Selfie [ABC]

Od czasu do czasu warto się przecież pośmiać.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Selfie [ABC]

Post autor: Lubec »

Obrazek

[ABC]: [2014], na antenie
Produkcja: USA,
Gatunek: Komedia,, Dokładna data premiery: 2014-09-30
Reżyseria: Alex Hardcastle,Julie Anne Robinson, Scenariusz: Amelie Gillette,Emily Kapnek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Znana przede wszystkim z roli Ameli Pond z Doctora Who i Nebuli z Guardians of the Galaxy Karen Gillan wciela się w rolę Elizy Dooley, która ma obsesję na własnym punkcie i uparcie dąży do zdobycia sławy w internecie.
Bardziej zależy jej na like'ach na Facebooku od wirtualnych przyjaciół, niż na tym by ktoś ją naprawdę polubił. Po publicznym i upokarzającym rozstaniu z chłopakiem kobieta staje się tematem wiralowego filmiku, który ma więcej fanów, niż mogła sobie wyobrazić. Próbując za wszelką cenę naprawić swój wizerunek zatrudnia eksperta by jej w tym pomógł.

Na produkcję zwróciłem uwagę przede wszystkim ze względu na Karen Gillan, którą polubiłem za rolę w Doctor Who. Jeszcze co prawda nie oglądałem, bo nie było czasu, ale na pewno to zrobię jak znajdę wolną chwilę.
Awatar użytkownika
Lubec
Wskaż do odpowiedzi
Moderator
Moderator
Expert
Expert
Grupa: (XviD asd)
Kontakt:

Re: Selfie [ABC]

Post autor: Lubec »

Jak napisałem wyżej na serial zwróciłem uwagę przede wszystkim ze względu na Karen Gillan. I widać, że to ona jest gwiazdą produkcji. Świetnie gra zapatrzona w siebie, głupiutką i trochę antyspołeczną w relacjach twarzą w twarz "specjalistkę" od sprzedaży.
Pilotowy odcinek nie zachwyca, ale na szczęście kolejne są już trochę lepsze. Grający drugie skrzypce John Cho stara się jak może wyjść z cienia Karen, ale niestety bez większego powodzenia. Była towarzyszka Doktora zdominowała serial i pokazuje naprawdę niezły talent komediowy. Niestety scenarzyści nie potrafią dać jej czegoś czym mogłaby się wykazać, więc jest dość schematycznie i nie zawsze tak śmiesznie jak zapewne miało być.
Serial sympatyczny, ale to może być za mało. Sama Karen na dłuższą metę niestety nie jest wystarczającym powodem by serial oglądać, ale zobaczę jak będzie dalej.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ