Jekyll został wyprodukowany przez brytyjską telewizje BBC w roku 2007. Opowiada on o dr. Tomie Jackmanie, który podobnie jak niegdyś dr. Jekyll posiada alter-ego, z którym musi walczyć, lecz czy jest to jedyna rzecz, która ich łaczy? Tego można dowiedzieć się jedynie ogladając ten serial...
Serial składa się z sześciu odcinków. W serwisie Napisy24 do każdego z nich są dostępne napisy.
Obsada:
James Nesbitt ... Dr. Tom Jackman
Gina Bellman ... Claire Jackman
Denis Lawson ... Peter Syme
Michelle Ryan ... Katherine Reimer
Meera Syal ... Miranda
Fenella Woolgar ... Min
Matt King ... Freeman
Linda Marlowe ... Ms. Utterson
Bruce Mackinnon ... Malcolm
Paterson Joseph ... Benjamin
Andrew Byrne ... Eddie Jackman
Christopher Day ... Harry Jackman
[b][i]Jekyll[/i] został wyprodukowany przez brytyjską telewizje BBC w roku 2007. Opowiada on o dr. Tomie Jackmanie, który podobnie jak niegdyś dr. Jekyll posiada alter-ego, z którym musi walczyć, lecz czy jest to jedyna rzecz, która ich łaczy? Tego można dowiedzieć się jedynie ogladając ten serial...[/b]
Serial składa się z sześciu odcinków. W serwisie Napisy24 do każdego z nich są dostępne napisy.
Obsada:
James Nesbitt ... Dr. Tom Jackman Gina Bellman ... Claire Jackman Denis Lawson ... Peter Syme Michelle Ryan ... Katherine Reimer Meera Syal ... Miranda Fenella Woolgar ... Min Matt King ... Freeman Linda Marlowe ... Ms. Utterson Bruce Mackinnon ... Malcolm Paterson Joseph ... Benjamin Andrew Byrne ... Eddie Jackman Christopher Day ... Harry Jackman
ja rowniez jestem za chociaz jeszcze nie widziałem, ale juz czeka na mnie w 350tce(kumpel sciagnał), i napewno lukne
msle ze warto zeby ta pozycja znalazła sie na stronie
ja rowniez jestem za chociaz jeszcze nie widziałem, ale juz czeka na mnie w 350tce(kumpel sciagnał), i napewno lukne msle ze warto zeby ta pozycja znalazła sie na stronie
// zauważyłam, że rozpisujecie się czy będzie w danej formie na stronie czy nie będzie. Niestety nikt nie napisał czy zainteresował go serial. A jest godny obejrzenia nawet w jeden dzień. Wyśmienity James Nesbitt, który wcielił się w rolę Jekyll//Hyde. Do tego brytyjski akcent i zupełnie inne podejście do kinematografii. Polecam !!
// zauważyłam, że rozpisujecie się czy będzie w danej formie na stronie czy nie będzie. Niestety nikt nie napisał czy zainteresował go serial. A jest godny obejrzenia nawet w jeden dzień. Wyśmienity James Nesbitt, który wcielił się w rolę Jekyll//Hyde. Do tego brytyjski akcent i zupełnie inne podejście do kinematografii. Polecam !!