The Family Guy [6x00] - prośba o seed

Posty nie warte czytania.
p.vintage
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

The Family Guy [6x00] - prośba o seed

Post autor: p.vintage »

Zwracam się z prośbą o seed The Family Guy [6x00]. W ogóle z odcinkami Family Guy 6. serii jest ciężko, ale pozostałe jakoś udało mi się pobrać i teraz ja robię w paru z nich za głównego udostępniającego. Tylko ten nieszczęsny [6x00] - zatrzymał się na 98,6% :/ Jeśli ktoś był by tak dobry i pomógł... Wtedy będę miał przynajmniej z czego robić to 5 ratio ;-)

Pozdrawiam
p.vintage

@Edit: dowcipniś się znalazł jakiś: seed był przez tyle, że pobrałem 0,4%
batman2k3
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: batman2k3 »

Nie wiem czy to dobre miejsce na taką prośbę, ale postaram się pomóc (w zasadzie już to robię, w tej chwili). Co do seedów, to tylko całe sezony mają szansę na dłużej się utrzymać. Ja pojedyncze odcinki seeduje często do ratio 4-5 (bywało więcej), a jak to jest później, to widać.
p.vintage
Wskaż do odpowiedzi

Dziękować, dziękować, oczywiście przyniosło efekt :D
To teraz postaram się zrobić zadeklarowane ratio 5.
Niestety, większość pobierających to albo zwykłe :pig: :pig: ,
albo ludzie zwyczajnie nieuświadomieni na jakiej zasadzie działają torrenty.
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

A ja bym chciał pierwszy sezon, ale to chyba nie realne, bo torrenta już nie ma. :(
p.vintage
Wskaż do odpowiedzi

Patrz ty, a mi się udało znaleźć coś takiego: LINK. Co prawda tylko 1 seed, ale niedawno (w zeszłym miesiącu) sam też pobierałem z tego, po czym wyrobiłem ratio 3 z haczykiem i sobie poszedłem :mrgreen: Tempo było dość żwawe jak na tak małą liczbę udostępniających.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ