Jak podaje zaufane źródło Latino Review reżyser District 9 i Elysium może stanąć za kamerą pilota serialu Halo, który jest tworzony jako exclusive dla platformy Xbox One. Produkcją zajmuje się sam Steven Spielberg. Na razie jeszcze oficjalnie nie zostało to potwierdzone przez Microsoft.
O ile ciekawe Neill Blomkamp miał zająć się reżyserią pełnometrażowego filmu na podstawie tej hitowej gry na Xbox'a, niestety w tedy ten projekt upadł, a reżyser zajął się swoim projektem, który przyniósł mu rozgłos,a chodzi oczywiście o District 9.
Serial Halo będzie druga produkcją aktorską osadzoną w uniwersum tej gry. Wcześniejszej mieliśmy możliwość obejrzeć serię internetową "Halo 4: Forward Unto Dawn"
Jak podaje zaufane źródło Latino Review reżyser District 9 i Elysium może stanąć za kamerą pilota serialu Halo, który jest tworzony jako exclusive dla platformy Xbox One. Produkcją zajmuje się sam Steven Spielberg. Na razie jeszcze oficjalnie nie zostało to potwierdzone przez Microsoft.
O ile ciekawe Neill Blomkamp miał zająć się reżyserią pełnometrażowego filmu na podstawie tej hitowej gry na Xbox'a, niestety w tedy ten projekt upadł, a reżyser zajął się swoim projektem, który przyniósł mu rozgłos,a chodzi oczywiście o District 9.
Serial Halo będzie druga produkcją aktorską osadzoną w uniwersum tej gry. Wcześniejszej mieliśmy możliwość obejrzeć serię internetową "Halo 4: Forward Unto Dawn"
Co może zabrzmieć dziwnie, nigdy w "Halo" nie grałem, ominął mnie jakoś zupełnie klimat tej gry, choć słyszałem o niej wiele dobrego. Więc może w przypadku serialu będzie lepiej, a Blomkamp byłby dobrą tego gwarancją?
Co może zabrzmieć dziwnie, nigdy w "Halo" nie grałem, ominął mnie jakoś zupełnie klimat tej gry, choć słyszałem o niej wiele dobrego. Więc może w przypadku serialu będzie lepiej, a Blomkamp byłby dobrą tego gwarancją? :)
Nic nie wiem o tej grze, natomiast czy Blomkamp jest gwarancja?
Raczej bym powiedzial nadzieja - D9 bylo naprawde swietne, ale Elysium juz niekoniecznie...
Nic nie wiem o tej grze, natomiast czy Blomkamp jest gwarancja? Raczej bym powiedzial nadzieja - D9 bylo naprawde swietne, ale Elysium juz niekoniecznie...
W grę nie grałem. Oglądałem "Halo 4: Forward Unto Dawn" i mi się spodobał, jak na serię internetową bardzo dobrze zrealizowany.
Neill Blomkamp pokazał, że potrafi robić kino s-f (mi się Elisium podobało) i jestem pewien, że przy środkach jakie mu mogą zapewnić powstanie bardzo dobry pilot, na pewno jest zaznajomiony z tym gatunkiem, nie wiem jak z grą, ale podejrzewam, że coś tam wie
Wolę Blomkampa niż jakiegoś nieznanego mi reżysera, po którym nie wiem czego się spodziewać... a tak to pilot byłby co najmniej dobry.
W grę nie grałem. Oglądałem "Halo 4: Forward Unto Dawn" i mi się spodobał, jak na serię internetową bardzo dobrze zrealizowany. Neill Blomkamp pokazał, że potrafi robić kino s-f (mi się Elisium podobało) i jestem pewien, że przy środkach jakie mu mogą zapewnić powstanie bardzo dobry pilot, na pewno jest zaznajomiony z tym gatunkiem, nie wiem jak z grą, ale podejrzewam, że coś tam wie :) Wolę Blomkampa niż jakiegoś nieznanego mi reżysera, po którym nie wiem czego się spodziewać... a tak to pilot byłby co najmniej dobry.
Też oglądałem "Halo 4: Forward Unto Dawn" i muszę powiedzieć, że naprawdę bardzo mi się spodobał. W grę nie grałem, ale cały ten heroiczny klimat mnie z miejsca kupił - coś jak Starship Troopers. No i Master Chief!!!
Też oglądałem "Halo 4: Forward Unto Dawn" i muszę powiedzieć, że naprawdę bardzo mi się spodobał. W grę nie grałem, ale cały ten heroiczny klimat mnie z miejsca kupił - coś jak Starship Troopers. No i Master Chief!!!
Pojawiły się informacje na temat serialu Halo.
Xbox prowadzi bardzo zaawansowane rozmowy z Showtime na temat uczestnictwa tej stacji w produkcji serialu.
Dodatkowo, producentem Halo ma być Steven Spielberg.
Pojawiły się informacje na temat serialu Halo. Xbox prowadzi bardzo zaawansowane rozmowy z Showtime na temat uczestnictwa tej stacji w produkcji serialu. Dodatkowo, producentem Halo ma być Steven Spielberg.
To że producentem będzie Steven Spielberg było wiadomo od samego początku. No ciekaw jestem czy dojdą do porozumienia z Showtime. Z drugiej strony też zastanawia w tedy sposób dystrybucji serialu, który odpowiadałby Showtime.
To że producentem będzie Steven Spielberg było wiadomo od samego początku. No ciekaw jestem czy dojdą do porozumienia z Showtime. Z drugiej strony też zastanawia w tedy sposób dystrybucji serialu, który odpowiadałby Showtime.
Microsoft ogłosił redukcję zatrudnienia o 18.000 osób i ofiarą redukcji padło również XBOX Entertainment Studios.
Dobrą wiadomością jest to, że studio w okrojonym składzie ma dokończyć produkcję serialu Halo.
Microsoft ogłosił redukcję zatrudnienia o 18.000 osób i ofiarą redukcji padło również XBOX Entertainment Studios. Dobrą wiadomością jest to, że studio w okrojonym składzie ma dokończyć produkcję serialu Halo.
Właściwie to robią dwa seriale o Halo jeden robie AmblinTV, czyli studio Spielberga. Drugi serial "Halo Nightfall" za który odpowiedzialny jest Ridley Scott studio ScottFree Productions.
Właściwie to robią dwa seriale o Halo jeden robie AmblinTV, czyli studio Spielberga. Drugi serial "Halo Nightfall" za który odpowiedzialny jest Ridley Scott studio ScottFree Productions.
Rozpoczął się Comic Con, mekka dla serialowych fanów.
Przy tej okazji zaprezentowany został pierwszy trailer serialu Halo: Nightfall, któremu na szczęście nie zaszkodziła decyzja Microsoftu o likwidacji studia XBOX, współodpowiedzialnego za jego produkcję.
5 odcinków miniserialu będzie miało swoją premierę w listopadzie.
Rozpoczął się Comic Con, mekka dla serialowych fanów. Przy tej okazji zaprezentowany został pierwszy trailer serialu Halo: Nightfall, któremu na szczęście nie zaszkodziła decyzja Microsoftu o likwidacji studia XBOX, współodpowiedzialnego za jego produkcję. 5 odcinków miniserialu będzie miało swoją premierę w listopadzie.
Powiem szczerze , ze jak dla mnie bardzo słabo to wygląda . Po obejrzeniu Halo 4: Forward Unto Dawn , zaprezentowany trajler tego serialu wygląda ,,biednie ,, .
Powiem szczerze , ze jak dla mnie bardzo słabo to wygląda . Po obejrzeniu Halo 4: Forward Unto Dawn , zaprezentowany trajler tego serialu wygląda ,,biednie ,, .
Na filmwebie ktos poruszyl podobny temat, choc niewiele ciekawego sie tam dowiedzialam...Ponoc znajomosc gry ma pomoc wczuc sie w klimat uniwersum. Ja nie gralam, maz gral. Jak ogarniemy, to dam Ci znac troche mnie ocena zniecheca...
Na filmwebie ktos poruszyl podobny temat, choc niewiele ciekawego sie tam dowiedzialam...Ponoc znajomosc gry ma pomoc wczuc sie w klimat uniwersum. Ja nie gralam, maz gral. Jak ogarniemy, to dam Ci znac ;) troche mnie ocena zniecheca...
Podobno serial to wprowadzenie do fabułu piatej części gry. Sam nie grałem, ale planuję obejrzeć. W końcu to pięć odcinków po dwadzieściaparę minut. Zresztą ostatni serial ze świata Halo, który później wydano jako film Halo: Forward Unto Dawn przypadł mi do gustu to i po ten nowy też sięgnę.
Podobno serial to wprowadzenie do fabułu piatej części gry. Sam nie grałem, ale planuję obejrzeć. W końcu to pięć odcinków po dwadzieściaparę minut. Zresztą ostatni serial ze świata Halo, który później wydano jako film [i]Halo: Forward Unto Dawn[/i] przypadł mi do gustu to i po ten nowy też sięgnę.
#Halo: Nightfall Halo: Zmrok
[343 Industries]
[2014] Produkcja: USA, Gatunek: Akcja,Sci-fi,Przygodowy, Reżyseria: Sergio Mimica-Gezzan, Scenariusz: Paul Scheuring
Obsada:
Steven Waddington ... Aiken
Siennah Buck ... Córka Aikena
Mike Colter ... Locke
Christian Contreras ... Ramos
Alex Bhat ... Estrin
Śledząc działalność terrorystyczną Jameson Lockie i jego zespół grzęźnie bez pojazdu na niegościnnym terenie, na dysku jednej z planet kolonii Sedra. Czy uda im się na czas dotrzeć do statku, który jest dla nich jedynym ratunkiem? Ścigani przez dziwną, biologiczną, formę życia, zabójczy wschód słońca i strach, gdyż w pojeździe do którego zmierzają zmieścić się mogą tylko dwie osoby...
Pozycja obowiązkowa dla wszystkich fanów gatunku sci-fi. Świetne efekty specjalne, zero tandety i napięcie, czynią ten mini serial naprawdę ciekawą pozycją. Owszem - miejscami jest może troszkę naiwny, trochę też długo trwa ta droga jaką pokonują, jednak całość naprawdę świetnie się ogląda.
W grę nie grałem ale kompletnie mi to nie przeszkadzało - fajny serial i szkoda, że stosunkowo krótki (w sumie 140minut).
[mimg_adm]https://baza.seriale-asd.eu/foty/halonightfall.jpg[/mimg_adm]#[size=150][b]Halo: Nightfall[/b][/size] [b]Halo: Zmrok [343 Industries][/b] [2014] [b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Akcja,Sci-fi,Przygodowy, [b]Reżyseria:[/b] Sergio Mimica-Gezzan, [b]Scenariusz:[/b] Paul Scheuring
[b]Obsada:[/b] Steven Waddington ... Aiken Siennah Buck ... Córka Aikena Mike Colter ... Locke Christian Contreras ... Ramos Alex Bhat ... Estrin
[url=https://www.halowaypoint.com/pl-pl/halo-channel/shows/halo-nightfall/season-1][img]https://baza.seriale-asd.eu/images/o1.gif[/img][/url][url=http://www.imdb.com/title/tt3804114/][img]https://baza.seriale-asd.eu/images/o2.gif[/img][/url][url=https://baza.seriale-asd.eu/portal0.php?zmienna=halonightfall][img]https://baza.seriale-asd.eu/images/wieceja.gif[/img][/url] [justuj]Śledząc działalność terrorystyczną Jameson Lockie i jego zespół grzęźnie bez pojazdu na niegościnnym terenie, na dysku jednej z planet kolonii Sedra. Czy uda im się na czas dotrzeć do statku, który jest dla nich jedynym ratunkiem? Ścigani przez dziwną, biologiczną, formę życia, zabójczy wschód słońca i strach, gdyż w pojeździe do którego zmierzają zmieścić się mogą tylko dwie osoby...[/justuj] https://www.youtube.com/watch?v=Fs0_wepC7XQ [justuj]Pozycja obowiązkowa dla wszystkich fanów gatunku sci-fi. Świetne efekty specjalne, zero tandety i napięcie, czynią ten mini serial naprawdę ciekawą pozycją. Owszem - miejscami jest może troszkę naiwny, trochę też długo trwa ta droga jaką pokonują, jednak całość naprawdę świetnie się ogląda. W grę nie grałem ale kompletnie mi to nie przeszkadzało - fajny serial i szkoda, że stosunkowo krótki (w sumie 140minut).[/justuj]