Jesteśmy pod rzymską okupacją.
Może jest to przykre, ale prawdziwe.
Zobaczymy.
Zbliża się czas, kiedy będziesz musiał zdecydować, po czyjej jesteś stronie.
- Grozisz mi?|- Nie.
Chcesz pogadać? O czym?
O tym, że pracujemy jako partnerzy,
szukasz okazji by jak najszybciej się przenieść.
Nie będziemy o tym gadać.
No to powiedz mi, co zrobiłaś. Kogo wkurzyłaś, że przydzielili cię do mnie.
Dostałam jakiś świstek. Powiedzieli, że jesteś moim nowym partnerem.
Nic więcej nie powiedzieli. A ja o nic więcej nie pytałam.
Utknięcie ze mną, to nie jest awans.
[spoiler][code] ********** PUNKTACJA: ********** 01. delta - 20 pkt. 02. sindar - 16 pkt. 03. joana - 10 pkt. 04. sserialnik - 6 pkt 05. Yugi_2142 - 1 pkt --. piotr_cebo - 1 pkt **********[/code][/spoiler] Chcesz pogadać? O czym? O tym, że pracujemy jako partnerzy, szukasz okazji by jak najszybciej się przenieść. Nie będziemy o tym gadać. No to powiedz mi, co zrobiłaś. Kogo wkurzyłaś, że przydzielili cię do mnie. Dostałam jakiś świstek. Powiedzieli, że jesteś moim nowym partnerem. Nic więcej nie powiedzieli. A ja o nic więcej nie pytałam. Utknięcie ze mną, to nie jest awans.
-Naprawdę wierzysz w ten kwiatek. -Cały Księżyc może być rośliną.
Mogło mu zająć z miliard lat,|by wycisnąć te wątłe roślinki tak,
by ten jedyny kwiat się rozwinął.
-Naprawdę wierzysz w ten kwiatek. -Cały Księżyc może być rośliną. Mogło mu zająć z miliard lat,|by wycisnąć te wątłe roślinki tak, by ten jedyny kwiat się rozwinął.
Nie, żebyśmy nie wiedzieli,jak to się skończy.
Facet zakochuje się w dziewczynie, a ona w nim.
komplikacje, później radość,
miłość zwycięży wszystko, napisy końcowe.
Dwie godziny naszego życia, których już nie odzyskamy.
Mnie się podobał.
Myślę, że był zabawny i bardzo mądry.
Sztuka nie powinna być mądra,
powinna być prawdziwa... do bólu.
[spoiler][code] ********** PUNKTACJA: ********** 01. delta - 20 pkt. 02. sindar - 17 pkt. 03. joana - 11 pkt. 04. sserialnik - 6 pkt 05. Yugi_2142 - 1 pkt --. piotr_cebo - 1 pkt **********[/code][/spoiler] Nie, żebyśmy nie wiedzieli,jak to się skończy. Facet zakochuje się w dziewczynie, a ona w nim. komplikacje, później radość, miłość zwycięży wszystko, napisy końcowe. Dwie godziny naszego życia, których już nie odzyskamy. Mnie się podobał. Myślę, że był zabawny i bardzo mądry. Sztuka nie powinna być mądra, powinna być prawdziwa... do bólu.
Nie ośmielimy się zapomnieć,
że jesteśmy spadkobiercami tej pierwszej rewolucji.
Niech słowo idzie naprzód z tego czasu i miejsca,
zarówno do przyjaciela i do wroga...
że pochodnia została przekazana
nowemu pokoleniu Amerykanów,
urodzonych w tym stuleciu...
Nie ośmielimy się zapomnieć, że jesteśmy spadkobiercami tej pierwszej rewolucji. Niech słowo idzie naprzód z tego czasu i miejsca, zarówno do przyjaciela i do wroga... że pochodnia została przekazana nowemu pokoleniu Amerykanów, urodzonych w tym stuleciu...
Będę z tobą szczera, ale tylko dlatego, że cię lubię
i wydajesz się być oddany swoim badaniom,
w tym swoim stroju pingwina z notatkami i stoperem.
Ale jeśli poważnie chcesz się czegoś nauczyć o seksie,
to powinieneś załatwić sobie partnerkę.
Będę z tobą szczera, ale tylko dlatego, że cię lubię i wydajesz się być oddany swoim badaniom, w tym swoim stroju pingwina z notatkami i stoperem. Ale jeśli poważnie chcesz się czegoś nauczyć o seksie, to powinieneś załatwić sobie partnerkę.