Ja tam jestem zadowolona...sezon 3 podobał mi się znacznie bardziej niż 2, ogółnie pomysł itp. a co do zemsty (domniemanej) Michaela- no cóż, w końcu ktoś musi dokopać Firmie
Ja tam jestem zadowolona...sezon 3 podobał mi się znacznie bardziej niż 2, ogółnie pomysł itp. a co do zemsty (domniemanej) Michaela- no cóż, w końcu ktoś musi dokopać Firmie :grin:
[quote="beata101"]w końcu ktoś musi dokopać Firmie [/quote] Czasami dla serialu lepiej jak nie wszystkie rozwiązania tajemnic dostajemy na tacy, a "dobro" bezapelacyjnie wygrywa, zbyt tendencyjne.
Dlaczego nie? Generalnie rzadko w życiu wygrywają ci dobrzy... może w serialu niech już będzie tak, że uczciwy wygra a łajdak zginie albo pójdzie siedzieć?
Dlaczego nie? Generalnie rzadko w życiu wygrywają ci dobrzy... może w serialu niech już będzie tak, że uczciwy wygra a łajdak zginie albo pójdzie siedzieć?
hmm...wiecie co...wg. mnie powinni zamiast 4 sezonu dokonczyc ten 3...zeby tylko nie spieprzyli dobrego serialu tak jak sie stalo z lostem...PB co raz mniej mi sie podoba...nigdy nie wiadomo do konca co z emisja :/ leca w kulki a odcinki co raz slabsze....na 2 sezonie smialo moglo sie skonczyc...a tu ciagna na chama :|
hmm...wiecie co...wg. mnie powinni zamiast 4 sezonu dokonczyc ten 3...zeby tylko nie spieprzyli dobrego serialu tak jak sie stalo z lostem...PB co raz mniej mi sie podoba...nigdy nie wiadomo do konca co z emisja :/ leca w kulki a odcinki co raz slabsze....na 2 sezonie smialo moglo sie skonczyc...a tu ciagna na chama :|
dokładnie można było pięknie skończyć II sezon i odejść w glorii a tak mimo że oglądam ten serial na bieżąco wiele napięcia uciekło :/ ale tak czy siak czekam na następne odcinki
dokładnie można było pięknie skończyć II sezon :) i odejść w glorii a tak mimo że oglądam ten serial na bieżąco wiele napięcia uciekło :/ ale tak czy siak czekam na następne odcinki :grin:
Zgadzam się!
Nie powinni ciągnąć Prison Breaka, nie ma potrzeby wchodzić jeszcze w IV serię. Tylko psują efekt dwóch świetnych sezonów.
Dla mnie lepiej gdyby zrobili jeszcze jeden, dwa odcinki III sezonu i ładnie się pożegnali ze Scofieldami i resztą
Zgadzam się! Nie powinni ciągnąć Prison Breaka, nie ma potrzeby wchodzić jeszcze w IV serię. Tylko psują efekt dwóch świetnych sezonów. Dla mnie lepiej gdyby zrobili jeszcze jeden, dwa odcinki III sezonu i ładnie się pożegnali ze Scofieldami i resztą :)
Od czasu znakomitego debiutu "Skazanego na śmierć", serial traci coraz większą liczbę fanów. Dla wielu z nich kroplą goryczy była śmierć doktor Sary Tancredi granej przez Sarah Wayne Callies. Teraz twórcy chcą ich przyciągnąć z powrotem przed telewizory.
W tym celu przygotowują w czwartym sezonie powrót Sary, która okaże się jak najbardziej żywa. Twórcy twierdzą, że z pomysłem powrotu bohaterki nosili się od samego początku, kiedy tylko okazało się, że Callies nie będzie mogła zagrać sceny śmierci swej bohaterki. Przyznają jednak, że w decyzji o jej powrocie dużą rolę odegrali widzowie, którzy domagali się powrotu Callies i szeroko dyskutowali śmierć bohaterki.
Sara i Michael (Wentworth Miller) znów się spotkają, a twórcy obiecują, że dla pary przygotowali nowe olbrzymie trudności do przezwyciężenia.
Co nowego w 4 sezonie: [spoiler][b]Stara znajoma powraca do "Skazanego na śmierć"[/b]
Od czasu znakomitego debiutu "Skazanego na śmierć", serial traci coraz większą liczbę fanów. Dla wielu z nich kroplą goryczy była śmierć doktor Sary Tancredi granej przez Sarah Wayne Callies. Teraz twórcy chcą ich przyciągnąć z powrotem przed telewizory.
W tym celu przygotowują w czwartym sezonie powrót Sary, która okaże się jak najbardziej żywa. Twórcy twierdzą, że z pomysłem powrotu bohaterki nosili się od samego początku, kiedy tylko okazało się, że Callies nie będzie mogła zagrać sceny śmierci swej bohaterki. Przyznają jednak, że w decyzji o jej powrocie dużą rolę odegrali widzowie, którzy domagali się powrotu Callies i szeroko dyskutowali śmierć bohaterki.
Sara i Michael (Wentworth Miller) znów się spotkają, a twórcy obiecują, że dla pary przygotowali nowe olbrzymie trudności do przezwyciężenia.
[quote]Nie no tragedia. Sara ożyje . Druga moda na sukces się zrobi.[/quote] Zgadzam sie. [spoiler] Powrót Sary jak dla mnie to najgłupszy pomysł jaki mogli miec[/spoiler]
haha, przeciez to bylo pewne na 100% ze ona powroci! NAprawde sadziliscie ze zginela? never!
Teraz jedynie sie zastanawiam jak scenarzysci wytlumacza to, ze ten synalek Lincolna widzial jak podrzynano glowe Sarze? bron boze tym ze on klamal, lub ze byl na narkotykach!
[spoiler]haha, przeciez to bylo pewne na 100% ze ona powroci! NAprawde sadziliscie ze zginela? never! Teraz jedynie sie zastanawiam jak scenarzysci wytlumacza to, ze ten synalek Lincolna widzial jak podrzynano glowe Sarze? bron boze tym ze on klamal, lub ze byl na narkotykach![/spoiler]
haha, przeciez to bylo pewne na 100% ze ona powroci! NAprawde sadziliscie ze zginela? never!
Teraz jedynie sie zastanawiam jak scenarzysci wytlumacza to, ze ten synalek Lincolna widzial jak podrzynano glowe Sarze? bron boze tym ze on klamal, lub ze byl na narkotykach!
No tak, zapomniałem, że Ty doskonale wiesz co będzie dalej, i jak sie skończy (Dexter topic).
Dla mnie to jest poroniony pomysl z tym powrotem, jak również z 4 sezonem. Można było to zakończyć jeszcze w tym sezonie.
[quote="atathoth"][spoiler]haha, przeciez to bylo pewne na 100% ze ona powroci! NAprawde sadziliscie ze zginela? never! Teraz jedynie sie zastanawiam jak scenarzysci wytlumacza to, ze ten synalek Lincolna widzial jak podrzynano glowe Sarze? bron boze tym ze on klamal, lub ze byl na narkotykach![/spoiler][/quote] No tak, zapomniałem, że Ty doskonale wiesz co będzie dalej, i jak sie skończy :P (Dexter topic).
Dla mnie to jest poroniony pomysl z tym powrotem, jak również z 4 sezonem. Można było to zakończyć jeszcze w tym sezonie.