Cholera nie wiem czy się nie spóźniłem - robot Baidu (najpopularniejsza wyszukiwarka internetowa w Chinach) w nocy pobrał prawie 6GB nim zdążyłem go zablokować...
Na chwilę obecną zablokowałem wszystkie roboty - niech czekają do pierwszego - a co
Nie wiem jednak jak liczony jest transfer jeśli o północy, na koniec dnia to i tak jesteśmy ugotowani i od jutra przymusowy odwyk do końca miesiąca...
Zawczasu więc się pożegnam - - miło było i byle do pierwszego
Cholera nie wiem czy się nie spóźniłem - robot Baidu (najpopularniejsza wyszukiwarka internetowa w Chinach) w nocy pobrał prawie 6GB nim zdążyłem go zablokować... Na chwilę obecną zablokowałem wszystkie roboty - niech czekają do pierwszego - a co :D Nie wiem jednak jak liczony jest transfer jeśli o północy, na koniec dnia to i tak jesteśmy ugotowani i od jutra przymusowy odwyk do końca miesiąca...
Zawczasu więc się pożegnam - papa - miło było i byle do pierwszego :papa
Ale może się mylę i transfer jest sumowany na bieżąco a nie podliczany o północy (na starym hostingu tak było).
Nie ma więc co włosów z głowy rwać tylko piszcie jak wyobrażalibyście sobie mobilną wersję strony?
Może z samymi nieprzeczytanymi postami?
Ale może się mylę i transfer jest sumowany na bieżąco a nie podliczany o północy (na starym hostingu tak było). Nie ma więc co włosów z głowy rwać tylko piszcie jak wyobrażalibyście sobie mobilną wersję strony? Może z samymi nieprzeczytanymi postami?
Czy możemy rozważyć wydłużenie ilości komentarzy serialowych do 20 i ilości napisów do 5?
Komentarzy pozaserialowych bym nie ruszał, bo taka ilość jaka jest wydaje mi się wystarczać.
Dodatkowo bym wnioskował o przywrócenie 3 newsa na głównej.
Chyba, że sytuacja transferowa na to nam nie pozwala?
Czy możemy rozważyć wydłużenie ilości komentarzy serialowych do 20 i ilości napisów do 5? Komentarzy pozaserialowych bym nie ruszał, bo taka ilość jaka jest wydaje mi się wystarczać.
Dodatkowo bym wnioskował o przywrócenie 3 newsa na głównej.
Chyba, że sytuacja transferowa na to nam nie pozwala?
Ciekawostka - pewnie to będzie błąd skryptu - więc asd raczej nie zaradzi, choć może się mylę
Czasem newsy na głównej są rozdzielone kreską, a czasem nie. Zaznaczyłem to strzałką.
Ciekawostka - pewnie to będzie błąd skryptu - więc asd raczej nie zaradzi, choć może się mylę ;) Czasem newsy na głównej są rozdzielone kreską, a czasem nie. Zaznaczyłem to strzałką.