Chicago PD
-
joana
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
Re: Chicago PD
Marudziłam na temat 1 sezonu, ale drugi wydaje mi się lepszy, sprawy ciekawsze i bohaterowie zaczynają mieć to coś, co pozwala się jakoś z nimi identyfikować . Tylko końcówka ostatniego odcinka mnie trochę zmroziła, bo zapowiada się jakiś ostry romans.
Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
-
najphil
- Kontakt:
No i w końcu miałem czas obejrzeć odcinki specjalne, które tworzyły crossover week. Tym razem przenikanie się nie dotyczyły tylko Chicaco Fire i Chicago PD, ale również serialu Law & Order: Special Victims Unit. Jeden główny wątek, który mogliśmy śledzić na łamach trzech różnych seriali - tego jeszcze chyba nie było.
A wątek całkiem interesujący, bo dotyczący siatki pedofilii, która wykorzystywała dzieci zarówno w Chicago jak i Nowym Jorku.
Kolejność, w jakiej trzeba oglądać te seriale, to:
1.CHF 3×07
2. L&O SVU 16×07
3. CHPD 2×07
A wątek całkiem interesujący, bo dotyczący siatki pedofilii, która wykorzystywała dzieci zarówno w Chicago jak i Nowym Jorku.
Kolejność, w jakiej trzeba oglądać te seriale, to:
1.CHF 3×07
2. L&O SVU 16×07
3. CHPD 2×07

-
joana
No widzisz, a ja nie oglądam Law & Order, może dlatego trochę fabuły mi zabrakło w tych łączonych odcinkach Chicago.
Może też dlatego nie bardzo wydała mi się wiarygodna scena, gdy policjantka z NY w 5 minut, swoją przemową, złamała szefa szajki.
Może też dlatego nie bardzo wydała mi się wiarygodna scena, gdy policjantka z NY w 5 minut, swoją przemową, złamała szefa szajki.
-
joana
A Ty NajPhil, to mnie, czy tak ogólnie wszystkim, złośliwie dogryzasz?
Taa, odpisałam na post Naj, a teraz ten post zniknął. Wychodzi na to, że gadam sama ze sobą.
Taa, odpisałam na post Naj, a teraz ten post zniknął. Wychodzi na to, że gadam sama ze sobą.

-
joana
Oglądam dwa Chicaga dla rozrywki i staje się ona coraz fajniejsza.
Ostatni odcinek o ratowaniu tyłka Dowsonowi bardzo mi się podobał. Olinsky przy maszynie do pisania - rozczulający.
Tylko dlaczego on stukał te raporty właśnie na maszynie? Przecież to prehistoria.
Ostatni odcinek o ratowaniu tyłka Dowsonowi bardzo mi się podobał. Olinsky przy maszynie do pisania - rozczulający.
Tylko dlaczego on stukał te raporty właśnie na maszynie? Przecież to prehistoria.

-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Chicago PD dostało 3 sezon
Oceń ten serial