Dates [Channel 4]

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

W.BRYTANIA Dates [Channel 4]

Post autor: Lubec »

Obrazek

[Channel 4]: [2013-2013], zakończony
Produkcja: Wielka Brytania,
Gatunek: Dramat Dokładna data premiery: 2013-06-06
Reżyseria: John Maybury,Philippa Langdale, Scenariusz: Bryan Elsley,Nancy Harris
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Serial od twórcy "Skins", dowcipny, pełen namiętności i emocjonujący dramat o skomplikowanych i zabawnych sposobach jak obcy ludzie zachowują się na randkach w ich dążeniu do znalezienia miłości.
Wśród wyznań, kłamstw, udawania, kryzysów zaufania "Dates" to serial intymny i dramat dwóch (może czasami trzech) osób które są na randce oraz ich historie, które zaczynają się przeplatać i tworzyć wspólna historię.

Uwagę zwraca Andrew Scott, którego znam z roli Moriaty'iego z Sherlocka, reszty obsady nie kojarzę, ale chyba też znani aktorzy, a przynajmniej dla tych, którzy gustują w brytyjskich produkcjach.
Chyba nie specjalnie kogoś trzeba zachęcać do obejrzenia zwłaszcza jeśli ktoś oglądał "Skins" :)
Jeden sezon dziewięć odcinków po dwadzieścia parę minut każdy. Są polskie napisy do całości.
Awatar użytkownika
joana
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?

Re: Dates [Channel 4]

Post autor: joana »

Oooo, coś dla mnie. Dowcip, namiętność i intymność w wydaniu brytyjskim. :)
Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Re: Dates [Channel 4]

Post autor: Lubec »

Obejrzałem trzy odcinki i mi się naprawdę spodobało. Nie oglądałem zbyt dużo "brytyjczyków", ale od tego nie mogłem oderwać oczu... alemoże to za sprawą Onny Chaplin :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ