Szuflada ze skarbami
-
joana
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Re: Szuflada ze skarbami
Szczęściem, akurat The Wire u mnie nie zalega w szufladzie. 
Warto przynajmniej spróbować go obejrzeć - naprawdę.

Warto przynajmniej spróbować go obejrzeć - naprawdę.

-
najphil
- Kontakt:
Albo z Ciebie wróżka chuligan albo mnie podglądasz. Kiedyś obejrzałem pilota BB i już nie wróciłem.

-
joana
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
Oj NajPhilu, gdzież bym śmiała podglądać.
Pamiętam, że gdy spierałam się, z chłopakami na forum, o postać Walta iSkyler - Ty milczałeś i wydawało mi się, że nie robiłeś tego tylko z racji wrodzonego taktu.
Ja też mam swoje powody do wstydu, bo nie widziałam paru klasyków, np z tematyki s-f.
Późno obejrzałam też np. The Shield. Akurat byłam wtedy po jakimś serialu dziejącym się w pięknym świecie, a tu włączam i na ekranie gania mi jakiś łysol i fuckami rzuca. To się zraziłam. Całe szczęście, ze mi przeszło.

Pamiętam, że gdy spierałam się, z chłopakami na forum, o postać Walta iSkyler - Ty milczałeś i wydawało mi się, że nie robiłeś tego tylko z racji wrodzonego taktu.

Ja też mam swoje powody do wstydu, bo nie widziałam paru klasyków, np z tematyki s-f.
Późno obejrzałam też np. The Shield. Akurat byłam wtedy po jakimś serialu dziejącym się w pięknym świecie, a tu włączam i na ekranie gania mi jakiś łysol i fuckami rzuca. To się zraziłam. Całe szczęście, ze mi przeszło.

Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
-
grego1980
- Ulubiony Serial: 2 i pół
Post trochę mnie zmobilizował do nadrabiania zaległości. Udało się z Rescue me. Zapomniałem jaki to wspaniały serial. Jeden z tych do których, jak uda mi się odkopać całość, to wrócę. Bo pierwsze sezony gdzieś już posiałem.
Kolejne pozycje to Mad men, Sześć stóp pod ziemią i dokończenie The Wire i Eureka.
Kolejne pozycje to Mad men, Sześć stóp pod ziemią i dokończenie The Wire i Eureka.