Mi się wydaje że nie bo jak to już mówili, świat jest jakby "wymarzony" , kolorystyka i lektor bardziej przypomina taką bajkę niż "Dead Like Me" gdzie występuje praktycznie czarny humor, z resztą serial ten "DLM" bardziej miał zwrócić uwagę widza na życie jakie jest kruche i jak szybko może się skończyć.
W Pushing Daisies wydaję mi się że chcą pokazać coś innego.
Mi się wydaje że nie bo jak to już mówili, świat jest jakby "wymarzony" , kolorystyka i lektor bardziej przypomina taką bajkę niż "Dead Like Me" gdzie występuje praktycznie czarny humor, z resztą serial ten "DLM" bardziej miał zwrócić uwagę widza na życie jakie jest kruche i jak szybko może się skończyć. W Pushing Daisies wydaję mi się że chcą pokazać coś innego.
tez bym byl zdania ze jest to zupelnie co innego niz DLM... cala sceneria w pushing daisies jest zupelnie inna i ten lektor... wg. mnie dwa inne swiaty w DLM i pushing daisies
tez bym byl zdania ze jest to zupelnie co innego niz DLM... cala sceneria w pushing daisies jest zupelnie inna i ten lektor... wg. mnie dwa inne swiaty w DLM i pushing daisies
Hmm, jakoś mi umknęło, a tu ruszył sezon drugi serialu Nawet nie wiedziałem w sumie, że będzie, a tu taka miła niespodzianka. Napisy się robią, z tego co widać na hataku.
Hmm, jakoś mi umknęło, a tu ruszył sezon drugi serialu :) Nawet nie wiedziałem w sumie, że będzie, a tu taka miła niespodzianka. Napisy się robią, z tego co widać na hataku.
Z tabelki na napisy24 wynika, że napisy powstają, aczkolwiek trzeba jeszcze poczekać. Pewnie to potrwa, no ale może jednak się pojawią, co by sezon "się dokończył".
Z tabelki na napisy24 wynika, że napisy powstają, aczkolwiek trzeba jeszcze poczekać. Pewnie to potrwa, no ale może jednak się pojawią, co by sezon "się dokończył".