Sequestered [Crackle]

Dura lex sed lex, czyli Sherlock i inni!
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Sequestered [Crackle]

Post autor: Lubec »

Obrazek

[Crackle]: [2014], na antenie
Produkcja: USA,
Gatunek: Thriller,Prawniczy,Dramat, Dokładna data premiery: 2014-08-05
Reżyseria: Kevin Tancharoen,Shawn Ku, Scenariusz: Aaron Tracy,Mark Hosack
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Danny Firmin młody prawnik zaczyna odkrywać spisek za wielką sprawą jakiej się podjął zostając obrońcą domniemanego mordercy ośmioletniego syna gubernatora Marka Bennetta. Ławniczka Anna zmuszone jest dokonać wyboru pomiędzy jej przekonaniami, a bezpieczeństwem jej rodziny podczas debaty nad losem potencjalnie niewinnego człowieka. Nieoczekiwane sojusze tworzące się podczas rozstrzygania nad losem człowieka powodują wielkie napięcie oraz testują moralność biorących w tym udział. Anna stawia na szali swoje życie by odkryć spisek oraz znaleźć prawdziwą sprawiedliwość dla wszystkich zaangażowanych w sprawę.

Produkcja pojawiła się właściwie bez większego echa, jest to kolejna po "Cleaners" oryginalna produkcja platformy Crackle, na którą zwróciłem uwagę. Niestety do tej produkcji jak i do tej poprzedniej nie ma napisów.
Myślę, ze jednak warto się zainteresować produkcją, bo mamy tutaj dużo znanych nazwisk by wymienić chociaż Summer Glau, Dina Meyer, Bruce Davison czy Patrick Warburton. Sam trailer też pozytywnie nastraja, więc na pewno dam szansę jeżeli tylko pojawią się napisy.
Norvik1
Wskaż do odpowiedzi

Re: Sequestered [Crackle]

Post autor: Norvik1 »

Uwielbiam takie klimaty. Mam nadzieję, że ktoś zrobi napisy albo, że serial pojawi się w którejś ze stacji typu Fox lub Ale Kino +.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Post autor: Lubec »

Na to, że będzie on w telewizji nie ma co liczyć. Crackle to platforma internetowa, choć dość uboga w stosunku do konkurencji. Pozostaje jedynie liczyć na to, że ktoś się zainteresuje i zrobi napisy.
Norvik1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Norvik1 »

Myślę, że w dobie globalizacji sposób dystrybucji mediów nie jest istotny. Jeśli na zawartości da się zarobić to komercyjne telewizje kupią i wyemitują każdą treść. Póki co ściągnąłem komplet odcinków z sieci i cierpliwie czekam :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ