Enlisted [FOX]

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Enlisted [FOX]

Post autor: Bostonq »

Obrazek

[FOX]: [2014], na antenie
Produkcja: USA,
Gatunek: Komedia,,

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Wojsko to z jednej strony dramatyczne wydarzenia dotyczące różnych konfliktów zbrojnych na całym świecie, a z drugiej - częsty temat żartów. W tym serialu poznam tę stronę komediową - jest to historia rozgrywająca się w małej bazie wojskowej na Florydzie, a jej głównymi bohaterami są bardzo mocno różniący się charakterami bracia. A przy tym będzie sporo okazji, żeby zobaczyć lekko gamoniowatych żołnierzy w akcji.

Jednak się skuszę, choć nie planowałem, ale powiedzmy, że prawie że reporterska chęć sprawdzenia, co i jak, wzięła górę ;)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Re: Enlisted [FOX]

Post autor: Bostonq »

O, spore zaskoczenie :) W sumie miałem w rezultacie nie oglądać, ale po paru mocnych odcinkach w stylu najnowszego "True Detective" chciałem sobie zobaczyć coś lekkiego. Okazało się, że napisy są do dwóch odcinków, to sprawdziłem. I może nie bawiłem się setnie, nie śmiałem do rozpuku, ale przyznam, że nastrój to ten serial potrafi naprawdę poprawić :) Galeria dziwacznych, ale sympatycznych postaci, lekka nuta absurdu, sporo żartu słownego, ale i sytuacyjny też się zdarza, niezłe pomysły intertekstualne, jak choćby parodia programów w stylu "MasterChef", a przy tym mnóstwo pozytywnej energii, żarty nikogo tutaj nie obrażają, choć zdarzają się komiczne nawiązania do świata popkultury - "Bradley Cooper" ;) Spodobało mi się, szkoda, że napisy pojawiają się dość nieregularnie i nie są idealne, ale grunt że są :)
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Post autor: sindar »

Nie znam tego serialu, ale odnotuję, że dostał cancela.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Post autor: Lubec »

W czerwcu FOX wyemituje pozostałe odcinki, które nie zostały wyemitowane w regularnej ramówce.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ