Babylon [Channel 4]
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- youtube Warszawa
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Trailer pilota Babylon Danny'ego Boyle'a
Pojawił się trailer serialu BBC Four, który zadebiutuje na antenie 9 lutego.
Danny Boyle jako producent i reżyser.
Babylon to komedia policyjna ukazująca losy komendy i policjantów kiedy komendant zatrudnia specjalistkę od PR, by poprawiła wizerunek policji.
Danny Boyle jako producent i reżyser.
Babylon to komedia policyjna ukazująca losy komendy i policjantów kiedy komendant zatrudnia specjalistkę od PR, by poprawiła wizerunek policji.
-
najphil
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
Re: Trailer pilota Babylon Danny'ego Boyle'a
Serial jak najbardziej w kręgu moich zainteresowań, tylko tak się zastanawiam, skoro jest już trailer, to po co robić z tego newsa, zamiast od razu dodawać do bazy i forum przez "ustawowy" szablon. Czy nie robi się przez to dodatkowego bałaganu?

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Znalazłem newsa to dodałem newsa. Pilot jest, kolejne odcinki w produkcji, znaczy scenariusze - a przynajmniej według tv rage, no chyba, że źle zrozumiałem z angielskiego.
-
najphil
- Kontakt:
Chodziło mi o to, że premiera tego serialu będzie już za 2 tygodnie - 9 lutego, a wszystkie informacje niezbędne do dodania serialu jako pełnoprawnej produkcji są dostępne. W takich wypadkach robienie z tego dodatkowego newsa może trochę psuć dyskusję, bo część osób może pisać tutaj, część w sekcji seriale i przejrzystość na tym ucierpi. Ale to tylko tak na marginesie, do rozważenia w wolnej chwili.

-
kontrast
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
Danny Boyle??? Oglądam!
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
@najphil masz rację mógłbym dodać serial do bazy, ale po pierwsze chciałem wrzucić coś na szybko, nie miałem czasu na wypełnianie formatki, po drugie konstruktywnej wymiany zdań pod trailerem raczej bym się nie spodziewał.
Jak będę miał czas to się serial doda do bazy, bliżej premiery to się ludziom przypomni i w tedy można liczyć na jakąś dyskusję.
Jak będę miał czas to się serial doda do bazy, bliżej premiery to się ludziom przypomni i w tedy można liczyć na jakąś dyskusję.
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
nie dramatyzujcie - zawsze da sie scalic watki 

-
Wskaż do odpowiedzi
I w razie czego zablokować temat
Również bym nie przesadzał z koniecznością dodawania do bazy, jak ktoś chce wrzucić do bazy i ma materiały - super, jak ktoś robi "newsa" - też fajnie
Później dość łatwo da się to poprawić
A serialu firmowanego przez tego twórcę na pewno nie przegapię 

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Babylon [Channel 4]

[BBC Four]: [2014], na antenie
Produkcja: Wielka Brytania,
Gatunek: Komedia,Dramat, Dokładna data premiery: 2014-02-09
Reżyseria: Danny Boyle, Scenariusz: Jesse Armstrong,Sam Bain

Policja londyńska potrzebuje ogromnej zmiany wizerunku dlatego komendant Richard Miller sprowadza amerykańską specjalistkę Liz Garvey zrewolucjonizowała dział PR w policji i poprawiła jej wizerunek w mediach.
Jakiś czas temu pisałem o tym serialu, więc jak przedtem napisałem dodaję do bazy.
Za trzy dni premiera, a tu niewiele więcej wiadomo na temat samego serialu. Trzeba będzie obejrzeć, oczywiście jeżeli ktoś weźmie się za tłumaczenie.
-
joana
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
Re: Babylon [BBC Four]
Pewnie zerkną, bo to "brytyjczyk", o policji - to nic, że komedia. 

Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
-
Dijon
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Ulubiony Serial: Utopia
- Kontakt:
Re: Babylon [Channel 4]
Nowy zwiastun, premiera 13 listopada. Tak na marginesie: poprawcie stację telewizyjną, jaka jest w tytule tematu i pierwszym poście, bo serial będzie emitowany w Channel 4 i tak miało być od początku.
Ostatnio zmieniony 29 października 2014, 17:14 przez Dijon, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Poprawiłem. Swoją droga nie wiem skąd mi się to BBC Four wzięło.
Skoro premiera w listopadzie to skąd u mnie na dysku już pierwszy odcinek od lutego leży?
Skoro premiera w listopadzie to skąd u mnie na dysku już pierwszy odcinek od lutego leży?
-
Dijon
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Ulubiony Serial: Utopia
- Kontakt:
W lutym puszczono pilota tylko, jako taki test. Dopiero teraz zostanie wyemitowany cały sezon.
Swoją droga, jakaś moda na Jamesa Nesbitta. Chyba jakoś w tym samym czasie nastąpi premiera The Missing [Starz/BBC One], gdzie gra główną rolę.
Channel 4 w Babylonie sobie do pomocy wzięła amerykański Sundance Channel - to tak na marginesie.
Swoją droga, jakaś moda na Jamesa Nesbitta. Chyba jakoś w tym samym czasie nastąpi premiera The Missing [Starz/BBC One], gdzie gra główną rolę.
Channel 4 w Babylonie sobie do pomocy wzięła amerykański Sundance Channel - to tak na marginesie.

Oceń ten serial