White Collar
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Napisy pojawiają się i to w miarę regularnie tyle, że na innych serwisach niż tych najbardziej popularnych... - wystarczy poszukać!Shen pisze:Ktoś w ogole robi napisy do tego serialu? Kilka dni juz nowy ep smiga a napisow brak.
Wiem, bo śledzę na bieżąco!
U nas też jest "poślizg", bo Bombom ma obecnie problemy techniczne (urlop?).

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Bombom
Wskaż do odpowiedzi - spec
- Kontakt:
Sorki że czasami trzeba troszkę dłużej poczekać na wersję asd ale, nadal są wakacje a druga połowa nie rozumie że trzeba wstawić seriale
a drugi problem to net (zmiana dostawcy któremu się nie spieszy).
Jak tylko pojawią się napisy na innych stronach to na 24h zaraz się pojawiają również poprawione.
Dzięki asd za posty do napisów.

Jak tylko pojawią się napisy na innych stronach to na 24h zaraz się pojawiają również poprawione.
Dzięki asd za posty do napisów.
-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
-
Wskaż do odpowiedzi
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
A to a propo czegoShen pisze:Przypominam że nowy sezon juz wystartowal.

http://xvidasd.com/phpbb2/viewtopic.php?p=66609#66609
-
Yugi_2142
- Kontakt:
Niedawno skończyłem nadrabiać nowy sezon (i końcówkę poprzedniego) i muszę powiedzieć, że serial nadal dobrze się ogląda. Czasem jest trochę bez sensu, ale generalnie nie przeszkadza to w odbiorze całości. Zastanawiam kiedy formuła serialu się wyczerpie, bo wydaje mi się że White Collar charakteryzuje się naprawdę dużym poziomem powtarzalności, jeśli chodzi o zdarzenia i generalnie bohaterów. W każdym razie póki co serial się broni, miejmy nadzieję że będzie to trwało jak najdłużej. Ahhh i cieszę się, że wrócono do klasycznej czołówki, bo ta nowa z obrazami, z początku trzeciego sezonu, była beznadziejna.
Ignorance is a virtue.
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Re: White Collar
Co do czołówki to się zgodzę.
Serial zacząłem oglądać dość nie dawno i naprawdę nie wiedziałem czego się tak naprawdę spodziewać.
Ale jestem pozytywnie zaskoczony, parę odcinków trzeciego sezonu mi została i jak na razie nie wygląda na to, żeby serial wyczerpywał swoją formułę, choć zgodzę się jest powtarzalny, ale na szczęście nie do przesady.
Wydaje mi się jednak, że to nie sprawy czy zagadki, ale postaci są głównym motorem zdarzeń i ich wzajemne relacje. Naprawdę ciekawa galeria postaci i nie mam na myśli tylko postaci pierwszoplanowych.
Co do historii przedstawionych w serialu to nie jest źle. O ile wątki główne poszczególnych sezonów naprawdę potrafią zaciekawić czy raczej może ich dozowanie z odcinka na odcinek, to historie jednoodcinkowe bywają nierówne, ale niekiedy postaci i dialogi ratują sytuację.
Naprawdę przyjemny i sympatyczny serial.
Serial zacząłem oglądać dość nie dawno i naprawdę nie wiedziałem czego się tak naprawdę spodziewać.
Ale jestem pozytywnie zaskoczony, parę odcinków trzeciego sezonu mi została i jak na razie nie wygląda na to, żeby serial wyczerpywał swoją formułę, choć zgodzę się jest powtarzalny, ale na szczęście nie do przesady.
Wydaje mi się jednak, że to nie sprawy czy zagadki, ale postaci są głównym motorem zdarzeń i ich wzajemne relacje. Naprawdę ciekawa galeria postaci i nie mam na myśli tylko postaci pierwszoplanowych.
Co do historii przedstawionych w serialu to nie jest źle. O ile wątki główne poszczególnych sezonów naprawdę potrafią zaciekawić czy raczej może ich dozowanie z odcinka na odcinek, to historie jednoodcinkowe bywają nierówne, ale niekiedy postaci i dialogi ratują sytuację.
Naprawdę przyjemny i sympatyczny serial.
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
White Collar wraca z piątym sezonem. Powrót w sumie taki sobie. Po pierwsze serial już się zatacza koło, bo ile to razy Neil i Peter się przekomarzali ze sobą. Nic nowego tutaj nie znajdziemy wszystko to już było. A ciekawy wątek z Peterem za kratami, który mógłby coś zmienić twórcy dość szybko zabijają, przywracając sytuację do stanu do jakiego zdążyli nas już przyzwyczaić. Jedyną nadzieją na coś nowego jest ponowne pojawienie się starej postaci, czarnego charakteru, którego Neil i Peter wysyłają za kratki w odcinku pilotowym.
Lubię ten serial, ale jeżeli twórcy nie wymyślą czegoś ciekawego to ciężko będzie zatrzymać widza przy serialu. No bo ileż można śmiać się z tekstów Mozziego, którym coraz bardziej brakuje oryginalności. Ileż razy to widzieliśmy jak Neil był o włos od nakrycia go przez Petera na gorącym uczynku. Chciałbym żeby przyszłe odcinki były trochę ciekawsze niż premiera piątego sezonu, bo same postaci zaczynają już powoli nudzić.
Lubię ten serial, ale jeżeli twórcy nie wymyślą czegoś ciekawego to ciężko będzie zatrzymać widza przy serialu. No bo ileż można śmiać się z tekstów Mozziego, którym coraz bardziej brakuje oryginalności. Ileż razy to widzieliśmy jak Neil był o włos od nakrycia go przez Petera na gorącym uczynku. Chciałbym żeby przyszłe odcinki były trochę ciekawsze niż premiera piątego sezonu, bo same postaci zaczynają już powoli nudzić.
-
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
Jestem w połowie czwartego sezonu , i chyba sobie odpuszczę ten serial . Strasznie nudny się zrobił . Chyba oglądam go tylko ze względu aktorów drugoplanowych takich jak właśnie Mozzi czy Pani Idealna
. Wydaje mi się ze lepiej potrafią grać od pary głównych bohaterów .

-
joana
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
A ja oglądam właśnie 5 sezon, 5 odc. Trochę zrobiło się ciekawiej, a to za sprawą uzależnienia Neila od faceta aresztowanego w pilocie serialu.
Tu może wydarzyć się coś ciekawego i na to liczę.
Cóż robić, przyzwyczaiłam się do bohaterów i chciałabym serial obejrzeć do końca.
Mam nadzieję, że nie będą go ciągnąć w nieskończoność, bo uleciała gdzieś ta świeżość i lekkość, jaką charakteryzował się on w pierwszych seriach.
Następuje zwykłe zmęczenie materiału.
Tu może wydarzyć się coś ciekawego i na to liczę.
Cóż robić, przyzwyczaiłam się do bohaterów i chciałabym serial obejrzeć do końca.
Mam nadzieję, że nie będą go ciągnąć w nieskończoność, bo uleciała gdzieś ta świeżość i lekkość, jaką charakteryzował się on w pierwszych seriach.
Następuje zwykłe zmęczenie materiału.
Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Bardziej niż zmęczenie materiału, razi mnie to, że twórcy nie potrafią wyrwać się z impasu w jaki siebie władowali. Próbują wprowadzić coś nowego, mamy niby jakąś zmianę, a tu zaraz wszystko wraca do normy.
W patym sezonie bardzo żałowałem, że wątek Petera został rozwiązany już w pierwszym odcinku, co prawda pewne reperkusje pojawiają się i dalej,ale można było to poprowadzić inaczej.
Humor też już nie taki świeży, choć czasem zdarzy się zarzucić Mozziemu jakimś dobrym tekstem.
Ogólnie piąty sezon nie jest jakiś szałowy, ale ogląda się nieźle, zwłaszcza ostatnie odcinki... trochę to wszystko przewidywalne.
W patym sezonie bardzo żałowałem, że wątek Petera został rozwiązany już w pierwszym odcinku, co prawda pewne reperkusje pojawiają się i dalej,ale można było to poprowadzić inaczej.
Humor też już nie taki świeży, choć czasem zdarzy się zarzucić Mozziemu jakimś dobrym tekstem.
Ogólnie piąty sezon nie jest jakiś szałowy, ale ogląda się nieźle, zwłaszcza ostatnie odcinki... trochę to wszystko przewidywalne.
-
brexerb
Wskaż do odpowiedzi - spec
Temat masonerii juz sie po prostu zrobił otrzaskany , a cała ta zagadka jakos tak przysłonięta wątkiem złej alter ego Petera , i jeszcze ta końcówka - z przymrużeniem oka - zostańcie z nami będzie się działo
Si Vis Pacem Parabellum
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
No końcówka akurat niezła. Nie wiem jak Ty ale ja jestem ciekaw kto za tym stoi i co będzie potem. Może piąty sezon nie był najwyższych lotów, zmarnowano potencjał nowego opiekuna, nowa dziewczyna okazała się taka jak przewidywałem... ale nie znaczy to że nie chciałbym zobaczyć dalszych losów naszej paczki.
Oceń ten serial