Charlie Sheen wciela się w Charliego Goodsona, byłego zawodowego baseballistę, który zostaje terapeutą zajmującym się kontrolą gniewu, choć sam ma z tym problem.
Serial zapowiada się ciekawie, głównie dzięki Charliemu.
Poniżej trailer:
Zapraszam do oglądania i komentowania
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
[img]http://xvidasd.com/n/upload_files/3214-charlie-sheens-new-sitcom-anger-management-premiered-thursday-on-fx.jpg[/img] [quote]Charlie Sheen wciela się w Charliego Goodsona, byłego zawodowego baseballistę, który zostaje terapeutą zajmującym się kontrolą gniewu, choć sam ma z tym problem.[/quote]
Serial zapowiada się ciekawie, głównie dzięki Charliemu. Poniżej trailer:
No właśnie...
Czyli gdyby aktorem głównym był XXX to serial nie wart byłby oglądnięcia?
Pytam bo nie przepadam za Charlim a nie chcę go (serialu) od razu dyskwalifikować...
[quote]Serial zapowiada się ciekawie, głównie dzięki Charliemu.[/quote] No właśnie... Czyli gdyby aktorem głównym był XXX to serial nie wart byłby oglądnięcia? Pytam bo nie przepadam za Charlim a nie chcę go (serialu) od razu dyskwalifikować...
No właśnie...
Czyli gdyby aktorem głównym był XXX to serial nie wart byłby oglądnięcia?
Pytam bo nie przepadam za Charlim a nie chcę go (serialu) od razu dyskwalifikować...
Podczepiam się pod pytanie bo również odczuwam pewną niechęć do Charliego.
[quote="xvidasd"][quote]Serial zapowiada się ciekawie, głównie dzięki Charliemu.[/quote] No właśnie... Czyli gdyby aktorem głównym był XXX to serial nie wart byłby oglądnięcia? Pytam bo nie przepadam za Charlim a nie chcę go (serialu) od razu dyskwalifikować...[/quote]Podczepiam się pod pytanie bo również odczuwam pewną niechęć do Charliego.
no ciężko powidzieć czy jakby zagrał aktor xxx, to w ogóle ktoś by zwrócił uwagę na ten serial.
podobnie było w ostatnich sezonach "Dwóch i pół", gdzie większość noweych widzów, oglądała ten serial ze względu na Charliego.
widać było w sezonie 2011/2012, gdzie Sheen odszedł z serialu i spadła oglądalność.
najlepszym wyborem aktora do roli terapeuty, byłby Jack Nicholson. w końcu serial bazuje luźno na filmie z jego udziałem "Dwóch gniewnych ludzi".
Seryjni mordercy robią na małą skalę to, co rządy robią na większą-Richard Ramirez
hasło/pass:bolczeslaw
no ciężko powidzieć czy jakby zagrał aktor xxx, to w ogóle ktoś by zwrócił uwagę na ten serial. podobnie było w ostatnich sezonach "Dwóch i pół", gdzie większość noweych widzów, oglądała ten serial ze względu na Charliego. widać było w sezonie 2011/2012, gdzie Sheen odszedł z serialu i spadła oglądalność. najlepszym wyborem aktora do roli terapeuty, byłby Jack Nicholson. w końcu serial bazuje luźno na filmie z jego udziałem "Dwóch gniewnych ludzi".
Widziałem pierwszy odcinek i jest źle. Główny zarzut to to że serial nie jest śmieszny. Dowcipy są kiepskiej jakości a śmiech w tle podłożony w momentach kiedy nie ma się z z czego śmiać denerwuje na maxa.
Kolejna sprawa to źle dobrane postacie. Większość jakoś mi nie pasuje do tych ról. Chyba ktoś zawalił castingi.
Plus za fajną scenę na początku i nawiązanie do 2 i pół.
Podobno w 2 odcinku jest lepiej wiec jeszcze mam nadzieję ale czarno to widzę.
Widziałem pierwszy odcinek i jest źle. Główny zarzut to to że serial nie jest śmieszny. Dowcipy są kiepskiej jakości a śmiech w tle podłożony w momentach kiedy nie ma się z z czego śmiać denerwuje na maxa. Kolejna sprawa to źle dobrane postacie. Większość jakoś mi nie pasuje do tych ról. Chyba ktoś zawalił castingi. Plus za fajną scenę na początku i nawiązanie do 2 i pół. Podobno w 2 odcinku jest lepiej wiec jeszcze mam nadzieję ale czarno to widzę.
Michael Gross (Family Ties, Tremors) pojawi się w roli powracającej w serialu Charlie'go Sheena Anger Management od FX.
Gross wcieli się w Richarda Kernera z Kerner Management and Stone Manners Salners, który jest psychoterapeutą do którego Charlie chodzi na terapię i porady w sprawach związków.
Aktora mogliśmy oglądać ostatnio w Suits oraz Partners.
Michael Gross ([i]Family Ties, Tremors[/i]) pojawi się w roli powracającej w serialu Charlie'go Sheena [i]Anger Management[/i] od FX. Gross wcieli się w Richarda Kernera z Kerner Management and Stone Manners Salners, który jest psychoterapeutą do którego Charlie chodzi na terapię i porady w sprawach związków. Aktora mogliśmy oglądać ostatnio w [i]Suits[/i] oraz [i]Partners[/i].