Cayack pisze:atathoth, gdzie znalazłeś taką rewelację, że niby:
Spoiler:
Sawyer jest w O6? Twórcy zapowiadali, że po 4x07 będą znane wszystkie osoby z O6, a zatem Jack, Kate, Hurley, Sayid, Sun i Jin. To, że Jin jest martwy, nie znaczy, że nie mógł wrócić. Po prostu zginął/umarł dość szybko po powrocie, nim Sun zdążyła urodzić.
nie nie nie
Spoiler:
na nagropku Jina byla data katastrofy czyli z wyspy sie nie wydostał
[quote="Cayack"][b]atathoth[/b], gdzie znalazłeś taką rewelację, że niby: [spoiler]Sawyer jest w O6? Twórcy zapowiadali, że po 4x07 będą znane wszystkie osoby z O6, a zatem Jack, Kate, Hurley, Sayid, Sun i Jin. To, że Jin jest martwy, nie znaczy, że nie mógł wrócić. Po prostu zginął/umarł dość szybko po powrocie, nim Sun zdążyła urodzić.[/spoiler][/quote]
nie nie nie :D [spoiler]na nagropku Jina byla data katastrofy czyli z wyspy sie nie wydostał[/spoiler]
na nagropku Jina byla data katastrofy czyli z wyspy sie nie wydostał
to prawda, aczkolwiek
Spoiler:
to jeszcze nie daje pewności. OStatnio jednak dotarła do mnie informacja, że zamiast Jina do O6 zaliczany jest Aaron. Brzmi idiotycznie, przecież Kate go nie urodziła, więc skąd się wziął (Claire miałaby być jedną z 2 osób które OFICJALNIE przeżyły katastrofę, ale i tak zmarły na Wyspie, a przed śmiercią zdążyła urodzić dziecko? )? ale cóż zrobić...
[quote="Saga"][spoiler] na nagropku Jina byla data katastrofy czyli z wyspy sie nie wydostał[/spoiler][/quote]
to prawda, aczkolwiek [spoiler]to jeszcze nie daje pewności. OStatnio jednak dotarła do mnie informacja, że zamiast Jina do O6 zaliczany jest Aaron. Brzmi idiotycznie, przecież Kate go nie urodziła, więc skąd się wziął (Claire miałaby być jedną z 2 osób które OFICJALNIE przeżyły katastrofę, ale i tak zmarły na Wyspie, a przed śmiercią zdążyła urodzić dziecko? )? ale cóż zrobić...[/spoiler]
Kolejny odcinek ktory wiecej gmatwa niz wyjasnia ale jak na final sezonu jest raczej slaby utwierdził mnie tylko w przekananiu ze wyspa istnieje gdzies poza czasem...
Kolejny odcinek ktory wiecej gmatwa niz wyjasnia ale jak na final sezonu jest raczej slaby :D utwierdził mnie tylko w przekananiu ze wyspa istnieje gdzies poza czasem...
o czym ty mowisz? jaki final sezonu? przeciez w 4sezonie ma ich byc 23?!
?? lol? nigdy się nie spotkałem z wiadomością że ma byc 23 odcinki 4 sezonu...
wszystkich planowanych odcinków 4 sezonu miało być 16, ale ze względu na strajk zdążyli nakręcić tylko 8 z nich (o to chodziło zapewne @sacardo) , ale ponieważ skończył się strajk scenatrzystów, to ma zostać dokręconych jeszcze 4-6 odcinków które zostaną wyemitowane na przełomie kwietnia-maja (emisja odcinka 4x09 planowana jest na 24 kwietnia). A za to 5 sezon zamiast planowanych 16 epków ma być powiększony o 2 (najprawdopodobniej).
Ale faktycznie, jakby to był konec sezonu (załóżmy że strajk by się jeszcze nie skończył) to bym się moooocno wkurzył , bo skończyło się tak jakby odcinek w połowie urwali xD.
[quote]o czym ty mowisz? jaki final sezonu? przeciez w 4sezonie ma ich byc 23?![/quote]
?? lol? nigdy się nie spotkałem z wiadomością że ma byc 23 odcinki 4 sezonu... wszystkich planowanych odcinków 4 sezonu miało być 16, ale ze względu na strajk zdążyli nakręcić tylko 8 z nich (o to chodziło zapewne @sacardo) , ale ponieważ skończył się strajk scenatrzystów, to ma zostać dokręconych jeszcze 4-6 odcinków które zostaną wyemitowane na przełomie kwietnia-maja (emisja odcinka 4x09 planowana jest na 24 kwietnia). A za to 5 sezon zamiast planowanych 16 epków ma być powiększony o 2 (najprawdopodobniej).
Ale faktycznie, jakby to był konec sezonu (załóżmy że strajk by się jeszcze nie skończył) to bym się moooocno wkurzył :P, bo skończyło się tak jakby odcinek w połowie urwali xD.
moge ci to wytłumaczyc jedynie tak, że nawet imdb nie jest nieomylne. Ja sugeruje się newsami na showtv i filmweb.pl/movieweb.com oraz spisem odcinków na epguides. i tam się pokrywały wszystkie zmienne (daty emisji/ilość odcinków)
Season 4 was planned (prior to the the Writers Guild of America strike) to feature 16 episodes, to be broadcast beginning in the U.S. and Canada on January 31, 2008. Due to the writers' strike, the season will instead last only 13 episodes, consisting of the 8 pre-strike episodes already filmed, and an additional 5 post-strike episodes currently being filmed. This includes a 2-hour finale that will be aired as two separate episodes due to a scheduling conflict with Grey's Anatomy. The show will go on a 4-week hiatus after the conclusion of the 8th episode and return April 24. Although the season will be down by three episodes, executive producers Damon Lindelof and Carlton Cuse have announced they will be added and fitted into the remaining fifth and sixth seasons
moge ci to wytłumaczyc jedynie tak, że nawet imdb nie jest nieomylne. Ja sugeruje się newsami na showtv i filmweb.pl/movieweb.com oraz spisem odcinków na epguides. i tam się pokrywały wszystkie zmienne (daty emisji/ilość odcinków)
[code]Season 4 was planned (prior to the the Writers Guild of America strike) to feature 16 episodes, to be broadcast beginning in the U.S. and Canada on January 31, 2008. Due to the writers' strike, the season will instead last only 13 episodes, consisting of the 8 pre-strike episodes already filmed, and an additional 5 post-strike episodes currently being filmed. This includes a 2-hour finale that will be aired as two separate episodes due to a scheduling conflict with Grey's Anatomy. The show will go on a 4-week hiatus after the conclusion of the 8th episode and return April 24. Although the season will be down by three episodes, executive producers Damon Lindelof and Carlton Cuse have announced they will be added and fitted into the remaining fifth and sixth seasons[/code]
[quote="An25driu"]Lost [4x08] [url=http://www.bt-chat.com/details.php?id=33223&hit=1][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url][/quote] O ja... wielkie dzięki. :)
No i rzeczywiście jak mówili że ktoś zginie tak i zginął, w sumie tam śmierć Karla za bardzo mi nie robi, ale francuske mogli zostawić, zawsze wnosiła coś do tego serialu, ale chyba i tak najbardziej ubolewam nad śmiercią Charliego, był jednym z najlepiej rozwiniętych charakterów na wyspie zaraz po Benie i Sawyerze;P
A co do odcinka, wrażenie jakby przerwali ni w pipe ni w oko:P. W sumie po Beniu nie było się czego spodziewać że wyskoczy z ot co takim planem;P. ;D
[spoiler]No i rzeczywiście jak mówili że ktoś zginie tak i zginął, w sumie tam śmierć Karla za bardzo mi nie robi, ale francuske mogli zostawić, zawsze wnosiła coś do tego serialu, ale chyba i tak najbardziej ubolewam nad śmiercią Charliego, był jednym z najlepiej rozwiniętych charakterów na wyspie zaraz po Benie i Sawyerze;P
A co do odcinka, wrażenie jakby przerwali ni w pipe ni w oko:P. W sumie po Beniu nie było się czego spodziewać że wyskoczy z ot co takim planem;P. ;D [/spoiler]
Lost nigdy nie był do końca jasny, tzn. nawet jak już się myślało, że coś wiesz, że coś staje się jasne i proste, nagle następował jakiś zwrot akcji, po którym znowu nie było tak przejrzyście
4 sezon dalej siedzi w tej regule. Po 8 epizodzie, kiedy dalej nie wiadomo, gdzie leży prawda,
Spoiler:
Widmore vs Ben
zastanawiam się czy trochę nie przedobrzyli z tymi tajemnicami, konspiracjami... Sprawia to, że ma się wrażenie jakby serial nie miał punktu oparcia, bo wszystko co wiemy w następnym odcinku może się zmienić o 180 stopni...
Lost nigdy nie był do końca jasny, tzn. nawet jak już się myślało, że coś wiesz, że coś staje się jasne i proste, nagle następował jakiś zwrot akcji, po którym znowu nie było tak przejrzyście ;) 4 sezon dalej siedzi w tej regule. Po 8 epizodzie, kiedy dalej nie wiadomo, gdzie leży prawda, [spoiler]Widmore vs Ben[/spoiler] zastanawiam się czy trochę nie przedobrzyli z tymi tajemnicami, konspiracjami... Sprawia to, że ma się wrażenie jakby serial nie miał punktu oparcia, bo wszystko co wiemy w następnym odcinku może się zmienić o 180 stopni...
ana81 mi się wydawało że wiadomo że dobrym jest Ben
Przecie Said będzie dla niego "pracował"
A ludzie Widmore'a nie przypłynęli na wyspę żeby uratować rozbitków
oraz ostatnie po co Widmore miałby tworzyć taką szopkę z tym wyciąganiem wraku samolotu oraz rzekomo zabitych rozbitków
[spoiler][b]ana81[/b] mi się wydawało że wiadomo że dobrym jest Ben Przecie Said będzie dla niego "pracował" A ludzie Widmore'a nie przypłynęli na wyspę żeby uratować rozbitków oraz ostatnie po co Widmore miałby tworzyć taką szopkę z tym wyciąganiem wraku samolotu oraz rzekomo zabitych rozbitków[/spoiler]
Hmmm, Ben dobry... Jego postać jest najbardziej zagadkowa wśród wszystkich z wyspy. rozbitków i "Innych". Ja bym nie ryzykowała więc taką opinią o nim, szczególnie po tym co się stało z Karlem i matką Alex... A wyglądało to trochę na kolejną zagrywkę Linusa...
Poza tym, może to właśnie Ben zorganizował to całe przedstawienie z drugim samolotem, żeby przestali szukać rozbitków, żeby nie trafili na jego wyspę...
Dla mnie Ben to postać, której nie można ufać, co wyszło w wielu sytuacjach.
[b]Lisu11[/b][spoiler]Hmmm, Ben dobry... Jego postać jest najbardziej zagadkowa wśród wszystkich z wyspy. rozbitków i "Innych". Ja bym nie ryzykowała więc taką opinią o nim, szczególnie po tym co się stało z Karlem i matką Alex... A wyglądało to trochę na kolejną zagrywkę Linusa... Poza tym, może to właśnie Ben zorganizował to całe przedstawienie z drugim samolotem, żeby przestali szukać rozbitków, żeby nie trafili na jego wyspę... Dla mnie Ben to postać, której nie można ufać, co wyszło w wielu sytuacjach.[/spoiler]
4x09 "The Shape of Things to Come"
Odcinek dziewiąty ujrzy światło dzienne dopiero 24 kwietnia, ale już dziś mamy okazję przeczytać krótką zapowiedź epizodu
Spoiler:
Zapowiedź ABC: W obozie Locke'a trwają przygotowania do odparcia ataku, który zbliża się wielkimi krokami. Tymczasem Jack próbuje zidentyfikować zwłoki, które fale wyrzuciły na brzeg.
4x09 "The Shape of Things to Come" Odcinek dziewiąty ujrzy światło dzienne dopiero 24 kwietnia, ale już dziś mamy okazję przeczytać krótką zapowiedź epizodu [spoiler]Zapowiedź ABC: W obozie Locke'a trwają przygotowania do odparcia ataku, który zbliża się wielkimi krokami. Tymczasem Jack próbuje zidentyfikować zwłoki, które fale wyrzuciły na brzeg. [/spoiler]