🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Lost

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
Saga
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Saga »

Cayack pisze:atathoth, gdzie znalazłeś taką rewelację, że niby:
Spoiler:
nie nie nie :D
Spoiler:
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

Ktos w tym topiku pisal ze to byl sawyer. Pare stron w tyl, narazie nie moge znalesc tego postu (zapewne usunal :P)
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

W każdym razie, to na pewno nie Sawyer :)
Saga pisze:
Spoiler:
to prawda, aczkolwiek
Spoiler:
Saga
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Saga »

Spoiler:
sacardo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: sacardo »

Kolejny odcinek ktory wiecej gmatwa niz wyjasnia ale jak na final sezonu jest raczej slaby :D utwierdził mnie tylko w przekananiu ze wyspa istnieje gdzies poza czasem...
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

o czym ty mowisz? jaki final sezonu? przeciez w 4sezonie ma ich byc 23?!
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

o czym ty mowisz? jaki final sezonu? przeciez w 4sezonie ma ich byc 23?!
?? lol? nigdy się nie spotkałem z wiadomością że ma byc 23 odcinki 4 sezonu...
wszystkich planowanych odcinków 4 sezonu miało być 16, ale ze względu na strajk zdążyli nakręcić tylko 8 z nich (o to chodziło zapewne @sacardo) , ale ponieważ skończył się strajk scenatrzystów, to ma zostać dokręconych jeszcze 4-6 odcinków które zostaną wyemitowane na przełomie kwietnia-maja (emisja odcinka 4x09 planowana jest na 24 kwietnia). A za to 5 sezon zamiast planowanych 16 epków ma być powiększony o 2 (najprawdopodobniej).

Ale faktycznie, jakby to był konec sezonu (załóżmy że strajk by się jeszcze nie skończył) to bym się moooocno wkurzył :P, bo skończyło się tak jakby odcinek w połowie urwali xD.
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

I dalej czekam na 8 odcinek. Mam nadzieję, że dzisiaj pojawi się. :smile:
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

@Helventis: to czy mozesz mi to wytlumaczyc? http://www.imdb.com/title/tt0411008/episodes#season-4
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

moge ci to wytłumaczyc jedynie tak, że nawet imdb nie jest nieomylne. Ja sugeruje się newsami na showtv i filmweb.pl/movieweb.com oraz spisem odcinków na epguides. i tam się pokrywały wszystkie zmienne (daty emisji/ilość odcinków)

Kod: Zaznacz cały

Season 4 was planned (prior to the the Writers Guild of America strike) to feature 16 episodes, to be broadcast beginning in the U.S. and Canada on January 31, 2008. Due to the writers' strike, the season will instead last only 13 episodes, consisting of the 8 pre-strike episodes already filmed, and an additional 5 post-strike episodes currently being filmed. This includes a 2-hour finale that will be aired as two separate episodes due to a scheduling conflict with Grey's Anatomy. The show will go on a 4-week hiatus after the conclusion of the 8th episode and return April 24. Although the season will be down by three episodes, executive producers Damon Lindelof and Carlton Cuse have announced they will be added and fitted into the remaining fifth and sixth seasons
tu masz po angielsku co i jak
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Lost [4x08] Obrazek
Steryd
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Steryd »

An25driu pisze:Lost [4x08] Obrazek
O ja... wielkie dzięki. :)
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Lost nigdy nie był do końca jasny, tzn. nawet jak już się myślało, że coś wiesz, że coś staje się jasne i proste, nagle następował jakiś zwrot akcji, po którym znowu nie było tak przejrzyście ;)
4 sezon dalej siedzi w tej regule. Po 8 epizodzie, kiedy dalej nie wiadomo, gdzie leży prawda,
Spoiler:
zastanawiam się czy trochę nie przedobrzyli z tymi tajemnicami, konspiracjami... Sprawia to, że ma się wrażenie jakby serial nie miał punktu oparcia, bo wszystko co wiemy w następnym odcinku może się zmienić o 180 stopni...
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Spoiler:
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Lisu11
Spoiler:
aksel3
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę
Kontakt:

Post autor: aksel3 »

Witam . Kiedy bedzie dziewiąty odcinek???
Takkuinen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Takkuinen »

w USA 24 kwietnia jeśli się nie mylę
ana81
Wskaż do odpowiedzi

4x09 "The Shape of Things to Come"
Odcinek dziewiąty ujrzy światło dzienne dopiero 24 kwietnia, ale już dziś mamy okazję przeczytać krótką zapowiedź epizodu
Spoiler:
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

ana81, może byś napisała skąd to wzięłaś? :P

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ