Pewnie wszyscy zapomnieliście... Dziś jest Światowy Dzień Kota. Macie swojego ulubionego kota serialowego? Mój to Jinks [img]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/pixie_dixie_i_pan_jinks_-_1x05_-_o_psie_ktory_bal_sie_kotow.jpg[/img]
Pewnie ostatnio zauważyliście, że rzadko tu zaglądam... Żeby nie wyszło, że mi nie zależy. Niestety jestem ostatnio bardzo zalatany i po prostu nie mam czasu.
Sprawy przeprowadzkowe niestety :/ Szukanie pokoju i nadchodząca przeprowadzka mnie absorbuje i bardzo męczy (zwłaszczapsychiczie), swoja drogą nie wiedziałem, że może być to aż tak trudne... A trzeba jeszcze do pracy chodzić.
W nadchodzących dniach nie wiem czy coś się zmieni, ale jak tylko sytuacja mieszkaniowa się ustabilizuje to postaram się to nadrobić.
Pewnie ostatnio zauważyliście, że rzadko tu zaglądam... Żeby nie wyszło, że mi nie zależy. Niestety jestem ostatnio bardzo zalatany i po prostu nie mam czasu. Sprawy przeprowadzkowe niestety :/ Szukanie pokoju i nadchodząca przeprowadzka mnie absorbuje i bardzo męczy (zwłaszczapsychiczie), swoja drogą nie wiedziałem, że może być to aż tak trudne... A trzeba jeszcze do pracy chodzić. W nadchodzących dniach nie wiem czy coś się zmieni, ale jak tylko sytuacja mieszkaniowa się ustabilizuje to postaram się to nadrobić.
Przepraszam, straciłam humor.
Oglądam właśnie TV i tam parlament Rosji rozpatruje wniosek Putina o wprowadzenie wojsk ruskich na teren Ukrainy.
Co za podlec z tego kagiebisty.
Przepraszam, straciłam humor. Oglądam właśnie TV i tam parlament Rosji rozpatruje wniosek Putina o wprowadzenie wojsk ruskich na teren Ukrainy. Co za podlec z tego kagiebisty.
Uprzejmie informuję, że na jakiś czas zrywam kontakt z internetem, bo inaczej zgłupieję.
Dziś długo zastanawiałam się, jak wreszcie napisać "użytkownik".
Coraz częściej mi się tak zdarza, bo jestem wzrokowcem i zapamiętuję, niestety, obraz błędów.
Uprzejmie informuję, że na jakiś czas zrywam kontakt z internetem, bo inaczej zgłupieję. Dziś długo zastanawiałam się, jak wreszcie napisać "użytkownik". Coraz częściej mi się tak zdarza, bo jestem wzrokowcem i zapamiętuję, niestety, obraz błędów.
Zamiast "użytkownik" pisz odbiorca albo fan i sprawa załatwiona. A takie kombinowanie synonimami dodatkowo wzbogaca język. W ostateczności zawsze możesz mnie zapytać, a ja Ci wSistko pUprawnie podpowiem.
Zamiast "użytkownik" pisz odbiorca albo fan i sprawa załatwiona. A takie kombinowanie synonimami dodatkowo wzbogaca język. :) W ostateczności zawsze możesz mnie zapytać, a ja Ci wSistko pUprawnie podpowiem.