O yeah. Oglądałem na razie bez napisów ale tak gadają że to żadna zabawa :? dałem sobie spokój ze ściąganiem. Mam nadziej że 7 odcinek też będzie na dniach
Ps. Canal + już wykupił prawa do pushing daisies :-P
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2008, 21:38 przez Gawith, łącznie zmieniany 1 raz.
O yeah. Oglądałem na razie bez napisów ale tak gadają że to żadna zabawa :? dałem sobie spokój ze ściąganiem. Mam nadziej że 7 odcinek też będzie na dniach :P Ps. Canal + już wykupił prawa do pushing daisies :-P
jestem po trzech odcinkach
i chos seriali mi sie podoba, ma swoj-bajkowy urok, swietny klimat
to mam wrazenie ze wiecej nic kilka odcinkow nie dam rady obejzec
jest troche monotonny
jestem po trzech odcinkach i chos seriali mi sie podoba, ma swoj-bajkowy urok, swietny klimat to mam wrazenie ze wiecej nic kilka odcinkow nie dam rady obejzec jest troche monotonny
Czytam ten temat i widze z etak zachwalacie to postanowilem sie skusic.
Zassalem calosc, zaczalem ogladac i...wywalilem z dysku w polowie 2 odcinka.
Kompletnie do mnie ten serial nie przemawia
Jakis taki nijaki i kiczowaty (to akurat bylo zamiarem tworcow)
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Czytam ten temat i widze z etak zachwalacie to postanowilem sie skusic. Zassalem calosc, zaczalem ogladac i...wywalilem z dysku w polowie 2 odcinka. Kompletnie do mnie ten serial nie przemawia :P Jakis taki nijaki i kiczowaty (to akurat bylo zamiarem tworcow)
Serial jest specyficzny. Nijaki nie jest, kiczowaty jak najbardziej. I to faktycznie jeden z tych seriali, które albo się kupi od razu, z całym dobrodziejstwem inwentarza, albo nie kupi w ogóle. Fluid najwyraźniej nie kupił Co nie zmienia faktu, że dobrze się stało, że spróbował. To trochę tak jak z owocami morza - nie ma nic gorszego, jak odrzucić je od razu, bo dziwnie wyglądają. Spróbuj - nie polubisz, ok, ale jest sporo szansa, że pokochasz je całym sercem, żołądkiem właściwe
Serial jest specyficzny. Nijaki nie jest, kiczowaty jak najbardziej. I to faktycznie jeden z tych seriali, które albo się kupi od razu, z całym dobrodziejstwem inwentarza, albo nie kupi w ogóle. Fluid najwyraźniej nie kupił :) Co nie zmienia faktu, że dobrze się stało, że spróbował. To trochę tak jak z owocami morza - nie ma nic gorszego, jak odrzucić je od razu, bo dziwnie wyglądają. Spróbuj - nie polubisz, ok, ale jest sporo szansa, że pokochasz je całym sercem, żołądkiem właściwe ;)
Zgodnie z zapowiedzią zapraszam na premierę [b]Pushing Daisies[/b] w standardzie [b](XviD asd) [/b] [url=http://www.mininova.org/tor/1242043][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
Serial majstersztyk, po prostu awansował u mnie do czołówki, niebanalny, lekki, no i ta narracja, uwielbiam ( szczególnie podawany ten czas który zawsze mnie bawi xD ). Polecam gorąco ludziom którzy lubią oglądać seriale nie tylko mindfucki ale i oryginalne, zadziwiające w spektakularny sposób. Z resztą bostonq idealnie opisał serial.
Ściągnąłem go tzw. "na ślepo" po przeczytaniu trzy zdaniowej recenzji, myślałem że to taki zabawniejszy czarny humor jak w "Six Feet Under" ale jest że to tak ujmę przeciwieństwo. Wbrew pozorom "Pushing Daisies" napawa optymizmem widza, przynajmniej mnie.
Serial majstersztyk, po prostu awansował u mnie do czołówki, niebanalny, lekki, no i ta narracja, uwielbiam ( szczególnie podawany ten czas który zawsze mnie bawi xD ). Polecam gorąco ludziom którzy lubią oglądać seriale nie tylko mindfucki ale i oryginalne, zadziwiające w spektakularny sposób. Z resztą bostonq idealnie opisał serial.
Ściągnąłem go tzw. "na ślepo" po przeczytaniu trzy zdaniowej recenzji, myślałem że to taki zabawniejszy czarny humor jak w "Six Feet Under" ale jest że to tak ujmę przeciwieństwo. Wbrew pozorom "Pushing Daisies" napawa optymizmem widza, przynajmniej mnie.
Wlasnie skonczylem ogladac ... i musze powiedziec ze czekam na 2 sezon Zaskoczyl mnie calkowicie... cechuje go ta innosc od reszty seriali...podchodzilem go Niego z lekkim przekasem na twarzy... po przeczytanie opisu nie spodziewalem sie za wiele... myslalem ze bedzie to cos w stylu Ghost Whisperer...a tu zonk taka mila niespodzianka... kazdy odcinek zaskakiwal mnie czym innym... ogladalem kazdy odcinek z otwarta buzia :Ptroche denerwowalo mnie to jak lektor mowil ile np. Ned w tej chwili przyzyl lat, miesiecy, dni, godzin, minut ale wynagradzalo mi to inne sytuacje w odcinku niektore rozmowy z trupami byly smiechowe
Wlasnie skonczylem ogladac ... i musze powiedziec ze czekam na 2 sezon :D Zaskoczyl mnie calkowicie... cechuje go ta innosc od reszty seriali...podchodzilem go Niego z lekkim przekasem na twarzy... po przeczytanie opisu nie spodziewalem sie za wiele... myslalem ze bedzie to cos w stylu Ghost Whisperer...a tu zonk :D taka mila niespodzianka... kazdy odcinek zaskakiwal mnie czym innym... ogladalem kazdy odcinek z otwarta buzia :Ptroche denerwowalo mnie to jak lektor mowil ile np. Ned w tej chwili przyzyl lat, miesiecy, dni, godzin, minut :P ale wynagradzalo mi to inne sytuacje w odcinku :D niektore rozmowy z trupami byly smiechowe :D