Inside No. 9 [BBC Two]

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

W.BRYTANIA Inside No. 9 [BBC Two]

Post autor: Lubec »

Obrazek

[BBC Two]: [2014-2014], zakończony
Produkcja: Wielka Brytania,
Gatunek: Komedia,Kryminał, Dokładna data premiery: 2014-02-05
Reżyseria: David Kerr, Scenariusz: Steve Pemberton,Reece Shearsmith
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Brytyjski serial komediowy, którego twórcami są Steve Pemberton i Reece Shearsmith.
Każdy odcinek opowiada o różnych mieszkańcach domu z pod numeru 9. Sześć bardzo rożnych historii, w których zwykłe, przyziemne sytuacje przeplatają się z nadzwyczajnymi i makabrycznymi zdarzeniami.

Sześć epizodów plus jeden odcinek specjalny. Może być ciekawa komedia z wątkiem kryminalnym w tle.
Napisów nie znalazłem.
Może ktoś oglądał i mógłby podzielić się opinią?
Awatar użytkownika
delta1908
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: The Shield

Re: Inside No. 9 [BBC Two]

Post autor: delta1908 »

Obejrzałem pierwszy odcinek i niestety, ale nadal twierdzę, że muszę omijać komedie pod każdą postacią szerokim łukiem, bo nie zaśmiałem się ani razu. Niestety ale duet Pemberton - Shearsmith ma takie poczucie humoru, które mnie zupełnie nie bawi, i którego zupełnie nie rozumiem. Próbowałem też oglądać ich wcześniejszy projekt Psychoville i miałem to samo. Jeden odcinek i podziękowałem. Humor jest absurdalny, ocierający się o groteskę, ale go zupełnie nie łapię i co najważniejsze nawet się nie uśmiecham, a wręcz czuję się zażenowany, że coś takiego oglądam.
Z tego co czytałem na innych forach każdy odcinek to inna oddzielna historia i chyba bodajże trzeci epizod jest najlepszy, ale nie chciało mi się już sprawdzać.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Re: Inside No. 9 [BBC Two]

Post autor: Lubec »

Z tego co zauważyłem to GH przetłumaczyła pierwszy sezon i pierwszy odcinek drugiego.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ