produkcja: USA
gatunek: Kryminał, Komedia, Obyczajowy
data premiery: 2001-03-14 (Świat)
reżyseria Dean Parisot, Peter Tolan
scenariusz Denis Leary, Ann Lembeck
Występują: Denis Leary, Bill Nunn, Diane Farr
muzyka Christopher Tyng
czas trwania: 30
Liczba odcinków: 19
Serial opowiada o perypetiach nowojorskiego gliniarza, którego głównym zainteresowaniem są kobiety.Ma już żonę i dzieci, ale na boku także kochankę, co jest oczywiście źródłem wielu kłopotów.
Źródło: http://www.filmweb.pl
Detektyw Mike McNeil nie stroni od alkoholu, zażywa leki, które sam sobie dobiera, ma żonę, kochankę i jednocześnie zakochany jest w kobiecie, z którą łączą go stosunki służbowe.
W pracy, gdzie otaczają go ludzie o równie barwnym życiorysie, Mc Neil stosuje swoje własne - niekonwencjonalne, jednakowoż skuteczne metody prowadzenia śledztwa. Jednocześnie detektyw stara się zapanować nad chaosem, który ogarnął jego życie prywatne.
Serial po prostu REWELACYJNY, komedia jakich mało.
Każdy kto oglądał RESCUE ME zna humor i aktorstwo Denisa Leary
Problemem mogą byc napiski ale wierze w zdolnosci grupy Xvid asd :D
produkcja: USA gatunek: Kryminał, [b]Komedia[/b], Obyczajowy data premiery: 2001-03-14 (Świat)
reżyseria Dean Parisot, Peter Tolan scenariusz [b]Denis Leary[/b], Ann Lembeck Występują: Denis Leary, Bill Nunn, Diane Farr muzyka Christopher Tyng czas trwania: 30[b] Liczba odcinków: 19 [/b]
[quote]Serial opowiada o perypetiach nowojorskiego gliniarza, którego głównym zainteresowaniem są kobiety.Ma już żonę i dzieci, ale na boku także kochankę, co jest oczywiście źródłem wielu kłopotów. Źródło: http://www.filmweb.pl[/quote]
[quote]Detektyw Mike McNeil nie stroni od alkoholu, zażywa leki, które sam sobie dobiera, ma żonę, kochankę i jednocześnie zakochany jest w kobiecie, z którą łączą go stosunki służbowe.
W pracy, gdzie otaczają go ludzie o równie barwnym życiorysie, Mc Neil stosuje swoje własne - niekonwencjonalne, jednakowoż skuteczne metody prowadzenia śledztwa. Jednocześnie detektyw stara się zapanować nad chaosem, który ogarnął jego życie prywatne.[/quote]
[size=150]Serial po prostu REWELACYJNY, komedia jakich mało. Każdy kto oglądał RESCUE ME zna humor i aktorstwo Denisa Leary[/size]
Problemem mogą byc napiski ale wierze w zdolnosci grupy [b]Xvid asd [/b] :D
Zajrzałem do najbardziej powszechnych stron - napisy24 i napisy.info - nie ma. Zajrzałem do mniej znanych, ale często tam są fajne rzeczy - http://www.opensubtitles.com/pl i http://www.podnapisi.net/index.php/ppodnapisi/kategorija?jezik=26 i również brak :( Jeśli więc są, to bardzo ukryte :( Szkoda.
Są odcinki na **ule z lektorem PL ale znowu nie wiem jak to sie ma do Waszej polityki serialowej ,że tak napisze
Jak dobrze kojarzę stacja axn co jakiś czas powtarza serie odcinków, więc przynajmniej dla Tych których ten post zaciekawił POLECAM
Są odcinki na **ule z lektorem PL ale znowu nie wiem jak to sie ma do Waszej polityki serialowej ,że tak napisze :( Jak dobrze kojarzę stacja axn co jakiś czas powtarza serie odcinków, więc przynajmniej dla Tych których ten post zaciekawił POLECAM
ciekawe! Ale prawda, lektor odpada :S.
Moze poprosic jakas grupe tlumaczaca? to przeciez tylko 19 odcinkow!
A btw! czy sa napisy po angielsku? Jesli tak to moze bym byl w stanie przetlumaczyc...
ciekawe! Ale prawda, lektor odpada :S. Moze poprosic jakas grupe tlumaczaca? to przeciez tylko 19 odcinkow! A btw! czy sa napisy po angielsku? Jesli tak to moze bym byl w stanie przetlumaczyc...
Poszedlem popytac do znajomych gdzie na forum to sie pojawia pierwsze. Jednak to sa posrednicy i dostepu do grypy brak. Nikt nie wie czy i kiedy bedzie 3 i 4 odcinek.
Poszedlem popytac do znajomych gdzie na forum to sie pojawia pierwsze. Jednak to sa posrednicy i dostepu do grypy brak. Nikt nie wie czy i kiedy bedzie 3 i 4 odcinek.
Nowy Jork. Detektyw Mike McNeil (Denis Leary, znany z Rescue Me) jest dobrze znany z niekonwencjonalnego podejścia do zwalczania przestępczości. Poza tym jego życie komplikują żona i dziewczyna na boku.
Gatunek: czarna komedia
Added after 4 minutes:
Czy ktoś widział ten serial?
Natknełam sie na niego na You Tube i przyznam, że wydał mi sie interesujący
Komentarze mile widziane
Sorry za tak krótkie info o serialu, ale go jeszcze nie widziałam
Czy z czymś wam się nie kojarzy klimat tego serialu...
Nowy Jork. Detektyw Mike McNeil (Denis Leary, znany z Rescue Me) jest dobrze znany z niekonwencjonalnego podejścia do zwalczania przestępczości. Poza tym jego życie komplikują żona i dziewczyna na boku.
Gatunek: czarna komedia
[size=75][color=#999999]Added after 4 minutes:[/color][/size]
Czy ktoś widział ten serial? Natknełam sie na niego na You Tube i przyznam, że wydał mi sie interesujący ;) Komentarze mile widziane Sorry za tak krótkie info o serialu, ale go jeszcze nie widziałam :(