Supernatural for life, momentami przynudzaja ale zdarzaja sie tez przeblyski geniuszu
Wedlug mnie serial jest tak popularny dzieki dosyc ciekawej fabule(o ile nie bawia sie w ghostbusters) i przedewszystkim genialna obsada 2 glownych bohaterow
Supernatural for life, momentami przynudzaja ale zdarzaja sie tez przeblyski geniuszu :D Wedlug mnie serial jest tak popularny dzieki dosyc ciekawej fabule(o ile nie bawia sie w ghostbusters) i przedewszystkim genialna obsada 2 glownych bohaterow
1) Masters of Horror to raczej zbiór epizodów niz serial wiec dlatego tak wybija się od innych
2) zgadzam sie , że Millennium paasuje tutaj w 100% no i X-Files [bo za dzieciaka jak ogladalem to normalnie po niektorych odcinkach nie moglem spac:)]
3) sam oddałem głos na Supernatural ponieważ osobiście zgadzam się, że pozycja ta jest "z dreszczykiem" może nie w każdym odcinku ale jest:)
a co z Harper's Island???
chyba do horrory można taką małą rzeź na wyspie tez zaliczyc??:) ale to moze w nastepnej ankiecie:)
1) Masters of Horror to raczej zbiór epizodów niz serial wiec dlatego tak wybija się od innych 2) zgadzam sie , że Millennium paasuje tutaj w 100% no i X-Files [bo za dzieciaka jak ogladalem to normalnie po niektorych odcinkach nie moglem spac:)] 3) sam oddałem głos na Supernatural ponieważ osobiście zgadzam się, że pozycja ta jest "z dreszczykiem" może nie w każdym odcinku ale jest:)
a co z Harper's Island??? chyba do horrory można taką małą rzeź na wyspie tez zaliczyc??:) ale to moze w nastepnej ankiecie:)
Ha, oczywiście oddałam swój głos na Supernatural ( ostatnio popadam w małą manię ) ale żeby być w porządku- The Deadset postawiłąbym na pewno na drugim miejscu , a nie ma go tutaj
Ha, oczywiście oddałam swój głos na Supernatural ( ostatnio popadam w małą manię :-p ) ale żeby być w porządku- [b]The Deadset[/b] postawiłąbym na pewno na drugim miejscu , a nie ma go tutaj :P