTAN
To tylko zbiorcze wydanie serialu, czy też coś dodatkowego? 13 odcinków tam jest. Któreś nie były emitowane?
To tylko zbiorcze wydanie serialu, czy też coś dodatkowego? 13 odcinków tam jest. Któreś nie były emitowane?
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Tak wydanie zbiorcze. Dwa ostatnie nie były jeszcze emitowane o ile w ogóle kiedykolwiek będą, bo o dalszych losach produkcji jeszcze nie ma żadnych konkretów.
-
Wskaż do odpowiedzi
O, ale te dwa będzie można przynajmniej obejrzeć, a to już coś 

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Dwa ostatnie odcinki, czyli 12 i 13 pojawiły się w sieci. Teraz tylko czekać na napisy... Oraz informacje co dalej z produkcją.
-
asd
-
Expert
Odcinki są już przecież od dawna a i napisy do dwunastki również (oglądałem już z tydzień temu
).
Liczę na drugi sezon bo obecnie to najlepsza "bajka" jaką można oglądać.

Liczę na drugi sezon bo obecnie to najlepsza "bajka" jaką można oglądać.

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
No to trzeba było napisać 
Jakoś specjalnie nie szukałem, bo nie wiedziałem czy w ogóle będą emitowane.
Jeżeli są to zaraz się biorę za oglądanie.

Jakoś specjalnie nie szukałem, bo nie wiedziałem czy w ogóle będą emitowane.
Jeżeli są to zaraz się biorę za oglądanie.
-
asd
-
Expert
26-ść odcinków pierwszego sezonu już prawie za mną (do wszystkich są już napisy) - cóż więcej napisać? Świetny serial i tyle.
Mam nadzieję, że CN zdecyduje się na nakręcenie drugiego sezonu.
Mam nadzieję, że CN zdecyduje się na nakręcenie drugiego sezonu.

Oceń ten serial