Fismoll
Bardzo dobry polski artysta, a tak mało znany.
@jc-k nie pisałaś wcześniej, że spokojne dźwięki Cię usypiają i rozleniwiają?
No chyba, że miałaś na myśli nastrój w jakim aktualnie byłaś, bo ja zrozumiałem, że ogólnie wolisz żywsze dźwięki.
Fismoll :ok Bardzo dobry polski artysta, a tak mało znany.
@jc-k nie pisałaś wcześniej, że spokojne dźwięki Cię usypiają i rozleniwiają? No chyba, że miałaś na myśli nastrój w jakim aktualnie byłaś, bo ja zrozumiałem, że ogólnie wolisz żywsze dźwięki.
Wolę mocne granie, ale czasami trzeba się wyciszyć i tak jak ten chłopak z gitarą - uciec z miasta na zimową plażę, albo zaśnieżone stoki pooglądać.
Wtedy można żyć innym rytmem, niż na co dzień.
Wolę mocne granie, ale czasami trzeba się wyciszyć i tak jak ten chłopak z gitarą - uciec z miasta na zimową plażę, albo zaśnieżone stoki pooglądać. :) Wtedy można żyć innym rytmem, niż na co dzień.
Wydaje mi się, że słyszałam ten utwór w jakimś serialu, ale za nic nie mogę teraz skojarzyć tytułu.
To nic, mam przynajmniej pretekst, żeby ten kawałek wrzucić - z życzeniem, żeby każdy mógł dzisiaj poczuć się tak, jak w piosence.
i jeszcze jeden, również Nina Simone, bo lubię jej głos.
Wydaje mi się, że słyszałam ten utwór w jakimś serialu, ale za nic nie mogę teraz skojarzyć tytułu. To nic, mam przynajmniej pretekst, żeby ten kawałek wrzucić - z życzeniem, żeby każdy mógł dzisiaj poczuć się tak, jak w piosence. :) http://www.youtube.com/watch?v=D5Y11hwjMNs i jeszcze jeden, również Nina Simone, bo lubię jej głos. http://www.youtube.com/watch?v=Bn5tiuZU4JI
Prawdopodobnie najlepsza piosenka na świecie, a w tej wersji - po raz pierwszy zazdrościłem publiczności nagród Grammy I absolutnie zabawne są komentarze, że się sprzedali - to już wiadomo, skończyli się przed "Black Album", a w zasadzie to na "Kill 'Em All"
Prawdopodobnie najlepsza piosenka na świecie, a w tej wersji - po raz pierwszy zazdrościłem publiczności nagród Grammy :) I absolutnie zabawne są komentarze, że się sprzedali - to już wiadomo, skończyli się przed "Black Album", a w zasadzie to na "Kill 'Em All" ;)
Będąc w pracy usłyszałem ten oto kawałek, aż się zdziwiłem. Poszperałem trochę w necie i wychodzi, że ten oto kawałek będzie jedynie dostępny w Polskiej edycji płyty
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
Będąc w pracy usłyszałem ten oto kawałek, aż się zdziwiłem. Poszperałem trochę w necie i wychodzi, że ten oto kawałek będzie jedynie dostępny w Polskiej edycji płyty http://www.youtube.com/watch?v=mf97F-SpBQU
Nie ten kawałek, tylko duet z Roguckim. Kawałek w wersji międzynarodowej jest wykonywany z Davem Pirnerem.
Szkoda że Within Temptation się tak zepsuł, co płyta to gorsza...no ale sentyment pozostał.
Nie ten kawałek, tylko duet z Roguckim. Kawałek w wersji międzynarodowej jest wykonywany z Davem Pirnerem. Szkoda że Within Temptation się tak zepsuł, co płyta to gorsza...no ale sentyment pozostał.
Wrzuta z Zabrza, bo z Poznania jeszcze na youtubie nic nie ma.
Wrazenia na goraco - po protu super i bardziej zywiolowo niz w Zabrzu
Dziadki dali czadu i jesli ma ktos okazje zobaczyc Clannad na zywo niech sie wybierze
Jeszce jutro i pojutrze 2 koncerty w Warszawie
Wrzuta z Zabrza, bo z Poznania jeszcze na youtubie nic nie ma. Wrazenia na goraco - po protu super i bardziej zywiolowo niz w Zabrzu :) Dziadki dali czadu i jesli ma ktos okazje zobaczyc Clannad na zywo niech sie wybierze ;) Jeszce jutro i pojutrze 2 koncerty w Warszawie