jezeli chcesz to prosze bardzo ale nei wiem czy jest sens skoro w polskiej telewizji nie ma seriali na ktore chcialbym splunac nei mowiac juz o ich ogladaniu....
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
[quote] Jak nie to zastanawiam sie czy takowej nie zrobic [/quote]
jezeli chcesz to prosze bardzo ale nei wiem czy jest sens skoro w polskiej telewizji nie ma seriali na ktore chcialbym splunac nei mowiac juz o ich ogladaniu....
fluid no wiem... ale niektorym mogloby sie to sprzydac... nie mowie tu tylko o serialach PL ... ale rowniez serialach wytworni amerykanskiej ale z polskim lektorem...
fluid no wiem... ale niektorym mogloby sie to sprzydac... nie mowie tu tylko o serialach PL ... ale rowniez serialach wytworni amerykanskiej ale z polskim lektorem...
Ekipa. Reszta dobrych polskich seriale to antyki powstałe przed upadkiem komunizmu. Osobiście uważam że szkoda Twojej pracy na takie *****, lepiej się zająć serialami zagranicznymi.
Ekipa. Reszta dobrych polskich seriale to antyki powstałe przed upadkiem komunizmu. Osobiście uważam że szkoda Twojej pracy na takie *****, lepiej się zająć serialami zagranicznymi.
popatrzmy chociaz na Nianie, 13 posterunek czy to sa zle seriale ?
Niania - zerżnięte z amerykańskiej wersji, która kiedyś była (według mnie) śmieszna. a żarty w polskiej niani są... mocno średnie, czasem coś mnie tylko rozśmieszy.
13 posterunek - kiedyś mnie baaardzo śmieszył (jak miałem ... 12 lat chyba ... teraz jakoś prawie wcale, tak samo ma się sprawa ze wszystkimi Kiepskimi itp serialami komediowymi...
Jedyne dwa warte obejrzenia seriale to wg. mnie to Ekipa i Oficer ( i 2 sezon tez, a mam nadzieje że 3 sezon mnie nie rozczaruje )
[quote]popatrzmy chociaz na Nianie, 13 posterunek czy to sa zle seriale ? [/quote]
Niania - zerżnięte z amerykańskiej wersji, która kiedyś była (według mnie) śmieszna. a żarty w polskiej niani są... mocno średnie, czasem coś mnie tylko rozśmieszy. 13 posterunek - kiedyś mnie baaardzo śmieszył (jak miałem ... 12 lat chyba ... teraz jakoś prawie wcale, tak samo ma się sprawa ze wszystkimi Kiepskimi itp serialami komediowymi...
Jedyne dwa warte obejrzenia seriale to wg. mnie to Ekipa i Oficer ( i 2 sezon tez, a mam nadzieje że 3 sezon mnie nie rozczaruje :P)
Nio to jednak polskie seriale sa nie takie zle ... Ja wlasnie wole polskie. A co np z ''daleko od noszy'' Smialem sie do rozpuku z tego serialu - jakby ktos mial namiary na ten serial PLEASE pdajcie linka.
Nio to jednak polskie seriale sa nie takie zle ... Ja wlasnie wole polskie. A co np z ''daleko od noszy'' Smialem sie do rozpuku z tego serialu - jakby ktos mial namiary na ten serial PLEASE pdajcie linka.