propozycja-gdy serial wstawiany "po odcinku"
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
propozycja-gdy serial wstawiany "po odcinku"
mam taka propozycje(jak już było to wątek do skasowania)
gdy wstawiany jest jakiś serial po odcinku to proponowałbym dodawanie linku także w 1 poście tematu(często jest to propozycja/post z opisem serialu).
wiem że pewnie nazwiecie to lenistwem ale czasami ułatwi to sprawdzenie czy nie wyszedł nowy epizod, a w niektórych tematach jest już po kilka/kilkanaście stron i przeszukiwanie tego jest meczące.
post ten pisze głównie w imieniu mojej dziewczyny - nie umie/ nie chce jej się itd poszuka po necie i jak ostatnio próbowała znaleśc prisony to nastawiła wersje 720p.
więc jezeli nie sprawi to problemu, prosze o wrzucanie nowych epków to pierwszego postu o danym serialu.
gdy wstawiany jest jakiś serial po odcinku to proponowałbym dodawanie linku także w 1 poście tematu(często jest to propozycja/post z opisem serialu).
wiem że pewnie nazwiecie to lenistwem ale czasami ułatwi to sprawdzenie czy nie wyszedł nowy epizod, a w niektórych tematach jest już po kilka/kilkanaście stron i przeszukiwanie tego jest meczące.
post ten pisze głównie w imieniu mojej dziewczyny - nie umie/ nie chce jej się itd poszuka po necie i jak ostatnio próbowała znaleśc prisony to nastawiła wersje 720p.
więc jezeli nie sprawi to problemu, prosze o wrzucanie nowych epków to pierwszego postu o danym serialu.
-
Wskaż do odpowiedzi
Troszkę racji w tym jest ale... pierwsze co przychodzi mi namyśl przeciwko temu pomysłowi to, to że czasem temat zakłada user X, a uploader nie może edytować pierwszego tematu bo nie ma odpowiednich praw
( jak miałby prawa do byłby modkiem
)
Co do szukania seriali "po odcinku" polecam mininove, tam na 90% znajdziemy to co szukamy

Co do szukania seriali "po odcinku" polecam mininove, tam na 90% znajdziemy to co szukamy

-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Wiesz... cały proces przygotowania relka jest naprawdę meczący i jeśli więc dla kogoś tylko przeszukanie tych kilku/kilkunastu stron jest ponad jego siły to niech ściąga inne wersje.mareczek82 pisze:kilka/kilkanaście stron i przeszukiwanie tego jest meczące.
mnie też.mareczek82 pisze:nie umie/ nie chce

-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me