Being Human - UK

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
Awatar użytkownika
laptopik
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam
youtube Warszawa

Post autor: laptopik »

Muszę przyznać, że jest to jeden z najlepszych seriali jakie oglądałem, a widziałem wiele :smile: Po obejrzeniu pierwszego sezonu (który niestety miał tylko 6 odcinków - ale za to trzymał poziom) nie mogłem się doczekać drugiego. A ten ruszył już 3 tygodnie temu - teraz tylko brakuje osoby, która zajmie się tłumaczeniem :)
@PaulinAna, jesteś zajęta? :grin:
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Niecały rok temu go sprawdziłem... Niestety, po paru: 2-3 docinkach trafił cały sezon do kosza. Niczym mnie przy sobie nie zatrzymał, zupełnie nie trafił w mój gust. :no2 Ciekawy pomysł na serial ale wykonanie jakieś takie :smt104 zaskakująco kiepskie.

Jak zwykle - najlepiej sprawdzić samemu.
Obrazek
nova.nike
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: nova.nike »

A ja właśnie skończyłam oglądać drugi sezon. Tak samo zakręcony jak pierwszy. I mam tu na myśli pozytywne zakręcenie. Generalnie oprócz tematyki, wampiry, wilkołaki, duchy, serial nie jest straszny. Pokazuje problemy istot, które próbują przystosować się do ludzkiego świata. W drugim sezonie pojawił się nowy wróg - ciekawy pomysł. Chyba będzie trzeci sezon, mam taką nadzieję, bo jesli nie to kilka odpowiedzi nie zostanie wyjaśnionych.
seymour
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: seymour »

Mi się pierwszy sezon raczej podobał, chociaż żadnej rewelacji moim zdaniem tutaj nie ma. Jeśli drugi sezon także pojawi się w (XviD asd), to obejrzę. W przeciwnym wypadku po prostu sobie odpuszczę... :(
PaulinAna
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: PaulinAna »

A czy są dostępne angielskie napisy ? Przyznam bez bicia że nie bardzo mam teraz czas poszukać, ale jakbby co to prosze o wiadomość na pw i ewentualne linki. Zaznaczm jednak, że to może potrwać.
Na życie pełnią życia zawsze znajdzie się czas :*
Obrazek
iwan1983
Wskaż do odpowiedzi
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: iwan1983 »

Sa tutaj:

Kod: Zaznacz cały

http://www.tvsubtitles.net/tvshow-293-2.html
Awatar użytkownika
laptopik
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: laptopik »

i pierwsze 3 odcinki ktoś już przetłumaczył ;) Są dostępne na opensubtitles.org.
Oglądasz dużo filmów i seriali? Dołącz do FilmWeba!
Obrazek

Pomóż wypromować swój ulubiony serial!
Ja już oceniłem 592 filmów i 204 seriali - dogoń mnie :D
mops
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mops »

Ciekawy pomysł na serial :ok
Deckard_BR
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

2 i 3 sezon

Post autor: Deckard_BR »

Czy w planach jest wstawienie 2 i 3 sezonu?
Pierwszy był całkiem miły.
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Re: Being Human - UK

Post autor: sindar »

Az dziw bierze, ze zadnej wypowiedzi na watku Being Human ponad 2 lat, a przeciez juz pare miesiecy temu zakonczyl sie 5 i ostatni sezon tego serialu.
Jak na razie widzialem 4 sezony.
Troche dziwne koleje ten serialik przechodzi, gdyz po calkiem dobrych sezonach 1 i 2 przyszedl moim zdaniem najbardziej wymeczony oraz najslabszy dotad sezon 3.
Tymczasem, o dziwo, po sporych roszadach z obsada (jak to sie otatnio czesto w brytyjskich serialach dzieje - patrz Misfits), sezon 4 jest moim zdaniem przynajmniej porownywalny, o ile nawet nie lepszy, niz sezon 1.

Jezeli ktos sie waha, czy ogladac losy mieszkajacych w 1 domu wampira, wilkolaka oraz ducha - czesto okraszone typowym brytyjskim ironicznym humorem - jak najbardziej odpowiadam tak.

Mysle, ze z przyjemnoscia niedlugo nadrobie zaleglosci i z przyjmnoscia obejrze rowniez finalowy sezon 5.

-- 26.06.2013 21:14 --

i jeszcze ciekawostka - jeden z bylych glownych bohaterow - Aidan Turner grajacy wampira Johna Mitchella dostal niebanalna role przywodcy krasnoludow w Hobbicie - Kilego.
Jakos tak jako Kili wpadl w oko wielu przedstawicielkom plci pieknej ;)
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Re: Being Human - UK

Post autor: sindar »

Szukalem czy byl zalozony watek, dla amerykanskiej wersji Being Human, ale takowego nie znalazlem.

SyFy wlasnie podalo, ze sezon 4 amerykanskiej adaptacji bedzie sezonem ostatnim.

Tak z ciekawosci - czy ktos ogladal ta wersje?

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ