It's Always Sunny in Philadelphia
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi - znam się
Po prostu miazga.
Czuję się rozjechany.
Jestem już w piątym sezonie i brałem sobie szósty. A tu zdziwienie. Na napisy24 jest tłumaczenie do 6x13 a na eztv odcinek 6x13. Te, które ściągnąłem z xvid nie są podwójne więc nie wiem czy błąd, zmyła czy też przeoczenie.
Po dwóch odcinkach siódmego sezonu stwierdzam, że nie przypominam sobie komedii, która nakręca z odcinka na odcinek.
![:]](./images/smilies/krzywy.gif)
Jestem już w piątym sezonie i brałem sobie szósty. A tu zdziwienie. Na napisy24 jest tłumaczenie do 6x13 a na eztv odcinek 6x13. Te, które ściągnąłem z xvid nie są podwójne więc nie wiem czy błąd, zmyła czy też przeoczenie.
Po dwóch odcinkach siódmego sezonu stwierdzam, że nie przypominam sobie komedii, która nakręca z odcinka na odcinek.
-
-
Wskaż do odpowiedzi
To co odwalili w finale ostatniego 2 odcinkowego - siódmego sezonu to absolutne 11/10. Popłakałem się ze śmiechu w jednej z ostatnich minut. Byłem zachwycony sezonem drugim gdzie cały czas się śmiałem. Przez następne sezony już się tylko uśmiechałem pod nosem i czasem tylko jakiś doprowadzał do większego śmiania. Przez te 7 sezonów nie miałem jednak ani jednego powodu do znużenia. Widać w tym jakąś myśl.
Trzech kolesi nie tylko dało pomysł na ten serial ale i realizują go już od wielu lat bo okazali się także fantastycznymi aktorami komediowymi. Zawsze mi było bliżej do produkcji brytyjskich szczególnie pod względem tego specyficznego humoru i seriale zza oceanu nigdy mnie nie brały a tu proszę taka niespodzianka. It's always sunny in Philadelphia balansuje umiejętnie na granicy dobrego smaku. Nie ma podkładanego śmiechu z offu gdzie wszyscy zaczynają się śmiać jak ktoś poślizgnął się na skórce od banana. Widać za to, że fajnie bawią się konwencją - ach ten klimat wymyślonej przez nich Zabójczej broni 5 czy ciekawy odcinek o filmowych twistach. Transwestyci, rasizm, aborcja, demokracja czego tu nie było...
Polecam zajrzeć na wikipedie bo sporo tam interesujących ciekawostek i co najbardziej cieszy - są zamówione 2 następne sezony.
Trzech kolesi nie tylko dało pomysł na ten serial ale i realizują go już od wielu lat bo okazali się także fantastycznymi aktorami komediowymi. Zawsze mi było bliżej do produkcji brytyjskich szczególnie pod względem tego specyficznego humoru i seriale zza oceanu nigdy mnie nie brały a tu proszę taka niespodzianka. It's always sunny in Philadelphia balansuje umiejętnie na granicy dobrego smaku. Nie ma podkładanego śmiechu z offu gdzie wszyscy zaczynają się śmiać jak ktoś poślizgnął się na skórce od banana. Widać za to, że fajnie bawią się konwencją - ach ten klimat wymyślonej przez nich Zabójczej broni 5 czy ciekawy odcinek o filmowych twistach. Transwestyci, rasizm, aborcja, demokracja czego tu nie było...
Polecam zajrzeć na wikipedie bo sporo tam interesujących ciekawostek i co najbardziej cieszy - są zamówione 2 następne sezony.
-
Wskaż do odpowiedzi
Re: It's Always Sunny in Philadelphia
Czy ktoś coś wie o napisach do 8. sezonu? Pierwszy odcinek został przetłumaczony, ale do kolejnych nigdzie nie widzę napisów...
-
Jeden z lepszych seriali a tutaj głucho. 

-
joana
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: Jak wybrać jeden?
Nie znam, nie oglądam.gazebo pisze:Jeden z lepszych seriali a tutaj głucho.
Zapraszam, podziel się z nam swoimi wrażeniami na temat tego serialu.

Calcat iacentem vulgus (Seneka, rację ma)
-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
Serial bardzo dobry. Humor może nie najwyższych lotów, ale obsada (nie tylko DeVito) robi tu większość show. Scenariusze na tyle szalone, że aż realne. Z chęcią oglądam ponownie starsze odcinki. 

Let Life Live.
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
-
Przejrzyj poprzednią stronę. Ja tylko dodam, że nie ma tutaj podkładanych śmichów.joana pisze:Zapraszam, podziel się z nam swoimi wrażeniami na temat tego serialu.
-
Wskaż do odpowiedzi - witam
Obok The Office US i Arrested Development najlepszy serial komediowy.
-
Po dłuższej przerwie wbiłem się w 9 sezon i już jestem nakręcony. ![:]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:]](./images/smilies/krzywy.gif)
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Dobra informacja dla oglądających serial. Produkcja dostała zamówienie na 13 i 14 sezon.
Oceń ten serial